Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet na wycieraczce

Dziewczyny - noscie ciuszki podkreslajace figure, talie i wasza kobiecosc

Polecane posty

jest wiele dziewczyn ktore wlasnie nosza takie lekko obcisle bluzeczki, spodniczki i buciki na obcasie, jednak jest wiele dziewczyn ktore nosza jakies t-shirty w rozmiarach ciazowych :-o a wcale w ciazy nie sa kazdy chce wygladac sexownie i z klasa wiec dlaczego czesc z was nie nosi ubran podkreslajacych talie i figure oraz piersi ? nie mowie o hipopotamach w rozmiarze XXL bo grubasami nikt normalny sie nie interesuje chodzi mi o zadbane szczuple panie

Gość to mój problemos
nie wiem czemu ale ja nie jestem pewna wsojej urody i boję się ubierać sexownie...

widocznie nie kazdy chce wygladac sexownie bo jakby chciał, to by tak wyglądał masz z czymś problem? Np. ze swoim wyglądem? Czy z wyglądem swojej dziewczyny? To powiedz to jej, a nie tu wszystkim na forum A może nie masz dziewczyny i pasiesz się widokiem cudzych? Czas zająć sie sobą, chłopcze, a nie mieć pretensję do świata, że Cię nie kocha :)

Gość a ty autorze
jak wyglądasz? umiesz się ubrać odpowiednio do swojej figury??

Gość gosiaczka
no wlasnie, a to ze nikt normalny sie nie zaintresuje gruba dziewczyna to jakas paranoja z twojej strony. moim zdaniem wyglad duzo znaczy ale wolala bym miec super dziewczyne przy tuszy (oczywiscie na miejscu faceta) niz super wypasiona laske i glupia do kwadratu. a to ze nie wszystkie szczuple dziewczyny ubieraja sie sexy to pewnie dlatego ze nie czuja sie sexy sa zakompleksione przez durnych facetow co krytukuja na okraglo wlasnie te sexy kobiety

Ja jestem szczupła i zgrabna. Ubieram się elegancko do pracy, sexownie na randkę, a po pracy lubię założyć adidasy i t-shirt. Mam koleżanki, które nosza rozmier XXL i też są sexsowne. A Ty burak jesteś, skoro na forum obrażasz kobiety...

gosiaczka - widać jak przemawia przez Ciebie zazdrość normalny facet ja ma do wyboru bycie ze szczupła zadbaną z którą nie będzie sie wdstydzić wychodzić a z otyłą słonicą to kogo ma wybrać ?:classic_cool: to pytanie retoryczne dlaczego od razu mowisz ze jak szczupla to pusta do kwadratu ? tluszcz przezarl Ci mozg ? szczuple byly sa i beda zawsze lepsze od slonic i nic tego nie zmieni a juz na pewno nie biadolenie kolejnej zakompleksionej grubaski :classic_cool:

Gość ja noszę taki e ciuchy
jestem szczupła i jest ok .. doskonale rozumiem faceta na wycieraczce czy jak m u tam, też bym nie wzięła zapuszczonego i spasionego faceta wyglądającego jak mors, wygląd jest naszą wizytówką -trzeba o niego dbać !

dokładnie - wygląd jest naszą wizytówką i należy o niego dbać ale słonice tego widocznie nie rozumieją :-o

Gość toamama
Facet, wytłumaczę ci coś. Jak ubiorę seksowne, przylegające ciuszki, to jestem celem gwizdów robotników na pobliskiej budowie, obeślnych spojrzeń panów pijących piwo pod supermarketem, chamskich uwag dresiarzy w tramwaju, każdemu obwiesiowi z kutasem w spodniach wydaje się, ze ma prawo mnie skomentować albo obmacywać wzrokiem. Nawet smarkacze z gimnazjum potrafią. No więc wybacz, ale faktycznie wolę czasami mniej przylegające ciuszki. Nie wiem, mam wrażenie że dla części kobiet tego rodzaju męskie zainteresowanie moze być rodzajem aplauzu. Dla mnie nie. No więc jak dla mnie dla jakiegoś 70% mijanych na ulicy męskich osobników - po prostu nie warto.

facet na wycieraczce lezysz na wycieraczce bo cie twoja kobita z domu wyrzycila? jestes jedną z najwiekszych szowinistycznych świni ktorych mialam okazje sluchac. jestes załosny i masz malego napewno :P

Gość znow ja
i chodz w czapce załozonej na ch*ju zaczepionej na gumce zeby podkreslic swoja figurę!!!!!!!!!

Nawiązując do tego, co napisałeś, że facet- jak ma do wyboru pokazać się ze szczupłą i zgrabną itd.... Mój drogi, byłam z facetem, któremu spodobałam sie taka, jaka jestem (czyli szczupa, sexowna-bez cienia samochwalstwa) a on, kiedy juz bylismy razem nie pozwalał mi się normalnie ubierać, nie było mowy o krótkich spódniczkach, itd. Najchętniej zamknąłby mnie w klatce :O Chorobliwy zazdrośnik ... Więc-wniosek (dla niego akurat) :wybrał taką, a chciał inną?

A ja na co dzień chodzę sobie właśnie w wersji dżinsowo - \"ogólnowojskowej\" ;) bo jak się ubiorę \"na kobieco\", to namolnych facetów nie studzi nawet pokazywanie obrączki (\"no to co że masz męża - przecież zawsze można się rozwieść\" :D).