Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGabi

Moj 2000 post ...ehhh..

Polecane posty

Ech...jedyna nadzieja w tych wyborach przedterminowych...cieszę się, że chociaż ministra Giertycha odsunęli:o

dobra Lala... zmykam na male siusiu , a pozniej znowu... ( :O ) poszukam kapci :D uffff....i skonczylam wreszcie 3 elewacje... jeszcze tylko 1 :D zostala .. czas do konca dzisiajszej pracy ... :classic_cool: , wiec nie jest zle .

I znowu poniedzialek... :( nie lubie poniedzialkow :( chce znowu weekend :(

Cześć Gabi:) A jak tam się weekend udał?:) U mnie nie było co prawda pogody do opalania, ale mogłam poływać trochę, no i to niep0owtarzalne siedzenie przy ognisku...kocham to:D A za 5 dni znowu weekend będziesz miała:P

hej Katrine :D no tak..ale za piec... :( , a wlasciwie to teraz to juz za prawie 2... :D dzisiajszego nie licze.. :classic_cool: a weekendzic udal ie spoko :) impreza tez niczego sobie...pod koniec niepotrzebnie puscilam focha na mojego ufola... ale zozumial - bylam w koncu po calych pieciu dniach pracy :D teraz z nowu siedze w tej robocie :O spedzam tutaj chyba 2/3 mojeg o zycia... masakr ajakoas... :O dlatego waznym jest aby pracowac tam , gdzie sie chce.. i robic to co sie lubi ;) ale nawet jak sie spelnia powyzsze warunki czlowiekowi nie pasuje.. :classic_cool: dowiedzialam sie z innego topiku , ze artystyczna disza z Ciebie :classic_cool: podziwiam i trzymaj tak dalej ;) tez kiedys pislalam.. ale raczej krecily mnie wiersze... (czasy liceum , poczatki studiow ) ...leza gdzies pewnie w jakims kartonie ... :( jakos teraz brakuje czasu dla siebie... ehhh... chetnie przeczytalabym cos Twojego ;) Jesli chcesz mozesz cos wkleic . pozdrawiam ;) do 18.30 pl czasu jestem na linii :classic_cool: :D

Hej:) No, tak...najpierw człowiek się uczy, potem pracuje...a żyć zacznie dopiero na emeryturze:o :D No, proszę sławna się robię:P Wklejam linka z moim wierszem( Gdyż oprócz ślęczenia nad książkami, na wierszyki też znajduję chwilkę:) ) http://opowiadania.pl/main.php?id=showitem&item=34248 Mam nadzieję, że się spodoba:P A może znalazłabyś chwilę na poszperanie po kartonach?:P Dla Ciebie byłyby to miłe chwile wspomnień a ja zawsze chętnie zapoznaję się z wszelkiego rodzaju poezją:)

:) oooo , dzieki za wierszyk , zaraz sie skupie i przeczytam... :classic_cool: ale te moje katrony sa w Polsce.. :( a ja przeciez poza nia...eehhh.... od godziny 14 moja praca polega na wielkim sciemnianiu, ze cos robie :classic_cool:

To dobrze, ileż można pracować:D Szkoda...ale może kiedyś znajdziesz dla nich czas...naprawdę fajnie czyta się takie rzeczy po latach...:)

dokladnie... moze on po drugiej stronie czeka wlasnie na ta butelke :classic_cool: , kto wie.... :classic_cool: no tak , trzeb akiedys odpoczywac, a ze okazja sie nadazyla wielka - mianowicie moj szef na urlopie , to reszta obija sie i 80% czasu na necie spedza :D

staram sie , staram sie jak moge :D za godzine koniec pracy ...nareszcie :classic_cool: jeszcze tylko jutro i pojutrze.. a pozniej 3 dni wolnego... :D w poniedzialek Bank holiday - czyli wolne dla wszystkich :D pozniej wtorek , sroda do pracy i znowu czwartek i piatek wolny (wzielam sobie wolne ) razem z weekendem 4 dni :classic_cool: szalenstwo na sto dwa :classic_cool:

byłoby* Nie wiem, co ja wczoraj robiłam, ale cały dzień dzisiaj błędy popełniam:o

sie przejmujesz jakimis drobiazgami :D zostalo mi 35 minut :classic_cool: juz moge zaczac sie cieszyc :D

Ooo...to jednak trochę czasu dla siebie znajdujesz:):P A cóż to za ambitne plany, jeśli mogę zapytać?:P

oczywisci e, ze mozesz :D mam do zrobienia zeszyt praktyk za okres ostatnich 12 miesiecy :O masakra...moglam robic oczywiscie na biezaco, no ale jakos tak wyszlo... :D zliczenie dokladnie godzin nad jakimi projektami pracowalam... co tam robilam... i co to byl za projekt... itd... jedynym pocieszeniem jest to , ze mam dokladnie wypelniane timesheet\'y - takie listy tygodniowe z godzinami ile sie nad czym pracowalo , ale niestety nie ma tam napisane co dokladnie sie robilo :O

a potrzebne mi to do zdobycia uprawnien do wykonywania zawodu.. .ehhh... :( tyle roboty... :(

Uuu...a ja myślałam, że jakiś romantyczny wieczorek, ze swoim planujesz albo chociaż wypad do kina:D A tu żeś sobie pracy narobiła:o Współczuję, ale jak mus to mus:P

zbieram sie do tego juz chyba ze dwa miesiace :O tez sobie wspolczuje szczerze mowiac :D ale komp bedzie niedostepny dzisiaj dla mnie , wiec nie bede miala tego zrzeracza czasu w pokoju :D Moj ufol naprawia swoj...a przy okazji eksportuje cala zawartosc do mojego... no i zostalam bez kompika do jutra :D

To się ciesz. Komputer rzeczywiście, uzależnia, pochłania czas i psuje zdrowie:o ...ale co tam! Jakieś przyjemności nam się od życia należą, nie?:D

dokladnie... od czasu do czasu nie zaszkodzi ;) do tego jeszcze jakies extra jedzonko i jestem w niebie :D

ja powolutku sie zbieram.. wpadne jutro.. oczywiscie w porze , kiedy powinnam pracowac :D buzka