Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

savona

GDZIE zetknelyscie sie z informacja o Partii Kobiet?

Polecane posty

Najpierw w TV, a następnie szukałam w necie ;) Chyba wstąpię w progi tej partii :classic_cool:

A ta partia jeszcze istnieje? :o Gretkowska zrobiła wielki szum ale chyba tylko i wyłącznie na oklicznośc swojej nowej książki :o Dziwne jest to, że termin ukazania się na rynku jej książki zbiegł się z terminem założenia partii :o A co ta partia teraz w ogóle robi?

pokonuje w sondazach LPR i szykuje sie do wyborow. a co do ksiazek- Gretkowska juz wiele napisala i kto czytal choc jedna bedzie mial ochote na druga. Poza tym latwiej jest narobic szumu felietonami niz praca w Partii bo jak widac media dosc omijaja ten temat... www.polskajestkobieta.org a na marginesie- bunt Giertycha wzmocnil moje zainteresowanie Gombrowiczem :)

Mam nadzieję, że PK jeszcze wszystkich zaskoczy (pozytywnie oczywiście ;) ) :P Kobietki, łączmy się! :classic_cool:

wyniki pokazuja poparcie od 4 do 6 % (przy tak skąpych informacjach) raz nawet byly lepsze- w kwietniu- 10,9% W sondażu \"Jaką partię byś poparł?\", przeprowadzonym przez MillwardBrown SMG/KRC Prawo i Sprawiedliwość otrzymało 25,5 procent poparcia, Platforma Obywatelska 25,1 procent, Partia A.Kwaśniewskiego 13,2 procent, Partia Kobiet 10,9 procent, Samoobrona 8,4 procent, Lewica i Demokraci 6,3 procent, Liga Polskich Rodzin 5,4 procent, Polskie Stronnictwo Ludowe 3,4 procent.

tylko skad ta niechec do PK zacytuje wam z Forum Sympatyków Janusz Korwin-Mikke zastanawiajacych sie skad poparcie dla PK ,, Może dlatego, że tych feministek jest z 5-6% ? a przecież jak te (za przeproszeniem, ale w większości przypadków tak się sprawdza) bezmózgie bydło dorwie się do popierania PK to nie odpuści. One ni chcą nwet słuchać argumentów..

Gość frk-09
gadał dziad do obrazu :p

Gość taki i jaki
u mnie w miescie jet ta partia, dział org. rózne akcje charytatywne, rózna pokazy mody i nie tylko. O istnieniu wiem z netu a w wyborach to bede głosowac własnie na nie ,bo napewno nie na pis samoobrone czy LPR czy PO

No tak, sondaże mogą całkowicie mijać się z prawdą... Mam nadzieję, że w przypadku PiSu tak jest, a poparcie dla nich nie jest większe niż 2,5% :P Chociaż nawet na tyle nie zasługują ;)

12 lipca 2007 Preferencje Internautów- 35% z nich popiera PO, podczas gdy PiS tylko 12%. Na SLD chciałoby zagłosować 9% użytkowników Internetu. Partia Kobiet cieszy się poparciem 5% Internautów. Również UPR może liczyć na głosy 5% Internautów.

taki... super ze u ciebie partia tak juz dziala, a powstala przeciez niedawno-w lutym

16% ankietowanych przez CBOS nie ma zdania, na kogo oddałoby swój głos moze kobiety ktore stracily zaufanie do obecnie rzadzacych partii beda sklonne zaglosowac nea PK- do mnie najlepiej trafia argument, ze kobiety beda dzialaly dla dobra kobiet- czyli swojego rowniez.

ja o Partii Kobiet dowiedzialam sie z tygodnika PRZEKROJ. byl wywiad z Gretkowska i manifest partii. ale potem wszystko ucichlo. zeby miec szanse w wyborach musza chyba lepiej sie promowac, tak sadze:)