Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgha

Klienci podjadający w supermarketach

Polecane posty

Gość olgha

Czy zdarzyło wam się zauważyć kiedyś klienta jedzącego w supermarkecie jakiś towar, którego jeszcze nie kupił? Ja widziałam raz faceta jedzącego batonik. Przecież to chamstwo!

Gość Prezesowa lub
a może głód, a może zapłacił przy kasie...skąd możesz wiedziec?

Gość mordo Ty moja.
Ciagle cos zrą... a o winogronach to juz nie pisze , wcinaja jeden przez drugiego.. Oblesni sa ludzie. :-)

Gość łee
ja często takich widze, zazwyczaj płacą przy kasie za samo opakowanie ale to troche dziwne jak dla mnie jakby nie mogli sie powstrzymać te pare chwil :o

Gość parkan
ja często piję coś a pustą butelkę po soku czy napoju kładę na taśmie przy kasie i normalnie płacę. jak mi się chce pić, to co w tym złego?

Gość olgha
bo był przy stoisku ze słodyczami jak go jadł. Chyba by było bez sensu, gdyby kupił ten batonik, wszedł z powrotem na halę i go zeżarł ;)

Gość ja tak robię
jak chodzę z dziećmi po markecie, napoczynamy butelkę np jakiegoś soku, a jak mają ochotę to zjadają np batonik. Przy kasie podaję pani papierek, ona kasuje i zaraz wyrzuca, za napoczeta butelkę też płacimy. Nigdy nikt nie zwrócił mi uwagi.

jak pracowalam na aksie w realu to czesto kasowalam tylko papierki po batonikach,butelki po coli,torebki po bulkach

Gość fgdsss
ale masz problem

Czemu chamstwo ? Ja często jem za nim kupie a w kasie pokazuje opakowanie :P

a ja nie widze nic zlego w wypicu wody w sklepie czy zjedzeniu bulki i zaplaceniu za nia przy kasie. w czym problem? moze ten ktos byl glodny, albo sie mu pic chcialo, albo sprawdzal, ktore winogrona sa slodkie ...

Gość fgdsss
zazdroscisz ludziom, ze umieja sobie w zyciu radzić, jedza na miejscu i zarcia kupowac nie muszą, bo sie najedzą przy takim np. stoisku z ciastkami. a ty bys sie wstydzila i im zazdroscisz

Gość olgha
bo do chwili zakupu przy kasie to jakby "żreć" i pić za darmo! Za przeproszeniem, chyba tylko bydło tak je.

Gość olgha
fgdsss ---> a co, może sama podpijasz soki i odkładasz na miejsce ?

Gość olgha
Ale ja też święta nie jestem. Często robię tak, że puszczam cichacza w takim supermarkecie, a potem szybko niczym błyskawica śmigam na drugi koniec sklepu, żeby tylko nikt się nie pokapował, że to ja pierdnęłam. Ale niestety smrodzik idzie za mną więc i tak uciec przed tym nie można :o

Gość fgdsss
Nigdy jeszcze tak nie zrobiłam. Może raz czy dwa wzięłam sobie cukierka czekoladowego i zjadłam. I to wszystko :)

Gość a ja tam jem ...
Ja często jem sobie w supermarkeccie lub popijam wodę ... oczywiście przy kasie daje puste opakowanie po produktach :)

Gość olgha
do "ojej ale kretynka" - jak to jest pić "za darmo" ? Kretynko.

Gość nie bynajmniej
ale z ciebie kretynka skąd wiesz co kieruje tymi ludźmi? mój tato jest na przykład cukrzykiem, był sam na zakupach i nagle poczuł jak gwałtownie spada mu cukier, dopadł pierwszego lepszego batonika i zjadł ich chyba dwa innym razem wypił szybko butelke soku, bo cukier z płynów szybciej sie uzupełnia w organiźmie i za papierki oraz butelke zapłacił i co? gdybyś go zoabczyła w sklepie to powiedziałabys "ale burak!", ale gdyby zemdlał to byś nawet nie wiedziała jak pomóc żałośni sa tacy ludzie

Nie widze w tym problemu,jesli ludzie podjadają/piją a potem w kasie płaca za to,dając papierek/butelke do skasowania. Jak mi sie chce pic,biore napoj i pije,a potem za to place. :)

gorzej właśnie,jak podjadają/piją i niezapłacą,to jest już chamastwo. :)

jeszcze mi sie nie zdarzylo, przechodząc koło pojemnikow z bakaliami i orzechami, zeby ktos nie wsadzał tam swojej gołej brudnej łapy... to jest obleśne :O i to w wiekszosci to ludzie 50-70 lat.

Gość olgha
do "nie bynajmniej" spierdalaj z tą "kretynką" :) . Akurat facet, który jadł batonika powoli się nim delektował i nie wyglądał na cukrzyka.

Gość olgha
a jak zjadł do połowy tego batonika to go rzucił na podłoge i sobie poszedł, no to wtedy ja przystąpiłam do akcji, szybko dobiegłam do batona leżącego na ziemi, rozejrzałam się czy nikt nie patrzy, nastepnie podnisłma go szybkim zwinnym ruchem ręki i schowałma do kieszeni. a co ma sie zmarnować, sobie pomyslalam chowając się za polkami i dojadając jego resztki ze smakiem i z obłedem w oczach.

Gość ahahah swietny podszyw
:D