Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pieczarkowa

ZASTANAWIAM SIE NAD ZAINSTALOWANIEM...

Polecane posty

Flash Media Player, poniewaz chce ogladac filmiki na YouTubie. Slyszalam jednak że mogą byc jakies przykre konsekwencje tego, że zainstaluje to w moim kompie. Nie wiem , czy są one prawdziwe, wiec prosze Was o rade. 1) Czy Flash Media Player to jest normalny program, ktory widac np na pulpicie? 2) Czy wyskakują liczne reklamy po zainstalowaniu, nawet jak mam w kompie blokade wyskakiwujacych okienek ? 3) Czy są jakies inne przykre konsekwencje zainstalowanie go ?

Gość nie ma żadnych

A z tymi okienkami wyskakujacymi (takze erotycznymi) to prawda ? Musze sie upewnic tez, czy jak sie zainstaluje to nie bedzie ikony na pulpicie.

Gość przykra konsekwencja jest to
ze jest dosc upierdliwy przy usuwaniu ;] i wciaz sie chce aktualizowac :P nie skutkuje to pojawianiem sie zadnych reklam na szczescie ;)

Hmmm bo ja bym chciala go zainstalowac na kompie ktory wlasciwie nie jest moj :o i czy ten program jest bardziej ,,ukryty\" tj. nie ma go na pulpicie. I tu jest jeszcze pytanko co do kasowania, w jakim celu go kasujecie czy są sytuacje kiedy lepiej zeby nie bylo Flasha w kompie?

Gość przykra konsekwencja jest to
posypal mi sie system... podejrzewam, ze to od tego - choc pewnosci nie mam :D znaczy napewno nie tylko od tego... szwankowal juz od dawna ale to go dobilo :D dla mnie to jest kolejny komputerowy smiec, bez ktorego mozna sie obejsc. No ale jak jest potrzebny to mozna zainstalowac - niczemu to nie szkodzi ;) Jednakze jesli to nie Twoj komputer (a innej prywatnej osoby) to radzilabym sie najpierw zapytac ;)

A czy jak zainstalowalas to , mialas na pulpicie ikonke Flasha? I co oznacza ze wciaż chce sie aktualizowac, czy wyskakuja okienka że muszę aktualizowac itp ?

Gość Flash niet
Ja jestem na nie dla Flasha. Przez ten syfek cos mi sie zaczal podejrzanie komp czesto zawieszac. Musialem formata kompa wykonac