Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Ma ktos telefon LG tzw. Chocolate? Jak się sprawuje?

Polecane posty

Gość zbieracz drzazg
deska weź sobie SE...teraz w promocjach jest W300i...baterie ma bardzo dobrą:D no chyba ,że musisz miec koniecznie super aparat cyfrowy to odpada:o pozdrawiam

Gość zbieracz drzazg
w dodatku czekoladka ma tylko 128mb pamięci wewnętrznej bez możliwości powiększania...czyli ok 21 kawałków dobrej jakości mp3... nic specjalnego tak w ogóle i w szczególe, oprócz wyglądu:D

Gość zbieracz drzazg
no nie wiem, mam takiego, spadł mnie z bardzo wysoka na beton i wszystko z nim dobrze:D ale ta czekoladka to nic specjalnego, podobnie jak motka v3, tylko tyle ,że ładnie wyglądała....i tu cała tajemnica:D

Nie, ja w ogóle nie lubię Motoroli... Nokia jest zacofana i droga:P Najbardziej lubię SE. Ale w sumie te telefony są droższe niż LG. Teraz mam zupełnie stary i rozwalony. Nie chodzi o to, że niszczę telefony. Tylko że za każdym razem, jak mam nowy telefon, to ktoś mnie okrada:O Już 3 telefony mi ukradli:( Porażka... A przeciez nie będę ich ukrywać, ani trzymac w domu, bo telefon nie służy do tego, żeby lezał w domu.

jestem deską przegrałam życie...ja mam LG...co prawda innego (z klapką) i najchętniej bym go producentowi w dupsko wsadziła........

Gość zbieracz drzazg
a se 510i?? bo akurat wadą w300i jest to ,że jest dość gruby, choć ja go noszę po kieszeniach a nie w torebeczce:P ale LG mają na prawdę słabą opinię:o

No wiem. To nie chcę LG:P Własnie dlatego się pytam, jakoś nie mam zaufania. Nawet do jakichś samsungów. Dla mnie telefon= SE:classic_cool: Ja nie nosze torebeczek, tylko gigantyczne torby, do których by mi sie kilkutomowa encyklopedia zmieściła:P Ale nie lubię wielkich telefonów. I te z klapką sa uciążliwe... A w tym SE w300i jest zewnętrzny wyświetlacz? I czy odbiera się połączenia otworzeniem klapki??

Gość zbieracz drzazg
tak jest zewnętrzny na czarnym tle pomarańczowe ikony..pokazuje kto dzwoni jaka mp3 leci głośność, itd...jest podświetlany , w sensie na czarnym tle pomarąńczowe literki itd..widac w nocy:p oczywiście że przyjmuje rozmowy otworzeniem klapki, przecież to sobie można chyba w każdym fonie klapką ustawić, czy trzeba potwierdzać czy nie😭

Gość zbieracz drzazg
nie spinam się:P pytanie mnie zdziwiło co najwyżej:classic_cool: z wad W300i...to niezbyt wygodna klawiatura wymagająca przyzwyczajenie i braku tipsów. brak pilota przy słuchawkach....trzeba sięgac po fona by zmienić piosenkę albo coś, słaby aparat i niezbyt potężny wyświetlacz główny..ale daję radę...nawet filmy w formacie GP3 można oglądać

mój facet ma SE w300i i jest dość fajny, jest bardzo zadowolony, ja mam SE W200i i jest do bani :/ za to mój tata i siostra mają K510i i i są też niezadowoleni, podobno joystick się psuje strasznie.

Gość zbieracz drzazg
aha pamięci wymienne formatu Micro M2 są dość drogie....i jabardziej kurewska rzecz z acałego aparatu to zdejmowanie tylnej klapki:D

Gość zbieracz drzazg
no przeciez , nie będe Ciebie namawiał, pisze obiektywnie jakie ma wady.... w W 300 i nie ma joysticka...jest kółko nawigacyjne pośrodku z przyciskiem zatwierdzającym wybór...nic nie odstaje włącznie z przyciskami kalwiatury dlatego trzeba się przyzwyczaić.... pozatym telefon polecam ..po prostu kosztem dobrego walkmana i bdb słuchawek choć bez pilota inne funkcje są troszkę gorsze..ale bateria to fakt potwierdzony użytkowaniem...w dodatku ten aparat jest już na rynku z rok więc czas działa na jego niekorzyść jeśłi chodzi o funkcje:o

ma kiepski wyświetlacz, jak zrobiłam zdjęcie to po kilku dniach nie wiedziałam co na nich jest :O no ale akurat mam cyfrówkę więc jakoś to przeżyję. ma beznadziejne słuchawki, największe jakie kiedykolwiek widziałam, nie mogłam ich włożyć do ucha. Bateria trzyma mi 4 dni mimo że poprawnie ją sformatowałam na początku. To takie główne wady. Wcześniej 2 lata miałam Nokie 6020 i była dużo lepsza od tego g... :O muszę się z nim męczyć jeszcze 2 lata bo dopiero podpisałam umowę :(

Gość zbieracz drzazg
hmmm no taka czekoladka od SE:P pewnie będzie drogi bo ładny:classic_cool:

Gość ja mam lgku800
jestem b. zadowlona....