Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca____

Zwiazek a nieudany seks...i cala reszta

Polecane posty

Gość Pytajaca____
Wybor dzieci - miec czy nie to osobny rozdzial i nie mieszalabym tych rzeczy. Ludzie co maja dzieci sa jeszcze bardzij "zamuleni" - popatrz na topiki ! Zdrada , zdrade goni !

Gość najka najka.
hmm mnie sie wydaje ze to nuda... nic ciekawego sie w waszym zyciu nie dzieje... mam cos podobnego i dlatego chce w koncu wyjsc za maz i miec dzieci bo wtedy bedzie cel i sens tego mojego zycia.

Gość jedna z wielu kobiet
kochana, nawet nie wiesz jak dobrze cię rozumiem...:( niestety...... mam to samo........ i tu chodzi już o mojego męża..... jest nam dobrze, ale seks........dawno nic nie bylo...mam podobne odczucia....:( bardzo mnie to męczy.....

Gość Pytajaca____
Wiele rzeczy ciekawych dzieje sie i w moim i jego zyciu ale nie NASZYM :o

dziewczynki! muszę wam to napisać, bo możecie skończyc tak jak ja.... uważajcie, żeby nie poczuć jak ktoś już wcześniej pisał bardzo trafnie motyli do kogos innego...nim się obejżycie - będziecie po uszy zaangażowane w coś innego, nowego, świeżego a to juz tylko równia pochyła do zdrady........ a nastepnie ból i cierpienie, którego nie życzę najgorszemu wrogowi.... kto to przeżyl wie o czym piszę...................:(

Gość Pytajaca____
Ja nie mysle o zdradzie ... Mysle o tym czego chce .

Gość Pytajaca____
Zastanawiam sie , czy tak jest u wszystkich ? Zupelna nuda..?

roznie to bywa........ale nie, nie jest tak u wszystkich..... nie twierdze, ze myslisz o zdradzie..... ja mialam to samo.... mialam watpliwosci...... ale kochalam i walczylam i bylo dobrze......nie myslalam o seksie, uwazalam ze sa "wazniejsze rzeczy" i sfery zycia...... jednak jestesmy tylko ludzmi..... nie szukalam ........ zycie zwalilo mi "cos" na glwe, serce.... pisze o tym bo jesli jest tak w twoim zw. to moze sie tak stac......

Gość Pytajaca____
Do jedna z wielu I jak sie skonczylo ? Z kim jestes? Bylas mezatka czy w wolnym zwiazku?

Gość Pytajaca____
Do jedna z wielu Ja wlasnie nawet tych innych "waznych" sfer nie widze od jakiegos czasu.... Czuje poczucie obowiazku , przywiazania , sama nie wiem co :(

jestem z mezem....... ale w srodku ciagle walcze................ :( staram sie..... ale po czyms takim jest bardzo ciezko..... moj maz strasznie cierpi widze to... a ja........ czuje pustke..... nie wiem czy dokonalam dobrego wyboru.....tego sie nigdy nie wie..... ale gdybym teraz nie sprubowala, nie moglabym sobie tego wybaczyc do konca zycia.......... co do seksu - poniewaz nagmatwalam zupelnie .... sama sobie z tym nie poradze.....to wiem...... nie potrafie sie przelamac....poprostu tego nie czuje.....nie czuje podniecenia......zdaje sobie sprawe ze motyle ktore czulo sie na poczatku zw nie wroca...zycie....ale ja nie czuje nic w tej sferze........wogole nie ma NAS....tak jak pisalas to jakas braterska milosc.......dziwnie brzmi ale to najbardzie oddaje jej wlasciwosc...:( poszukam pomocy...... w przyszlym tygodniu ide do psychologa.....

Gość Pytajaca____
Przykro mi i nie wiem co Ci powiedziec ... Zostalas z mezem bo.... ? slub ? dzieci? poczucie obowazku? nie chcialas go jeszcze bardziej skrzywdzic?

bo wierze, ze moze nam sie udac.....bo kocham chociaz inna miloscia niz sobie wymarzylam... i zdaje sobie sprawe ze takiej nie ma.... a moze chce tak myslec...... nie mamy dzieci.....

pytajaca.... chcesz jeszcze walczyc? bo takie trwanie.....samo nic nie przyjdzie...... :(

Gość Pytajaca____
Rany jak ja Cie rozumiem 😭

Gość rocznik_1979
Pytająca, rozstanie nasz nastąpiło rok temu. Ja miałam 27, a on 36! Jak widzisz, dziewiątka jest dla mnie pechowa... :) Niby taki dorosły, ustatkowany facet, a pofrunął... do motyla, króry jest młodszy ode mnie o 2 latka. I chociaż mam z nim bardzo dobry kontakt (miłość braterska trwa), to nigdy już się nie zejdziemy... Zawalcz trochę 🌻

Gość Pytajaca____
Teraz czuje takie cholerne poczucie bycia nie fair...bo go nie kocham jak powinnam :( Nie wiem co zrobic...

Gość Pytajaca____
Rocznik 1979 - a jakie byly Twoje uczucia zanim on oszedl?

kochana...... wiem ze to cholernie ciezkie bo....... trzeba sie w pewnym sensie zmusic......brzmi to okropnie.....ale zwiazek to ciagla praca.....czasami trzeba sie "nameczyc" zeby zebrac owoce... w tej chwili nie wiem jaka jest odpowiedz na nasze pytania..... mam nadzieje, ze niedlugo "odnajde droge" bardzo tego pragne... chcesz jeszcze probowac...?

Gość rocznik_1979
Kochasz go, na pewno. Ja sobie to uświadomiłam z całą mocą, gdy odszedł... Jakie to głupie. I ciągle na myśl mi słowa ks. Twardowskiego przychodzą "śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą". I wiesz co najdziwniejsze? Moje uśpione pożądanie wobec niego powróciło, gdy tylko uświadomiłam sobie, że ja i on już nigdy... Ciekawe co na to Freud? :)

Gość Pytajaca____
Nie wiem jak probowac. Nie wiem czy tak zyc ?

Gość Pytajaca____
Rocznik 1979 - wiem , ze pewnie tak spokojnego zwiazku to juz bym nie miala...

Gość rocznik_1979
Moje uczucia były podobne do Twoich. Bez większych uniesień, bez pożądania, ale bardzo statecznie. Najpierw się buntowałam przeciwko temu, potem stwierdziłam, że tak już widocznie musi być i przecież to też może być piękne i cudowne. I wtedy on odszedł...

pytajaca...... a moze rozstancie sie.....przemysl sobie wszystko....zobacz jak bedzie bez niego......... boze sama nie wiem.....:( przypomnij sobie jak sie w nim zakochalas...... co w nim cenisz...? wszystkie jego zalety..... jak to sie stalo ze jestescie razem...co was laczy...?

Gość Pytajaca____
Rocznik 1979 - nie pomagasz mi :o

Gość Pytajaca____
Jedna z wielu jak jestem poza domem nie tesknie :o nie chce mi sie wracac :(

Gość rocznik_1979
Pytajaca, a jak mogłabym Ci pomóc?

Gość aterazmismutno
tez byłam w takim związku, zero namietności, nuda nuda no i odeszłam. Teraz wiode szalone życie ..........ale jestem sama i cholernie mi smutno kiedy, boje sie samotnosci ale nie wróciła bym do niego.

Gość Pytajaca___
Rocznik 1979 - nie wiem jak :( dziekuje Ci za checi... A teraz mi smutno - mi raczej nigdy nie bylo smutno jak bylam sama...

Smutno Ci? Ale masz się do kogo przytulić i pomilczeć sobie, prawda? A gdybyś była sama? Do kogo byś się przytuliła, gdybyś była sama? 🌻