Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bynajmniej

Nie kręcę i nie pociągam już mojego chłopaka - co zrobic?????

Polecane posty

Gość nie bynajmniej

Mam problem. Czuje sie od dłuższego czasu odrzucona przez mojego chłopaka. Nie pamietam kiedy ostatnio sam z siebie naprawde mnie przytulil, objął czy chociaż pocałował. Kiedy namawiam go na jakieś pieszczotki to albo nie ma nastroju, nie ma siły, jest zły, zdenerwowany, zmęczony itp. Takie ma wymówki. Jestem atrakcyjna, zadbana, mam ładne kształty, super skórę, zawsze chce wygladać slicznie i ponętnie. Czy to bielizna, czy zachowanie. Staram się go kusić i prowokować. To na nic. Juz nie mam siły. Potrzebuję trochę uczucia, zainteresowania. Jestem kobietą i chce czuć, że mój partner mnie pragnie i pożada. Ostatnio, kiedy spedzamy czas w większym towarzystwie to wolę kiedy siedzi obok mnie kolega bo on zawsze ze mna pożartuje, porozmawia, powie jakis miły komplement, zaczepi. To straszne kiedy zdałam sobie sprawę, ze wole kiedy towarzystwa dotrzymuje mi ktoś inny. Co mogę w takiej sytuacji zrobić? Na nic zdaja się rozmowy i pytania, kiedy zaczynam ten temat to znów wyciaga swoje oklepane wymówki.

Gość A czy to jeszcze jest zwiazek
??

Gość nie bynajmniej
Na boku raczej nikogo nie ma, w sumie jestem tego pewna.

Gość zasewq
a ile macie lat?

Gość może_sie
zakochał w innej. ale skoro ty też wolisz towarzystwo kolegi niż jego to....może czas na zmiane ?