jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Bo nie wiem, czy to taki fajny patent z tymi rozsuwanymi telefonami:O Ale muszę sobie sprawić nowy... Na długo starcza bateria, tak przy normalnym użytkowaniu. Bo wiadomo, że te czasy, które podają oficjalnie mozna między bajki włożyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Po zdaniu z baterią miał być znak zapytania oczywiście;) W sumie najbardziej mi się podobają telefony Sony Ericsson, np. W910i, ale szkoda mi płacić tyle kasy za telefon, który i tak mi po miesiącu ukradną Czy LG jest bardzo śmieciowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzazg Napisano Sierpień 14, 2007 deska weź sobie SE...teraz w promocjach jest W300i...baterie ma bardzo dobrą:D no chyba ,że musisz miec koniecznie super aparat cyfrowy to odpada:o pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzazg Napisano Sierpień 14, 2007 w dodatku czekoladka ma tylko 128mb pamięci wewnętrznej bez możliwości powiększania...czyli ok 21 kawałków dobrej jakości mp3... nic specjalnego tak w ogóle i w szczególe, oprócz wyglądu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 :) No w sumie tak. Nie wiem, co musze miec w telefonie- w sumie wsjo rawno, jak znam życie będę go miała z miesiąc:O Poza tym \"w promocji\";) Zależy gdzie i przy jakiej taryfie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzazg Napisano Sierpień 14, 2007 no nie wiem, mam takiego, spadł mnie z bardzo wysoka na beton i wszystko z nim dobrze:D ale ta czekoladka to nic specjalnego, podobnie jak motka v3, tylko tyle ,że ładnie wyglądała....i tu cała tajemnica:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Nie, ja w ogóle nie lubię Motoroli... Nokia jest zacofana i droga:P Najbardziej lubię SE. Ale w sumie te telefony są droższe niż LG. Teraz mam zupełnie stary i rozwalony. Nie chodzi o to, że niszczę telefony. Tylko że za każdym razem, jak mam nowy telefon, to ktoś mnie okrada:O Już 3 telefony mi ukradli:( Porażka... A przeciez nie będę ich ukrywać, ani trzymac w domu, bo telefon nie służy do tego, żeby lezał w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacja87 0 Napisano Sierpień 14, 2007 jestem deską przegrałam życie...ja mam LG...co prawda innego (z klapką) i najchętniej bym go producentowi w dupsko wsadziła........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzazg Napisano Sierpień 14, 2007 a se 510i?? bo akurat wadą w300i jest to ,że jest dość gruby, choć ja go noszę po kieszeniach a nie w torebeczce:P ale LG mają na prawdę słabą opinię:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 No wiem. To nie chcę LG:P Własnie dlatego się pytam, jakoś nie mam zaufania. Nawet do jakichś samsungów. Dla mnie telefon= SE Ja nie nosze torebeczek, tylko gigantyczne torby, do których by mi sie kilkutomowa encyklopedia zmieściła:P Ale nie lubię wielkich telefonów. I te z klapką sa uciążliwe... A w tym SE w300i jest zewnętrzny wyświetlacz? I czy odbiera się połączenia otworzeniem klapki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzazg Napisano Sierpień 14, 2007 tak jest zewnętrzny na czarnym tle pomarańczowe ikony..pokazuje kto dzwoni jaka mp3 leci głośność, itd...jest podświetlany , w sensie na czarnym tle pomarąńczowe literki itd..widac w nocy:p oczywiście że przyjmuje rozmowy otworzeniem klapki, przecież to sobie można chyba w każdym fonie klapką ustawić, czy trzeba potwierdzać czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 No dobra, nie denerwuj się;) Bo kiedyś były takie bez tych wyświetlaczy i nie wiadomo było, kiedy nie dobierać;):P Jakoś za bardzo się nie interesowałam telefonami ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzazg Napisano Sierpień 14, 2007 nie spinam się:P pytanie mnie zdziwiło co najwyżej z wad W300i...to niezbyt wygodna klawiatura wymagająca przyzwyczajenie i braku tipsów. brak pilota przy słuchawkach....trzeba sięgac po fona by zmienić piosenkę albo coś, słaby aparat i niezbyt potężny wyświetlacz główny..ale daję radę...nawet filmy w formacie GP3 można oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Sierpień 14, 2007 mój facet ma SE w300i i jest dość fajny, jest bardzo zadowolony, ja mam SE W200i i jest do bani :/ za to mój tata i siostra mają K510i i i są też niezadowoleni, podobno joystick się psuje strasznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzazg Napisano Sierpień 14, 2007 aha pamięci wymienne formatu Micro M2 są dość drogie....i jabardziej kurewska rzecz z acałego aparatu to zdejmowanie tylnej klapki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 No nie To ja już nic nie wiem:( A ja teraz mam starego SE, nie wiem jaki model nawet, bez aparatu i tez mi się rozklepał cały i joystick juz nie działa jak powinien i klawisz wychodzenia z menu też nie:O :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 czemu ten w200i jest do bani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzazg Napisano Sierpień 14, 2007 no przeciez , nie będe Ciebie namawiał, pisze obiektywnie jakie ma wady.... w W 300 i nie ma joysticka...jest kółko nawigacyjne pośrodku z przyciskiem zatwierdzającym wybór...nic nie odstaje włącznie z przyciskami kalwiatury dlatego trzeba się przyzwyczaić.... pozatym telefon polecam ..po prostu kosztem dobrego walkmana i bdb słuchawek choć bez pilota inne funkcje są troszkę gorsze..ale bateria to fakt potwierdzony użytkowaniem...w dodatku ten aparat jest już na rynku z rok więc czas działa na jego niekorzyść jeśłi chodzi o funkcje:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Kurcze, mi się podoba w880i, ale pewnie będzie strasznie drogi przy abonamencie 50-75zł miesięcznie.... :( A małe klawisze mi nie przeszkadzają, nie mam tipsów itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Sierpień 14, 2007 ma kiepski wyświetlacz, jak zrobiłam zdjęcie to po kilku dniach nie wiedziałam co na nich jest :O no ale akurat mam cyfrówkę więc jakoś to przeżyję. ma beznadziejne słuchawki, największe jakie kiedykolwiek widziałam, nie mogłam ich włożyć do ucha. Bateria trzyma mi 4 dni mimo że poprawnie ją sformatowałam na początku. To takie główne wady. Wcześniej 2 lata miałam Nokie 6020 i była dużo lepsza od tego g... :O muszę się z nim męczyć jeszcze 2 lata bo dopiero podpisałam umowę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Sierpień 14, 2007 tam miało być ze ma kiepski wyświetlacz i aparat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Jeszcze S500i wygląda ok, no i nie ma jakichś megafunkcji, może przynajmniej bateria będzie długo trzymała. Kurcze, nie wiem już. Za dużo tych telefonów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzazg Napisano Sierpień 14, 2007 hmmm no taka czekoladka od SE:P pewnie będzie drogi bo ładny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Nie no, kosztuje ok. 150 funtów, to w PL cena powinna być ok. 700zł chyba... Nie wiem w sumie. No i pytanie- gdzie go dostanę:O Bo jakoś tak w salonie chyba żadnym nie widziałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 O! I T650i jest fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRK-3 0 Napisano Sierpień 14, 2007 NOKIA ZACOFANA I DROGA? !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Tak. Bo jak ma takie funkcje jak SE, to kosztuje od 1 500 tys zł w górę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam lgku800 Napisano Sierpień 14, 2007 jestem b. zadowlona.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Ale się zamotałam:o Nic już nie wiem w takim razie:) Wolałabym SE, ale już nie wiem nawet w jakiej sieci ani nic... Porażka. Czy oni by nie mogli jakoś prościej tego wszystkiego urządzać?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach