Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan

kobiet nie rozumiem was

Polecane posty

Gość pan

jesli facet mowi do was wierszem , jest romantyczny , chwali was , wielbi uwazacie ze nie jest męski , a jesli nie mowi wam o swoim uczuciu skarzycie sie ze nie adoruje was , nie mowi do was slodko. Powiecie mi o co chodzi bo nie nadązam za wami:O

Gość powiem ci w sekrecie
Chodzi o to by wiedzieć kiedy mówic wierszem a kiedy milczeć ;)

Gość butamala
dokładnie, najwazniejsze jest zachowanie odpowiednich proporcji ;)

Gość pan
powiem ci w sekrecie a oswiecisz mnie? tzn kiedy mam milczec np?

Gość wszystko zależy od kobiety
są takie, dla których ogromną wartość ma słowo. Są również i takie , dla których to czyn ma znaczenie. I czego jeszcze nie rozumiesz ?

Hmmm... Kiedy masz milczeć ? Jak mam ci to powiedzieć ? W syuacji kiedy jest jej źle , masz przy niej być , przytulić , powiedziec miłe słowa dodac otuchy , ale przede wszystkim wysłuchac ( pomilczeć ) i spróbować spojrzeć na ten problem jej oczami . Najczęściej wystarczy , że jesteś i tak naprawde kiedy się kochacie słowa sa juz zbędne ;)

No nie wiem, ja np. jak cche się wyżalić to chce żeby mnie słuchał i mół do mnie... co to monolog mam prowadzić. musi pokazaćżę go interesuje to co mówie:)

Gość wszystko zależy od kobiety
To chyba logiczne ? Kobieta dąży do zrozumienia mężczyzn, a nie innych kobiet.

astra---> Tyle , że tez napisałam , że ma powiedzieć miłe słowa i dodać otuchy ;)

Gość pan
no niech wam bedzie;) ale jesli ja jestem w niej zabujany na maxa i przekazje jej to co czuje i jestem przy tym jak romeo to zle? albo lepiej napisze co mnie trapi ;) poznalem dziewczyne bardzo piekna i zabujalem sie odrazu napisalem do niej wierszem i wyznalem co czuje . Ona przyjela ale bez wiekszego entuzjazmu tzn napisala mi tylko ze zaskoczylem ja i ze tez mnie lubi i chcialaby kontynuowac znajomosc. A moze ja sie wyglupilem?

ja nie znosze jakiś takich \"romantycznych\" pierdół... może troszke za wczesnie, nie znasz jej ani nic i tu jakieś wyznania? mogłeś najpierw wyczuć. A chce dalej kontynuować znajomość, może to tylko napisała zeby Ci było miło.. daj jej czas...bo ją udusisz wiec nie mow jej jaki to Ty zakochany bo to nudne

Ty masz coś z głową nie tak? Piszesz wiersze kobiecie, którą ledwo co poznałeś? Gdybym był kobietą to po czymś takim już byś mnie nigdy nie zobaczył. Bądź kurna facetem a nie jakąś romantyczną mimozą.

kiebzań---> Ty maczo wyluzuj;) bo ci gumka w majtach piknie :D:D

Gość grubaskkkaa
💤

Gość nie rozdziawiaj japy
:P

Gość pan
to co spartoczylem sprawe? jestem facetem ale uduchowionym lubie poezje i mozecie mi wierzyc lub nie kiedy tylko ja zobaczylem serce mocniej mi zabilo wiem i czuje ze to tak kobieta ktora szukam ale ona jest jak narazie malo wylewna. poza tym chcialem zeby wiedziala ja jej nie zmusze zeby czula to samo ale licze ze z czasem . A moze podpowiecie co dalej ? ja zawsze bylem romantykiem.

Żaden ze mnie maczo, tylko facet ze zdrowym podejściem do kobiet :) Poza tym nie ma we mnie raczej romantyka i jak słyszę słowo \"wierszyk\" to od razu mnie mdli.

Co dalej? Tylko dystans, a będzie dobrze. Moim zdaniem dałeś plamy z tym wierszykiem, no ale jak mówi stare chińskie przysłowie - choćbyś pół życia szedł niewłaściwą ścieżką, to zawsze możesz z niej zboczyć ;)

Gość pan
kobity help i nie mowcie mi ze nie ucieszylybyscie gdyby facet napisal wam piekne romantyczne wyznanie:P

Gość grubaskkkaa
ja bym sie ucieszyla, czemu nie :)

Gość pan
kiebzan no w zasadzie to nie byl wierszyk a piekne wyznanie i opis tego jak sie czulem kiedy byla przy mnie

Gość pan
grubasska uff no przynajmniej jedna ;) no powiedziedzcie co w tym zlego ? jestem grzeczny , nie bije , mily , kulturalny i romantyczny

do Pan - a mnie się podoba... lubie dostawać wiersze, nawet na samym początku... Ale uwaga! - nie możesz być ciągle romantyczny, pozwól, że i ona o Ciebie powalczy... :)

Gość pan
kibzan dystans czyli mam sie nie odzywac do niej przez najlizesz dni czy nie gadac o tym jak za nia tesknie a tesknie rozpaczliwie

Gość nie ja tak nie mam
Nie bije? NIE CO ROBI??? I przepraszam, ale przecinki (oraz inne znaki interpunkcyjno przestankowe) stawia się bezpośrednio po słowie, a nie po spacji. Widzisz? Tak. A nie tak . Proszę używaj liczby pojedynczej pierwszej osoby, a nie liczby mnogiej. Co to znaczy WAS? Oprócz tego, że konkretnie nie jest po niemiecku? Jeśli facet mówi do WAS wierszem... blebleble. Uogólniasz strasznie. Skonretyzuj pytanie. No, chyba, że tak piedolisz jak potłuczony. Bez sensu i konkretów.

Powinieneś się odzywać, ale tym razem bez zbędnego romantyzmu, bez wierszy... życz jej np. miłego dnia, itp.

Gość grubaskkkaa
raz na kilka dni jej przypomnij o swojej wielkiej milosci