Peluka 0 Napisano Sierpień 16, 2007 sam zobacz : http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7321269 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ocipiałaś chyba Napisano Sierpień 17, 2007 za rozlatujące się badziewne klapki 79 zł. chyba Ci słońce mózg przepaliło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peluka 0 Napisano Sierpień 17, 2007 Kilka osob już o nie pytalo. 23 osoby je dodaly. Więc smieszne te twoje docinki są chlopcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ocipiałaś chyba Napisano Sierpień 17, 2007 moze i dodały ale chyba tylko po to, żeby zobaczyć co za idiotka je kupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do teoria Napisano Sierpień 17, 2007 a jakie masz ceny kosmiczne na niektóre rzeczy...nie dosyć że używki to jeszcze takie drogie...za darmo bym tego nie nosiła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż strach pomyslec Napisano Sierpień 17, 2007 a gdzie są Emiarty arabskie?:D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ocipiałaś chyba Napisano Sierpień 17, 2007 masz 29 wyświetleń( w tym 3 moje )klapeczek i 23 osoby je dodały? żarty sobie robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do teoria Napisano Sierpień 17, 2007 i jedno moje wyświetlenie tych klapek... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż strach pomyslec Napisano Sierpień 17, 2007 i jedno moje okropne klapki, rozwalaja sie, klej widac. fuuuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do teoria Napisano Sierpień 17, 2007 i powinna napisać ''wyprzedaż z szafy'' a nie ''wyprzedaż szafy''......tak to brzmi jak by szafy sprzedawała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peluka 0 Napisano Sierpień 17, 2007 Hi hi :) Mówcie co chcecie. Dobrze wiem, że takie rzeczy mają powodzenie tzn używane choć sama nie wiem czemu. A Emiraty są na Pólwyspie Arabskim. Może slyszalaś o Dubaju? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asia19889 Napisano Sierpień 18, 2007 Szpilki baldowski sa ladne,masz inny rozmiar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach