Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo ciekawi mnie

czy na kafeterii można poznać przyszłego partnera? i czy warto?

Polecane posty

Gość wizazanka
Ciekawa jestem,czy jest tu ktoś kto poznał kogoś na kafe i są teraz parą??? :)

niby każde miejsce dobre, ale właśnie kafeteria odpowiadałaby mi z tego względu, że, widząc ludzi, oceniam ich po wyglądzie, nie widząc zaś, mogę ocenić po sposobie użycia słowa, sposobie myślenia itp., czyli po tym, co najważniejsze, gdzie rodzi się porozumienie

pewnie można :D podobno można wszędzie ale lepsze było by chyba według mnie jakieś forum wielotematyczne, nie takie jak kafe które jest z założenia kobiece :P chociaż z drugiej strony jest jedynym rozsądnym forum na O2 :classic_cool:... albo forum związane z hobby/zainteresowaniami... ale to tylko takie moje przypuszczenia bo nigdy nie próbowałem/zależało mi na nawiązywaniu kontaktów z ludźmi z różnych for dyskusyjnych :P

Zapewne można ;).Wszak to tylko miejsce w którym daną osobę poznajemy,nie gorsze niż każde inne,ale jako osoba będąca kiedyś w związku wirtualnym mam 2 rady,po pierwsze nalezy w miare szybko dążyć do spotkania w realu.Oczywiście nie od razu,ale nie należy pozwolić sobie na czekanie z tym miesiące.Wtedy pojawiają się różne wobrażenia,oczekiwania...skonfrontowanie tego z rzeczywistością może być bardzo bolesne,po za tym w necie nie da się kogoś poznać :/.Po drugie nie warto się moim zdaniem pakować w związek na odległość.

Co prawda jestem zdania, że każdy sposób i miejsce na poznanie partnera są dobre, byle tylko były skuteczne... ;) Ale na pytanie zawarte w temacie, odpowiedziałabym przecząco...;) Mogę się mylić, wiem o tym :classic_cool:

Gość 11111111111111111
Teoria z praktyką nie zawsze idzie w parze.

Gość 11111111111111111
Ramzes ---> poznać można wszędzie , pytanie jest inne:)

Raczej więcej nie mogę napisać;), ale łatwiej można kogoś tutaj na tym forum poznać niż na tych rożnych randkach internetowych:O, przynajmniej ja mam takie doświadczenia.

Może i można poznać ale przychylę się do wypowiedzi Anke -należałoby tę znajomość przenieść na inny grunt by nie rozmawiać ze sobą na oczach tylu ludzi.Bez odrobiny intymności nie narodzi się ze znajomości związek.

Gość orkann
>pytam ... nie rob dosc podstawowego bledu: ocena po wygladzie nadal jest zasadnicza, niezaleznie od milych maili. nie odetniesz "osobowsci" od "fizycznosci"