Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce alergii

mozliwe jest, zeby zdrowa osoba nabawila sie alergii przez krolika miniaturke?

Polecane posty

Gość nie chce alergii

od jakiegos czasu mam ciagly katar, teraz zaczelo mnie krecic w nosie, wszystko mnie swedzi i dodatkowo kicham:O co robic? da sie to jakos zahamowac, cofnac?

Gość oolga
na początek zwróć królikowi wolność, a potem zobaczysz

Gość nie chce alergii
okej wypuszcze go

Można żyć z alergenem, ciągle biorąc środki przeciwalergiczne, ale to nie jest oczywiście obojętne dla zdrowia Łatwiej i zdrowiej, niestety, pozbyć się alergenu, czyli, w Twoim przypadku królika. Chociaż do końca nie wiesz, czy to na pewno wina królika, może oddaj go na tydzień - dwa do rodziny/koleżanki na przechowanie i zobaczysz, czy katar ustąpi

Gość nie chce alergii
:(

Gość frk-099
Potraktuj sprawę poważnie. Idź do alergologa, zrób testy. Trudno tu zwalać winę na samego królika. Ja musiałbym zwallić winę na trawy. Traw nie odstawię. Mam takie objawy jak Ty od wiosny do końca lata :D

Gość nie chce alergii
nie chcialam tegoo jakos specjalnie powaznie traktowac, ale chyba przejde sie do lekara,zbacze co i jak. dzieki

Gość nie chce alergii
nie chcialam tegoo jakos specjalnie powaznie traktowac, ale chyba przejde sie do lekara,zbacze co i jak. dzieki

Gość oolga
ktoś ci tu dobrze radzi - wyekspediuj królika z domu najpierw na 2 tygodnie...lekarz nie zaszkodzi, ale zanim dostaniesz się do alergologa i zrobisz testy to trochę czasu upłynie, a musisz wiedzieć, że nie wszystkie alergie dają się wykryć testami. Bywają sytuacje, że test wychodzi ok, a ty masz wszelkie objawy uczulenia i de facto uczulona jesteś! Złota zasada alergologii brzmi: nie ma alergenu - nie ma uczulenia, czyli królik won

Gość nie chce alergii
czyli jak kiedys krolik mi dechnie bo wiadomo, ze zdechnie to alergia ustapi? to super, bo nie oddam go;O

Gość oolga
zanim ci zdechnie alergia moze się rozwinąć i objąć jeszcze np. kurz i trawy:P fajnie będziesz wtedy miała :P

Gość ale to nie musi byc krolik
ja zaczelam miec problemy z alergia w liceum, ale znam takich co kolo czterdziestki... moze akurat kwitnie cos na co jestes uczulona - mozna byc uczulonym na jedno drzewo/jeden gatunek trawy/chwastu itp. moze to byc kurz, roztocza, cholera wie co, sa ludzie uczuleni na drobinki z gum/opon samochodowych, ktore odrywaja sie podczas jazdy... ale moze to byc i krolik

Gość nie chce alergii
dzieki z arady, ale ja chyba nie potrafilabym go komus oddac;O rozmyslaj pozniej co sie z nim dzieje, czy go nie mecza.