Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2343243232

dziewczyny nie miejscie super wymagan co do faceta bo zostaniecie starymi

Polecane posty

Gość 2343243232

panienkami i pozniej bedziecie zalowac, spuscie troche z tonu.......

Gość ATORKI
A ja chce tylko zeby mnie kochal:(

a ja chcę, żeby mnie kochał, szanował i umiał rozmawiać i nie kłamał... czy to wiele?

Gość 2343243232
wlasnie tylko tak mowicie a jak przyjdzie co do cczego to wymagania z kosmosu a nic w zamian..

Gość ciekawe pytanie ...
To dziala w 2 strony ... zarowno wiekszosc facetow, jak i kobiet ma wygorowane wymagania co do swoich partnerow ...

Gość sloneczko80
ja sie wlasnie pozbylam problemu wywalilam facetow ze swojego zycia zostaje stara panna

Gość 2343243232
a pozniej budza sie w wieku 30 kilku lat z reka w nocniku i pytanie "dlaczego jestem sama?" jestes sama bo sobie sama na to zapracowalas

Gość soflens
chyba nie są takie "super" wygórowane skoro znalazłam takiego, który je spełnia ;) Pozdrawiam 🌻

Gość aax
taaa, a jak facet będzie nieatrakcyjny i biedny to na pewno się wszystkie na niego rzucicie, bo przecież najwazniejsze jest żeby kochał :O

Gość sloneczko80
ja mam kolo 30tki. Wiem czemu jestem sama i wybieram to swiadomie. Nie bedzie mnie nikt terroryzowal staropanienstwem. Ze strony mezczyzn przezylam wystarczajaco. Chcialam dac im (i sobie) jeszcze jedna szanse, ale wlasnie przejrzalam na oczy (i to dzieki temu forum). Wyobraz sobie, ze to ty zostaniesz sam, bo cie zadna nie zechce, bo wybiora kogos innego i co wtedy cwaniaczku?

Przepraszam, ale jeśli kobita jest wykształcona, inteligentna, zadbana, ma dobra pracę i liczne hobby, to kogo ma szukać? Logiczne, że ma wysokie wymagania, ale zarówno wobec faceta, jak i wobec siebie. Ma się zadowolić pierwszym lepszym, który nic nie da jej w zamian? Zgadzam się co do wygórowanych wymagań, jeśli niezadbana i nieciekawa kobietka rozgląda się TYLKO za przystojnymi, bogatymi i z dobrym samochodem - wtedy jest duża szansa, że długo sobie poczeka.

Gość sloneczko80
Aggie jesli kobieta jest ladna, wyksztalcona, ma hobby i wszystko co trzeba, to oczywiscie powinna wziac byle co, bo jak sie ma za dobrze, to sie tego nie docenia. Kazda kobieta powinna zwiazac sie z jakis gnojkiem zeby moc potem docenic spokoj i wolnosc. A ty autorze tez spusc z tonu i wykrzesz cos z siebie, bo sa juz kobiety, ktorych samotnosc nie przeraza i nie wezmiesz je na takie puste gadki. Inne maja dobrych mezczyzn i tez maja cie tam gdzie plecy traca swoja szlachetna nazwe. Zostaniesz sam z kotem i brudnymi gaciami.

Ja nie mam wymagan, chciałam jedynie prawdy:) czekam na interviu gdzie powie jak było, kim alka i ze to zwykla znajoma ze go wykorzystała zawsze leciała jak kasy jej brakowało. Kasy nie miała, a tu wydziwiała ze ona do londynu nie jedzie...dajcie spokoj czekała ze on ja bedzie utryzmywał. cwany babsztyl.!!! wtedy bede wiedziec, ze mnie kocha. A nie słodiz innej. a ona sobie rządzi i wtraca sie w nasz zwiazek.

Gość hyiennna
ja spotkalam faceta ktory odpowiada dokladnie moim wymaganiom a ja jego...kazda to moze spotkac wiec nie obnizajcie poprzeczki dziewczyny!

Gość sloneczko80
sam widzisz 2343243232 nikt sie tego nie boi. I co teraz? Czas spojrzec prawdzie w oczy. Nie z nami te numery Bruner.

Gość ja mam idealnego dla mnie
wcale nie mialam duzych wymagan tylko palaczy niecierpie

Gość a ja nie mam zadnych wymagan
aa i tak zaden mnie nie chce i co?

Gość EEEEEEEE TAM
Ja jestem wybredna i wole byc stara panna, niz miec jakiego ciapciaka, ktory mnie tylko bedzie wkurzal! Ciezko mnie zadowolic, ale jakos to facetow wcale nie odpycha - wrecz przeciwnie. Mowia, ze mam swoj styl. A jak popuscisz, to Ci na glowe wleza!

Gość a kogo
obchodza twoje durne porady???? Mam być z dupkiem po to tylko by nie byc stara panną.??? Na jakiej wsi żyjesz?

Gość a kogo
to było do autorki topiku oczywiscie

Gość w rozterce...
czasami wydaje mi sie, że mój facet jest za mało rozgarnięty jak dla mnie, czy to są za wysokie wymagania? czy to moze ja zbyt wysoko mierze?

Niestety niektóre takich durnych rad słuchają i wchodzą w niesatysfakcjonujące związki z byle jakimi facetami, żeby tylko już dłużej nie słuchać tego pitolenia głupawej cioci ;)

Gość w rozterce...
a kogo czasami wizja samotności skłania do bycia z kimś nie do końca odpowiednim..

Gość w rozterce...
szczerze mówiąc to już sama nie wiem czy lepiej być samotną czy też trwać w tym związku