Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona86969

Pomozcie,co mi jest?

Polecane posty

Gość zmeczona86969

Jestem mloda osobą,.Caly rok szkolny bardzo duzo chorowalam,przyszly wakacje a ja potrafie do 16 spac,ciagle czuje sie zmeczona,slaba.Fakt rok mialam dosc ciezki ale myslalam ze jak przyjda wakacje dojde do siebie,a mi sie ciagle chce spac,duzo pije.Jak myslicie czy to cos podejrzanego??Aha wypadaja mi wlosy.dosc duzo.Niewiem czy to normalne bo mam bardzo krecone i zawsze przy czesaniu troche wypadalo ale wydaje mi sie ze teraz jest wiecej,Pomozcie

Gość idź do lekarza

Gość dh
dziewczyno bez badan nikt nie bedzie wiedzial co ci jest..idz do lekerza , on wysle ciie na badania

Gość zmeczona86969
eh ale ja mam 17 lat,:(

mogę się podpisać pod tym co napisałaś, ja mam to samo :( miałam maturę w tym roku, cały czas ostro zakuwałam bo zdawałam dość trudne przedmioty i musiałam się starać, teraz jestem cały czas zmęczona :( pewnie to nie jest związane ze szkołą ale jedna chciałabym mieć więcej energii bo kiedyś byłam zupełnie inna :( a teraz po prostu mogę cały czas spać w dzień, a w nocy przekręcam się z boku na bok i nie mogę spać :(

Gość zmeczona86969
EH nie wiem co mi jest.Moze to poprostu zmeczenie,caly rok sleczalam nad ksiazkami do bardzo pozna moze odsypiam?

kobieto, ja po obronie przez parę miesięcy dochodziłam do siebie! Idź koniecznie na badania, jak wyniki będą o.k. lepiej się odżywiaj, kup sobie body max :-)

Gość zmeczona86969
a czy wystarczy ze zrobie pomiar cukru aparatem do mierzenia????

po 1 lekarz po 2 wiecej ruchu, zmuszaj sie, rower albo basen albo chociaz spacery po 3 wiecej wody wiecej owocow i warzyw ale przede wszystkim do lekarza. wszystko dobrze bedzie.

Gość trumna
A ja ostatnio spałam po 16h, teraz zasypiam dopiero po 4 nad ranem, nie mogę spać, w nocy się pocę, nie dobrze mi na słońcu i ogólnie jakoś mi duszno, i okres mi się spóźnia... Co mi może być?