Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olika159

Dziwna wizyta u ginekologa 26tc.

Polecane posty

Gość fiorella1050
Zawsze obwina się zwykłych ludzi do rządu prosze miec pretensje, on rozporządają funduszmi na leczenie a nie my.Nas nikt nie chce obsłużyć w państwowym gabinecie, bo czasu nie ma a jak obsłużą to z łaską i w takim tempie,ze sama się zdziwisz.Czy ja bronie komuś chodzić prywatnie, idź to zobaczysz jaka jest różnica i podejście do pacjenta.Sama autorka topiku napisała jak ją ginekolog obsłużył.Dziękuję za taką opiekę wolę nie ryzykować zdrowia dziecka.

Gość fiorella1050
Jesli nie jesteś w ciąży to możesz się zaszczepić , bo potem już po ptakach i nikt ciężarnych niestey nie szczepi.Ja nie byłam szczepiona przy pierwszym cc.A co do lekarza to naprawdę ci polecam i będziesz zadowolona na 100%.Zadzwoń do przychodni i się zapisz a zobaczysz,że warto chodzić do niego, bo w Siedlcach nikt w ten sposób się tobą nie zaopiekuje

Gość fiorella1050
chodzę raz na 4 tygodnie przeważnie, pod koniec ciąży dwa razy w miesiącu

Gość Fiorella a mozesz
teraz to sie nie bede szczepic, bo mam juz dosc tych badan, a poza tym chcialabym w koncu zajsc. Na dodatek to to cc jest bardzo niepewne, nie zdecyduje sie jesli nie bedzie takiej koniecznosci. Najlepiej to oskarzac zwyklych ludzi o kradanie sluzby zdrowia. ja nigdy w zyciu nawet na zwolnieniu lekarskim nie bylam, do lekarzy chodze prywatnie, badania robie prywatnie,wiec kogo okradam??????????

Gość fiorella1050
Fiorella a mozesz- okradasz samą siebie, bo nie korzystasz z tego co ci się należy.

Gość Fiorella a mozesz
Zapisze sie jak tylko zobacze te dwie kreski na tescie. Ja mam teraz bardzo fajnego lekarza (tez prywatnie), ale nie wiem jak to z porodem jest u niego. Nie mam od kogo sie tego dowiedziec. Nie wiem, czy mi wypada zapytac jakiejs kobiety w poczekalni, co czeka na wizyte....

Gość Fiorella a mozesz
Fiorella moge, moge i co z tego. Za jakos takiej uslugi to ja dziekuje. Juz sie przekonalam. Jak oni robia usg panstowo-tasmowo, przy jakis innych ludziach, zero intymnosci. Dobrze,ze nie jestem specjalnie wstydliwa, ale tragedia.

Gość bajaderkaa ja mieszkam w
Danii,system jest b.podobny.Tez spanikowalam na poczatku ciazy i pojechalam do Pl zrobic wszystkie podstawowe badania i upewnic sie,ze faktycznie jestem w ciazy.W Dk pierwsze i ostatnie(!) USG wykonuje sie pod koniec 3-go miesiaca. Nie ma prowadzacego ginekologa,chodzi sie co jakis czas do poloznej(juz nie pamietam jak czesto).Ona tylko przeprowadza wywiad,bierze mocz,tak jak ty to opisalas,potem mierzy brzuch i slucha chyba tetna,mierzy cisnienie. Do lekarza rodzinnego chodzi sie chyba co miesiac ale on tez nie bada ginekologicznie.Generalnie-ginekologicznie zostalam zbadana 2x.Raz w Dk i ten drugi raz w Pl. Urodzilam zdrowego synka a z opieki szpitalnej jestem w 100% zadowolona.Nie przejmuj sie oni wiedza co robia! A,zgadzam sie z toba co do naszego polskiego przewrazliwienia.W Pl kazdy czlowiek jest lekarzem. Zycze ci wszystkiego dobrego🌻

Gość Fiorella a mozesz
Bylam kiedys na takim usg, jak bylam na studiach i podejrzewali u mnie wyrostek (najpierw wykluczaja przyczyny ginekologiczne).Tragedia.

Gość fiorella1050
A do kogo chodzisz jeśli można wiedziec może Ci podpowiem.

Gość Fiorella a mozesz
chodze w sokolowie podl. W siedlcach bylam ze dwa razy: raz u dr Zydlewskiego(bardzo mily), raz u jakiejs kobiety, nie pamietam, w Medice.

Gość fiorella1050
dr Zydlewski wiem, który kiedyś był w wojewódzkim.Taki grubszy z zarostem.Słyszałam,że tez miły lekarz.Jakbys miała jakieś pytanka to pisz, bo często jestem na kafeterii.Teraz idę gotowac obiadek, bo mężuś niedługo z pracy wróci głodny.Życze Ci powodzenia w starankach i aby szybko wam się udało.Buziaczki i powodzenia;-))

Gość Fiorella a mozesz
Bardzo miły, cierpliwy i rzetelny.Tylko,ze teraz juz nie pracuje w szpitalu.Jakby mi na tym nie zalezalo to bymdo niego chodzila:)Dziekuje ci za informacje :) Bedziesz na tym topiku? Bo nie wiem gdzie cie szukac... Jeszcze raz dziekuje 🌼Bardzo mi pomoglas!

Gość fiorella1050
No nie pracuje w szpitalu, ponoć w ubiegłym roku był w miejskim tu przy Starowiejskiej, ale coś doszły mnie słuchy, że już go nie ma.Przyjmuje tylko prywatnie na Ceglanej w swoim gabinecie.Jeśli zalezy ci ,aby lekarz był w szpitalu i odpowiednio Cie traktował to zapisz się do tego mojego, a nie pożałujesz.Będę na tym topiku, odezwę się wieczorem, bo córeczka mi rozrabia i porządki robi w łazience.Biorę się za obiad.Miłego popołudnia ci życzę.Zaglądaj tu czasem.Pozdrawiam Cię i zycze dwóch kreseczek na teście;-))

Gość Fiorella a mozesz
Dzieki za pomoc, na pewno się odezwę :) Jak tylko zobacze te upragnione dwie kreseczki, to sie do niego zapisze :) Zalezy mi zeby pracowal w szpitalu i zeby ewentualna cesarka nie byla dla niego problemem. jeszcze raz dzieki :) 👄

Gość Fiorella a mozesz
Fiorella jestes moze?:)

Gość hania_30
A ja powiem Wam dziewczyny,ze w Irlandii na rutynowych wizytach lekarz w ogole nie bada kobiety ciezarnej ginekologicznie przez cala ciaze.

Gość Fiorella a mozesz
Na szczęscie nie mieszkam w Irlandii :p Nie każdy musi wyjeżdżać i tylko tamto życie chwalić...

Gość hania_30
Bajaderka, przeczytalam Twoja informacje na poprzedniej stronie-jak wyglada opieka nad kobieta ciezarna w irlandii. zgadzam sie z toba calkowicie. sytsem tutaj jest inny, co nie znaczy ze gorszy. wiele moich kolezanek lata w miedzyczasie do polski na badania etc,twierdzac,ze te tutaj sa niewystarczajace.a ja tez postanowilam zyc jak tubylcy:)poki co jestem w 30 tygodniu i wszytsko jest ok. jedyne co mnie niepokoilo,to,ze nie mialam tutaj testu na obciazenie glukoza,ale w miedzyczasie i tak bylam w polsce wiec sobie tam zrobilam. czy tutaj tego nie robia?

Gość Fiorella a mozesz
Fiorella jesteś tu czasem?

Gość upupupppppppp

Gość upuppppppppppppp