Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najka023

WYSZŁO MI PEŁNO TAKICH KROSTEK NA CIELE, STRASZNIE SWĘDZI, CO TO JEST, POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość najka023

MAM ICH DUŻO, NA POCZĄTKU MYŚLAŁAM ŻE TO KOMAR MNIE POGRYZŁ, ALE TERAZ WIEM ZE TO NIE OD KOMARA, MAM NAWET TAKIE COŚ ZE SĄ CZTERY TAKIE KROSTKI OBOK SIEBIE. . . . . nie mam pojęcia co to jest,mam to na całym ciele w duzej ilości zaczęło się gdzieś 3dni temu w nocy, zaxzęło swędzieć ale latał komar więc myslałam że to od niego. do lekarza ide dopiero w poniedziałek, ale do tego czasu chyba sie zadrapie. to wygląda jak pryszcz. pomóżcie!!!

Gość ja proponuje
moze masz ospe jesli nie przechodzilas w dziecinstwie, mozliwe tez ze podlapalas swiezb

Gość najka023
ospe juz miałam, ale skad mogłabym się świerzbem zarazić, niemam pojęcia, dbam o higienę

Nie drap tego, bo będzie jeszcze gorzej:o A jak wyglądają te krostki? Może po prostu używałaś ostatnio nowego kosmetyku i jesteś uczulona na jakiś składnik?

Gość najka023
nie nie używałam niczego nowego, one wygladaja jak pryszcz, sa czerwone wypukłe, ok 3 mm średnicy, swędzą i w duzej mierze układają się tak dziwnie np . . . . mam np takie cztery na udzie jak te kropki, albo trzy obok siebie, czuje że wszystko mnie swędzi. chyba pójde dzisiaj do lekarza rodzinnego bo do poniedziałku zwariuje. wiecie co to może być?

Gość najka023
chodziło mi o taki układ krost . . . .