Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swsws

Wydaje mi się, ze moja chrzesniaczka ma niedosłuch.!

Polecane posty

Gość swsws

Co w takim razie powinni zrobic rodzice gdzie sie zgłosic?ona ma 6 lat.. za kazdym razem trzeba jej powtarzac, co jej sie mowi..i w ogole ona starsznie głosno mowi..wrecz krzyczy:(

Gość ewelinasurdo
witam!studiuje obecnie surdopedagogikę!nie wiem gdzie mieszkasz ale najlepiej będzie poszukać w necie gdzie jest najbliższa placówka ewentualnie poradnia dla dzieci z wadami słuchu!wystarczy sie tam udać a napewno zasięgniecie wszytskich informacji czyli gdzie co i jak!również w takiej poradni dziewczynka w zalezności na rodzaj schorzenia bedzie mogla miec darmowe zajęcia z rewalidacji czyli usprawania słuchu!pozdrawiam ewelina

Gość swsws
ale jaki ośrodek? czyli np. SP Szpital Kliniczny nr 2 Klinika Audiologii i Foniatrii AM?w Poznaniu

Gość swsws
aale ona ma 6 lat juz!! i zeby rodzice tak to zignorowali.

Gość u mojej córeczki
wykryto niedosłuch jak miała 3 miesiące.

Porozmawiaj o tym z mamą dziewczynki. Podsuń jej jakieś adresy, telefony, zaproponuj, że na wizytę możecie iść razem. A chrześnica chodzi do przedszkola? Jeżeli tak, to wychowawczynie niczego nie zauważyły?

Gość gość
Najpierw rodzice muszą się zgłosić z córką na badanie słuchu. To pierwsza rzecz, którą ja bym zrobił. Badanie słuchu mozna wykonać np. w www.sono.com.pl gdyby badanie wykazało wadę to tam też dobrać aparat słuchowy.

Gość gość
spieeeerdalaj spamerski śmieciu~!