Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onka20

Gdzie najkorzystniej kupic komórkę na kartę?

Polecane posty

Gość onka20

Chce sobie kupic dobrą komórkę , najlepiej z klapką,moze ktos mi podpowie jaki typ i gzdie kupic?Chce jakoas dobrą, abym mogła kilka lat ją miec

nokia 5200 rozsuwana :) sama posiadam ja kupilam za 430 zl w sklepie bez simlocka pasuje do kazdej sieci :) z klapka hmmmm samsung x480 mialam go ale totalnie nic w nim nie ma jedynie ladny wyglad czerwony kobiecy

Gość ou0
a ta nokia 5200 jest nowsza od noki 6103?

Gość ou0
czyli lepiej kupic w sklepie niz np. w komisie czy allegro?

nie wiem czyjest nowsza szczerze mowiac :) tak lepiej kupic w sklepie z kilku powodow 1. widzisz co kupujesz2 na ogol bez simlocka ( o il nie zawsze ( nie wiem nie znam sie) wkladasz karte jaka chcesz 3 w komisie wiesz jak jest nie wiadomo co i jak moj kumpel kupil w komisie i non stop mu sie psula wiecej wydal kasy na naprawianie niz na sam telefon a i tak to byl zlom i nowa musial kupic co do allegro hmmm po co na co??? teraz jest taki wybor telefonow ze cos na pewno sie znajdzie :) pozdrawiam

a poza tym na allegro tez jest opcja ze bubel kupisz malo to bylo afer z nieuczciwymi sprzedawcami??? po co ci klopot??? wkladaj sandaly i sun do sklepu :) udanych zakupow :)

Gość 078888888
tylko cholerka -,drogo w sklepie:(