Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgha

Klienci podjadający w supermarketach

Polecane posty

Gość olgha
zgadza się Ashley, a potem inni ludzie muszą to jeść :-O

Gość Podjadaczka___
Ja zawsze z koleżanką podjadamy winogrono. Koleżanka nałogowo próbuje różne soczki i inne drobiazgi..a jak jej nie smakuje, to odstawia heee. Jak mi się chce pić, to picie odkrecam w sklepie i piję, do kasy donoszę powiedzmy 3/4 butelki.

Gość olgha
jeb --> jak żrą za darmo, to raczej to zwraca uwagę :)

Gość nie bynajmniej
tak jasne, tylko mój tato też spotkał się z wymownymi spojrzeniami i pełnymi oburzenia prychnięciami kiedy trzęsącymi sie rękami próbował szybko rozpakowac i zjeść batona ludzie bardzo lubia oceniać po tym co widzą kiedy cukrzykowi spada cukier to wydziela sie taki zapach jakby słodkiego wina, no czuć wtedy alkohol, trzęsą mu sie ręce, opada z sił, ma błędny wzrok a kiedy zemdleje to żaden człowiek mu nie pomoże, bo powie, ze jest pijakiem skoro czuć nad nim opary alkoholu i to jest najstraszniejsze

Gość olgha
Nie ukrywam, że często też jestem już tak bardzo głodna, że wytrzymac nie mogę. Ale wtedy staram sie o jedzeniu po prostu nie mysleć. Za to skoro tylko dojdę do kasy z pełnym koszykiem w ktorym znajduje sie m.in. 5 paczek chipsów, 5 duzych batoników, litrowa butelka coca coli... i zapłace za wszystko to siadam sobie spokojnie na ławeczce w supermarkecie i obserwując przechodzących ludzi zabieram się do konsumpcji. Nie minie 5 minut jak wszystko jest zjedzone. Nastęonie już szczęsliwa i z pelnym zolądkiem udaje sie do pobliskiego MacDonalds gdzie kupuja sobie dwa bigmacowe zestawy, ktore nastepnie pałaszuję zasiadając w jakimś zacisznym miejscu. Lubię jeść i nie ukrywam tego.

Gość moja babcia tez jest
cukrzykiem i zawsze nosi przy sobie saszetki z cukrem, takie jak si\ą w kawiarni, bo nie chce sie narażać na ludzkie krzywe spojrzenia w sklepie, w kosciele, na ulicy itp.

Gość olgha
Nie umiem tego olac, denerwuje mnie to, że inni żrą a ja sie krepuję.

Gość olgha
podszyw z 19:08 widziałam lepsze podszywy

Gość oIgha
wczesniejsze to nie podszywy

przepraszam że żyje 🖐️ poprostu raz bylam na wycieczce szkolnej w hipermarkecie i bylam zachwycona, ze są na swiecie większe sklepy niz warzywniak pana Czesia u mnie na wsi

Gość olghaaaa*
no pewnie, bo wolę zapłacić najpierw. Co to, "wolna amerykanka''? Je się za darmo? :P Chyba ktoś mi nicka zaczernił, nieważne. To chyba osoba, która lubi podżerać w sklepie i zostawia na półkach puste opakowania.

Gość oIgha
Ktoś zaczernil mojego nicka i sie pode mnie podszywa 😡

Gość olghaaaa*
zjeżdżaj podszywaczu już sobie zmieniłam nick. A jak się podszywasz to chiciaż wymyśl coś zabawnego.

Gość oIgha
no nieważne, idę sobie zrobic na kolację jajeczniczkę z bekonem z 10 jaj 🖐️

Gość nie bynajmniej
mój tata też nosi przy sobie jakieś cukierki albo słodki sok, ale tego dnia akurat nie miał to co, miał honorowo zemdlec zeby "ludzie się nie gapili"

jajka ukradłam w realu, chlebek w geant a pomidorki w żabce. zaraz skocze do biedronki po darmowe piwko 🖐️

Gość oppo
ja zrobiłem sobie kiedys kawał w hipermarkecie,stałem z bratem przy stoisku warzywnym przy pudełku z orzechami i wlasnie ktoś podszedł do tych orzechów by na próbe przed kupieniem troszke ich sprobowac i wtedy dla jaj mówie przy tym gościu do brata ,wiesz co kupiłbym troche tych orzeszków ale przedchwilom widziałem jak jakis facet grzebie w odbycie i ich próbuje,gosciu szybko zwatpił i zrezygnował z ich zakupu:o

Gość o1gha
hehehehe bardzo smiezne :D :D :D jesteś żalosny podszywaczu, nic o mnie nie wiesz! tak naprawdę mam 150cm i wazę 120 kg , wiec sobie daruj te chore dywagacje.

Gość olghaaaa*
oppo buehehe

Gość olghaaaa*
19:21 pierwszy wpis - podszywacz, który nawet nie umie nicka przepisać, żałosne :D

Gość olghaa*
:D :D :D

Gość olghaa*
jesteście wszysyc żalosni, a zryjcie sobie w supermarketach, to swiadczy tylko o waszej kulturze osobistej, kturej nie macie 🖐️

Gość za to mamy slowniki
ortograficzne, ktÓrego ty zapewne nie psiadasz :classic_cool:

Gość olghaaaa*
nie ważę 120 kilo, nawet ważę mniej niż połowa tego . A ty podszywaczu na tym co żresz na lewo pewnie ważysz o 100 kilo więcej od oferowanej mojej rzekomej wagi :P

Gość olghaa*
ważę 50 kg, a ty ile ważysz durny podszywaczu?

Gość olghaaaa*
podszywaczy nie stać na jedzenie, to myślisz, że na słownik ich stać? :D

Gość olghaaaa*
50kg ro waga mojej nogi. reszta sie nie zmiescila na wage niestety a mowili ze kradzione nie tuczy 😭

Gość olghaa*
jutro idę do supermarketu, znowu kupie sobie 50 batonikow i zjem ze smakiem :p