Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemnastkkkaa

cały czas marze o seksie z policjantem!!

Polecane posty

Gość do policjantów netowych
Nie przesadzajcie , lepiej łapcie gwałcicieli i morderców. Nie przejmujcie się głupimi tekstami [ mam zespół natręctw].

Gość Współczuję żonom

Gość Policjanci
nie krzywdzcie dziewczyn.

Gość margot710
jak seks to tylko z polcjantem

Polecam seks z policjantem :D. Sama mam mundurowego narzeczonego i choc bylismy parą przed tym, jak wstąpił do policji, to stwierdzam iż jest coś niezmiernie pociągającego w tym, że wykonuje taki własnie a nie inny zawód.

Gość margot710
tak własnie działa magia munduru

Gość policjanci netowi
Już namierzamy wasze IP.

Uwazam ze ten sam policjant ale juz bez munduru moze nie byc atrakcyjny.Sprawdza sie powiedzenie ZA MUNDUREM PANNY SZNUREM

Gość Alexxsz85
Mieszkam w US i pracuje w DayCare (cos na wzor przedszkola) moja praca znajduje sie naprzeciwko Akademii Policyjnej wiec policjantow i studentow Akademii widuje codziennie:) i przyznam sie,ze jest na co popatrzec.Kobiety chyba maja jakas slabosc do policjantow:):)Moze zabrzmi to glupio,ale czasami czuje sie troche "oniesmielona" gdy przechodze grupy policjantow.Nie wiem dlaczego,oni zawsze sa bardzo mili i sympatyczni.Czasami cos zagadaja:) chetnie umowilabym sie z jakims ,ale moja odwaga zawsze gdzies uciaka:)a przyzna sie,ze ostatnio czesto nawet o tym mysle... Pamietam,gdy ktoregos dnia mialam t-shirt "POLAND is the best" a kilku policjantow idac za mna zaczelo rozmawiac na temat mojej koszulki.Rozmawiali glosno abym i ja mogla to slyszec:)Na koniec zaczepili mnie i powiedzieli,ze rowniez polskie dziewczyny sa the best i ,ze czesto mnie widza w pobliskim parku :) to bylo mile :) Mysle,ze dla dziewczyn,ktore marza o tym aby umowic sie z policjantem mjesce mojej pracy byloby idealne :) Pozdrawiam

Gość Romantyczne

Gość mam kolege policjanta
podam ci do niego nr gg ma na imie Marcin 1495167

Alexxsz85 zazdroszcze tobie jak ja bym chciała byc na twoim miejscu oj jak bym chciała

Gość CHWDP
Do ŻONY POLICJANTA a w zasadzie do jej meza i postu NIE MASZ AMBICJI !!!!!!!!!!! ODRABIASZ WOJSKO W POLICJI !!!!!!!!!!!!!!

Gość babki
ja mam kumpla policjanta !!!!! chcesz nr?..... tylko niewiem czym rozni sie sex z policjantem od zwyklego przecietnego np... sklepikarza czy aptekarza... moze .. policjant uzywa swojej sluzbowej paly a nie .. prywatnej....

Gość Posterunkowy Rozporek
do usług!

Gość Najbardziej lubię komendanta
Wieśka Gabriela, jego ukochane powiedzonko - w mordę.

Gość Herbena
A ja lubie tylko prawdziwych policjantów

a no policjant to z regoly kojazy sie z kims silnym i odaznym... pewnie dlatego taki mezczyzna ci sie marzy ale moze niedługo ci napisze jak to jest z policjantem bo wlasnie sie umowiłam z sexownym wysportowanym 33 letnim policjantem imieniem piotr :D i to na dodatek smigajacym na motorze :D mmmmm....

Gość Herbena
Juz ci zazdroszcze AGUSgdynia

hehe marzenia sa po to by je spełniac... ;D ale moge Cie pocieszyc ze nie wszyscy policjanci sa sexowni :P np. moj ojciec :P

Gość Lubiłam oglądać serial Zawód
policjanta, aktorzy super przystojni.

Gość Herbena
AGUSgdynia napisz chociaz jak było na randce

Gość Policja ręce do góry

Gość uwiedziona przez policjanta
Oj z tymi policjantami to różnie bywa. Miałam przyjemność poznać młodego, przystojnego i szalenie inteligentnego. Tak na serio to właśnie ta inteligencja tak bardzo mnie w nim pociągała, do munduru jakoś pokusy nie czuję. Właściwie przy prywatnym spotkaniu bez tych ich uniformów wydał się o wiele przystojniejszy. Tylko, że jego hobby to tzw. zaliczanie panienek. Kilka razy się spotkaliśmy. Nie było łatwo ale udało się nie uległam mu. Co ja mówię było bardzo ciężko. Co teraz mi przyszło - jednego dnia jestem szczęśliwa i dumna z siebie, że nie dałam się wykorzystać, a drugiego dnia żałuję .......

Gość Fionnaa
Wczoraj poznałam fajnego chłopaka, wysportowany, wysoki najprawdziwsze CIACHO poprostu zauroczenie od pierwszego wejrzenia.No i okazało sie ze to najprawdziwszy policjant ,byłam zaskoczona bo uwazałam zawsze ze policjanci są zarozumiali i nie przyjemni choc do tej pory nie miałam z nimi okazji zeby sie spotykac.Czy ja juz moze sie zakochałam?????????

Gość ajapoznalamiwidzialam
ja wczoraj widzialam policjanta.........och... i ach.ciemna karnacja wysportowana a buzka jak marzenie.i ten glos...poprostu boski.