Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

highlandia

Płeć dziecka. Komu to się sprawdzilo?

Polecane posty

a mi sie sprawdzilo... mam synka... mam nadzieje ze znow sie sprawdzi (jestem w 8tc)... marze o drugim synku i z tej tabelki wychodzi ze bedzie chlopiec wiec bardzo sie ucieszylam...

Gość Anialisa
A gdzie można znaleźć tą tabelkę, bo ilekroć klikam w podany link z pierwszej strony, to wyskakuje jakiś błąd 404: podana strona nie istnieje.Jest może inny adres do takiej tabelki??? Też bym sobie sprawdziła:) Pozdrawiam!:)

ale to jest super!!! planuję zajść w ciążę :) dzięki za coś takiego :) rozesłałam to do wszystkich moich znajomych, żeby zajrzeli i powiedzieli, czy im się zgadza :) pozdrawiam mamuśki słodkie :)

witam, dzieki za wszystkie odpowiedzi :D Jezeli komus strona sie nie otwiera, to można sprobowac skopiowac link i wkleic do paska, albo probowac ile sie da ;) Mi za kazdym razem sie otwiera... Poki co, podaje raz jeszcze, sprawdzajcie :D http://jolmys.webpark.pl/

Gość Anialisa
Nie wiem od czego to zależy, ale nadal nie otwiera mi się ta strona.Próbowałam z linka, próbowałam kopiować adres, wpisywałąm sama i nic. Nadal wyświetla się: błąd 404 podana strona nie istnieje. Szkoda.

Gość Magda.Lenka
Czy mógłby mi ktos podesłać tabeleczkę na maila. Nigdzie nie można jej znaleźć a linki nieaktywne. Z góry dziękuję. magdalenka_n@wp.pl

sprawdza się!!!! w mojej rodzinie się sprawdza :) u mojej kumpeli w biurze sprawdziło się na 30 osobach, które mają rodziny!!!! tylko jednemu chłopakowi się na jednym dziecku nie sprawdziło

u mnie się nie sprawdziło. z tabeli wychodzi córeczka a będę miała synusia :)

Gość seafront
:) to jest niemozliwe no :)

Gość Magda.Lenka
Dziewczyny Dzięki za tabeleczkę. Marzymy z mężem o córeczce bo synusia już mamy. Zamierzam kupić ksiązkę "Chłopiec czy Dziewczyna"... stosować podane tam dietki dla tatusia i mamusi "na dziewczynkę"... strzelać na 2-3 dni przed jajeczkowaniem i obowiązkowo w miesiącu podanym w tabelce!!! Chcę zastosowac 3 metody na raz. Może się uda... :) A propos tabelki... Mnie się synek sprawdził. Mojej mamie również się sprawdziło (ja i moja siostra). Mojej teściowej również wyszło dwóch chłopaków i tak tez ma. Mojej przyjaciółce wyszła córka i córke posiada... Coś w tym musi być... Czasem dziewczynom nie wychodzi... bo omyłkowo patrzą na swój wiek w dniu narodzin dziecka a nie poczęcia... Ja np. zaszłam w ciązę jak miałam 23 lata a urodziałam w 24 lata. Patrząc prawidłowo na wiek poczecia 23 lata = synek się zgadza... ale gdybym wzięła wiek w czasie porodu to by mi się nie zgadzało i wyszłaby córka... To ważne!

ale ta z allegro to przegiela :/ kurcze, jak tak mozna??? moze da sie ja jakos zdemaskowac? swinstwo i tyle :(

zgłosilam to do dzialu allegro, moze to cos da... Mam nadzieje :) Tymczasem sprawdzajcie dalej, pozdrawiam