Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGabi

Moj 2000 post ...ehhh..

Polecane posty

ktoregos dnia poszlismy do knajpy ...ja wypilam 3 czy 4 piwa..nie pamietam juz... on tez chyba z 6 no i wpadlismy na szalony pomysl z wyjazdem do uk... nastepnego dniamielismy juz kupione bilety ... i zostawione wypowiedzenia w pracch... 2 tygodnie pozniej wyladowalismy w uk.. a dlaczego manchester? bo jest tutaj jeden z ulubionych klubow pilkarskich mojego ufola :D to byl jedny powod dlaczego tutaj wyladowalismy :D zaraz mykam bo sie slepka zaczynaja kleic... Jakby co na 100 bede w poniedzialek... bo nie wiem jak weekend sie pouklada :D

Gabi, najlepiej jest improwizować:D ...ale ja bym się bała tak w ciemno...chociaż, nie byłaś sama:) Ja też zaraz lecę...

no to kolorowych snow Wam zycze... 🌻 Jesli bedziecie chcialy wiecej info o UK po prostu dajcie znac (jak zaczac ...cv po angielsku, agencje gdzie warto sie zarejestrowac, co nalezy pozalatwiac po przyjezdzie: NIN , home office i takie tam wskazowki) kurde , zaczelo padac :O

Gabi, ja na pewno się jeszcze odezwę, bedziesz moją kopalnią wiedzy:D Kurcze...a ja czekam na burze i nic:( Dobrej nocy🌼

Gabbi,no o te 2 sprawy nie musialabym się martwić.Praca jest,mieszkanie/pokoik byłby zapewniony rownież noi kumpel zaprowadzilby mnie do agencjii,w ktorej on jest zarejstrowany,zresztą tam pracują Polacy i tam juz jest znany. :) Gabbi slodkich snow zycze. 🌻

Katrinne,ee tam znajomosci,tylko jedna.Zapomniałam dodac,ze kumpel tam jest ze swoimi znajomymi. :) Wiem,że gadal z szefem i wiecie co mialabym robic,sprzątac na budach tzn mycie okien takie tam,zeby chatka byla juz do uzytku/oddania. :) Jak przyjezie na urlop,to mam obiecane,ze przywiezie mi Rice puding i takie mini batoniki w duzej puszcze. :D

elo :classic_cool: kure molek siedze w pracy i juz mnie cos trafia... :O chce juz weekend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ilez mozna pracowac ? potrzebuje chyba urlopu... :(

a jeszcze 6.5 godziny 😭 i w tym godzina przerwy 😭 o nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😭

Gabi, teraz jeszcze tylko 5,5h :P Już przekroczyłam 1000(:D) uczczę na działce:) Właśnie pakuję się i wieczorkiem jadę:) Miłego weekendu🌼 😘

tequilka22 - to nie powod do lamania sie :D nie tak duzo ci brakuje :D raz , dwa i dogonisz :D za pol godzinki ide na przerwe :classic_cool: pozniej - jak wroce zostanie mi 3.5h wiec juz bedzie z gorki :D Katrinne ...to dobrej zabawy weekendowej zycze ,uwaga na stoly :D ;)

Gabi, spokojnie, będę uważać:D tequilka22-> już masz za sobą połowę sukcesu:)

pewnie znowu sie wkurze... :( szukam butow..zwyklych , czarnych bucikow... na nizszym koreczku... od 2 miesiecy!!! :O nie ma tutaj normalnych butow ! szlak mnie trafia.. :O albo balerinki , albo jakies na 8 cm obcasach :O wczoraj wrocilam tak nabuzowana do domu , ze uciekano ode mnie :D chodzilam 3h po sklepach i nie znalazlam normalnych bucikow...zrobie podejscie nastepne teraz na przerwie :O nie to co w PL ❤️

Gabi, no tak, tam pewnie jest trochę inaczej niż u nas, ale nie łam się, znajdziesz coś na pewno:) Z doświadczenia wiem, że im bardziej nam na czymś zalezy, tym rudniej to dostać. Przestań się martwić, to zaraz coś Ci wpadnie w oko:P

lubis :D Katrinne..no tak , jest inaczej..wszystkie laski chodza prawie tak samo ubrane... :D masakra :D w PL przynajmniej jest jaies urozmaicenie... teraz np . chyba od 6 miesiecy wszystkie nosza te ala ciazowe bluzeczki :O i do tego leginsy :O no i w kompecie oczywiscie nie moze zbraknac kozaczkow (typu alaska) i tak wlasnie laza po tych ulicach sieroty angielskie :D kolory jedynie maja inne :D aaa...no i zapomnialam o dlugich koniecznie wlosach , ktore musza (!) byc ladnie wyprostowane prosownica :D one nawet nosza te prostownice do szkoly :O

jak podlicze posty ze wszystkich swoich nickow...to w ogole na staruszke wyjdę:D

lubiś, to nie podliczaj lepiej, bo jeszcze w depresję wpadniesz:P Gabi, a mam jedną taką a la ciążową...to mówisz, że u nich jeszcze trwa na to moda? No, cóż, brytyjki chyba nigdy nie miały własnego, specyficznego gustu...kupują to, co sprzedają im magazyny mody:o

oj trwa , trwa :D im to pewnie pasuje bo dosc duzo jest takich puszystych dziewczyn...nie grubasek..ale takich 70kg wzwyz... wiec wiesz...oponka zakryta :D problem tez w tym , ze nie ma gdzie kupic normalnych ciuchow..a jak juz sa to kosztuja krocie... jak jestem w pl to zawsze cos sobie kupie i pozniej np u mnie sekretarka podchodzi i sie zachwyca , gdzie to kupilam, za ile i ze takie pikne :D

Gabi, a no może tak, na mnie to akurat wisi:o Hehe, bo nie ma to jak nasza Polska...gdyby nie brać pod uwagę sfery politycznej:o

Z Lublina. A Ty? Drażniący, tak...ale przydałoby się coś z tym zrobić, bo jesteśmy pośmiewiskiem w Europie:o