Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce.

Polecane posty

Mam taki strasznie podły dzisiaj humor. Niech mnie ktoś przytuli. Dziś impreza, a mnie się nie chce iść :o

Gość najnajaa
przytulę cię i to mocno 🌼

góral spadzisty = dziękuje. Kochany jesteś. Ucałowałabym Cię najjmnocniej jak potrafię. Ale nie moge:o dziewczynalat20 = dyskoteka. Idę, idę ale nie wiem czym mogę się ożywić i w ogóle...żebym miała lepszy humo. No wino już piłam:P płakac mi się chce:( najnajaa = żebym ja miała takich znajomych w realu 😘

temat topiku dokladnie odpowiada tez mojemu nastrojowi, aczkolwiek ja sie musze wziazc za pisanie pracy, ale jakos robie wszystko tylko nie ta prace :( ehhhh

nie martw się. JA też nie mam żadnej przyjaciołkki, tyle co znajomych bliższych i dalszych. Nie wierzę w przyjażń. Przyjaznilam się z kolezanka przez 9lat. I odeszła bez słowa. A teraz niedawno, 2 przyjaciolki mnie oklamaly, a ja z falszywmui ludzmi nie chce miec nic doczynienia:o sippelsweg ---> skąd ten nastrój, powiedz Ty mi...

Gość do sippelsweg
o czym piszesz? ja mam dokładnie to samo od prawie dwóch miesięcy :-O codziennie postanawiam porawę, może jutro zrealizuję to posanowienie :-D

Gość do babe28
dziewczyny glowa do gory!! zycie nie jest takie straszne!!! Wszystko ma swoj cel, a po deszczu zawsze wychodzi slonce !!! 🌻

dziewczynalat20 ---> ja mam też tak. Chociaż wiesz, to dziwne, ale bardziej mnie kolezanki przyjaciółki ranią niż mężczyźni z którymi byłam. Jakoś potrafiłam sobie przetłumaczyć, że za facetem jak za autobusem. Nie trzeba gonić, będzie następny. ale nie potrafiłam sobie przetłumaczyć tak z przyjaciólkami. DO dupy to wszytsko :o

Gość green kitten
z "przyjaciolkami" zawsze tak sie konczy...dlatego ja tez wole juz ich nie miec w ogole

green kitten --> mam to samo podejście. Wolę mieć znajomych i tylko znajomych. Do których nie zbliże się emocjonalnie.

dziewczynalat20 impreza a co to impreza??? ano własnie idz pukiś młoda a nie tak jak ja całe zycie w domu ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Dobrze piszesz dziewczynolat20,dać jej piwa. :) Krejzolko idz napewno poprawi ci się humor na imprezie,wyszlajesz sie i nie będziesz myślec o durnotkach. :) dziewczynalat20,a ja myślałam że to ja jestem mistrzynią użalania się nad sobą.Widze,że jest tu bratnia dusza. :)

dziewczynalat20 ---> własnie. Nie wiem. Człowiek bez serca, skoro przekreślił tyle lat... JEjku....Czasami żaluję. Ale to nie ja przekreśliłam tylko ona.

ja dziś tez samotna się czuje. No i faceta mi trza !!! Dziewczyna ----> a Ty masz jakiegoś boyfrinda??

ja sie do ciebie przylacze. jestem w tak genialnym nastroju , ze najchetniej poszlabym spac i obudzila sie jak moje problemy sie same rozwiazal :(

moze jeszcze ja ---> witaj 🌻 jeśli chcesz możesz opowiedzieć o swoich problemach, jeśli będziemy w stanie to Ci pomożemy. dziewczynalat20 ---> sądząc po Twoim nicku, całe życie przed Tobą. Chętnie zaopiekowałabym się Tobą 🌻

KREZOL-to jest nas 3 do użalania się nad soba,mnie tez takie dni dopadają.Mialam je nawet dzisiaj,ale wypiłam kawe i mi pomogło,to chyba dawka czekolady pomogla. :P

Dziewczyny! mnie zawsze dopadają takie dni jak jest pełnia, albo para dniprzed pełnią!!! poza tym, dzisiaj się nie wyspałam :( ciągle się budziłam...no i ten facet od ang mnie wymordował..

Gość krejzol dzieciaku
wkurzasz mnie :P

dzieczna20,trzymam kciuki,za tą znajomosc,zeby się udało poderwac brunecika. :) krejzol/ko ja mam złedni przed okresem(wlasnie teraz jestem),albo na zmiane pogody hehe

moje problemy mam jeden w sumie, co mnie doluje na kazdym kroku i z niego wynikaja poboczne :) nieby wszystko jest super, mam prace, mieszkanie, chlopaka... pracy nienawidze, normalnie mi niedobrze jak rano wstaje, dobija mnie poza tym fakt, ze nigdy niebede pracowac w zawodzie , w ktorym bym chciala :( i w tym momencie sprowadza sie do glownego problemu - czy powinnam zostac tu gdzie jestem i zyc jak zyje :( czy wrocic do polski, skonczyc studia i zyc jak tysiace osob w moim wieku w moim miescie :( oj zycie jest czasem podle w kazdym razie, nim bedziecie o czymkolwiek bedziecie marzyc, zasnatowcie sie najpierw 100% bo poznij moze sie okazac, ze to w calnie nie bylo takie dla was dobre

do \"krejzol\" dzieciaku ---> chciał/a byś mieć tyle lat co ja :) wspomnisz moje słowa kiedyś :) pozdro

Gość krejzol dzieciaku
wkurzasz mnie spadaj do sklepu i nie wracaj, nie chce cie tu widziec nigdy wiecej

jestem, a Wy dziewczyny?? już mi trochę lepiej. Wypiłam \"burn\" coś takiego jak...hm...redbull, lub tiger :)