Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja bardzo

Kto by chciał cofnąć czas

Polecane posty

Gość ja bardzo

:(

Gość i ja bym chciała
:(

ja bym bardzo chciała na chwilkę aby inaczej załatwić kilka rzeczy.Z tym że potem wróciłabym do tego co jest teraz :)

Gość i ja tez...
bardziej niz ty.. napewno poczekalabym z sexem do slubu..i napewno nie uwiklalabym sie w bezsensowne zwiazki ktore przyniosly mi tylko bol i rozczarowanie.. :( ale niestety jedyne co mozemy..to uczys sie na wlasnych bledach...

mi by wystarczyło conąć czas o miesiąc - sprzedałbym wszystkie akcje przed spadkami

Gdyby istniały złote rybki, spełniające życzenia, to właśnie poprosiłabym o cofnięcie czasu...

ja potrzebuje 3 lat wstecz... troche wiecej niz 3... moze gdybym zyla w innym kraju niz nasz, nie obchodziloby mnie to, ale tak... staram sie naprawiac bledy. tylko szczescie mi nie sprzyja...

a mi by wystarczyl jeden dzien , tylko bym odpowiedniej kumulacji w lotku odczekal ...... najlepiej w niemczech :classic_cool:

Gość kocicaa
ja też bym chciała:( a nie moge...

Gość eje nooooooooo
kasa to nie wszystko. pieniadze to tylko pieniadze powiedz to dla głodujących dzieci, albo jak będziesz w sklepie robil zakupy

ja bym chciała bardzo chciała... niestety widocznie to co nas spotkało widocznie miało nas spotkać.. juz wszystko było tak zaplanowane, ze poprostu te rzeczy i te sytuacje musiał być, ja tyko jeszcze nie umiem odpowiedzieć napytanie dlaczego ?? :(

to powiedz to bogaczom albo osobom wydajacym bez umiaru pieniadze. zawsze mozna w dwie strony. nie atakuj mnie w ta strone zycia innych...

Gość mmmmmmmmm
jaaaaaa bym chcial cofnac czas gdyz stracilem dziewczyne zmarla a umie ktos cosnac czas hihi

Oj, niby tak... Powinniśmy uczyć się na błędach, wyciągać wnioski, ale czasem przytrafiają się rzeczy, jakich naprawdę nikomu nie potrzeba, żadnego z nich pożytku, a tylko żal, rozgoryczenie, niesmak...

Gość oj i eh
ja takze i tu nie chodzi o sfere zycia intymnego;(:(:(