Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierusss

lepiej zaryzykować, i żałować czy nie zaryzykować i żałować?

Polecane posty

Gość wszyscy jesteśmy wariatami
wspominaj mile:) i poszukaj sobie wolnego faceta:)

Gość wiem ze wyda się wam
taki zakazany owoc najczęściej okazuje się robaczywy. uwierz. i nie poniżaj się.

nikt nie naskoczył, tylko wybija się z głowy głupotę. Tak to jst jak sie myśli waginą

Gość inna całkiem inna ...
Zwykle prosi się o radę, przed zrobieniem czegoś ... :P

Gość papierusss
teraz gdy wiem ze ma żone, bo na wakacjach nie wiedziałam, nei miał obrączki, nie myślę ze bede sie z nim seksić, bo do tego zapewne nie dojdzie, gdyż wiem że ma żonę, wiem, że darzy ją uczuciem itd, zreszta nie wydaje mi sie ze jest takim facetem ktory zdradza. wiec nei chodzi mi o seks, co juz napisalam, to ze wspomnialam o zdradzie tylko dlatego, ze wy uważacie ze moja chec napisania maila do kogos kogo lubie i kto mi sie podoba praktycznie rownacie ze zdrada, ponizeniem, brakiem moralnosci i wogole najlepiej prostytucją prawda? moim celem jest jego świadomośc, że komuś wpadł w oko, mysle ze milo by mu sie zrobilo gdyby wiedzial ze przed 40 moze podobac sie mlodej dziewczynie, ze ta wymiana usmiechów czy zartow podczas wakacji byla szczera, mysle ze jest na tyle powaznym i odpowiedzialnym facetem, ze by to odebral jako komplement i tyle. na tym by sie skonczylo, chyba ze kiedys by sie umówił na spotkanie, ale czysto przyjacielskie. towarzystwo jest różne, kazdy naokoło zdradza, nie jestem jednostka ktora tak tweirdzi, tylko ze nikt sie do tego nie przyznaje bo nie ma sie czym chwalic ze facet kogos zdradził. powiem Ci ze w wiekszosci to faceci zdradzaja, wiec u nich kregoslup moralny tez jest rozchwiany. nie "rucham" się z nikim, może Ty praktykujesz "ruchanie", swoja droga piekne słownictwo i szacunek do rozmówczyni. widze z jaką damą która się nie "rucha" rozmawiam.

Jak już to zrobi, to co najwyżej może liczyć na podsumowanie ... a nie radę .. .

Oj! To, że go lubisz, to napewno sam zauważył .. Przecież, to widać, jak ktoś Cię lubi, czy mu się podobasz ... Proste! A jeśli komuś piszesz, że Ci się podoba, to od razu widać, że czekasz na reakcje ... Dlaczego wszyscy prawie tu to tak odebrali? Bo to naturalne! Kazda akcja ma na celu reakcje! I czy się przyznasz, czy nie, tak jest!

Gość papierusss
rady? w najokrutniejszej wersji, poruchac, myslenie wagina itd, mozna by troche kulturalniej? na forum rady na temat facetow nie mozna uzyskac bo kazdy jest na maksa sfrustrowany, zfreszta miedzy laskami nigdy nie bylo dobrze, bo zawsze walczyly o facetów, i to ze teraz mnie ochrzaniacie za coś co mogę mieć na mysli i podusmowujecie, same sie o siebie boicie, bo a nóż taki facet trafi na podobna do mnie i was zostawi.... nie myślę waginą. i przykro mi ze do was nie dociera to co pisze, ze NIE LICZE NA SEKS, chce zeby wiedzial ze milo wspominam fajnego faceta, którym jest wlasnie on. to czy on by zdradził swoja zone to jego sprawa. jak zwykle facet neiwinny tylko dziewczyna z ktora to zrobil. a to może być każda, bo jesli by na wakacjach do czegos doszlo, nawet nei wiedzialabym czy jestem już kochanka, bo nie mial obraczki.

Gość wszyscy jesteśmy wariatami
my Ciebie nie przekonamy widzę, że masz wielką ochotę do niego napisać może szukasz u nas tylko usprawiedliwienia, że nie robisz nic złego Tylko Ty wiesz jakie były relacje między wami i czy utrzymywanie tej znajomości to dobry pomysł ...tyle, że to zdanie: mysle ze milo by mu sie zrobilo gdyby wiedzial ze przed 40 moze podobac sie mlodej dziewczynie" :o

wtrącę swoje trzy grosze jeśli pytasz o opinie, musisz liczyć się z tym, ze nie będzie to tylko głaskanie po główce i popieranie Twoich pomysłów. Jeśli szukałaś poklasku, trzeba było może sformułowac temat inaczej: np: Proszę, napiszcie, że to świetny pomysł..

Pomijając fakt, że to żonaty .... To ja w ogóle nie popieram takiego bezpośredniego zalotu (tak jak pisałam- to padlina na progu). Jakieś to takie niekobiece ... Kobiecość to tajemniczość, delikatność, gra uwodzenia ... Nawet od faceta tekst: podobasz mi się! nie wzbudza we mnie jakiejś większej radości .. Mówi mi tylko: trafiony zatopiony! Intrygujący jest bardziej subtelny podryw ... Gra spojrzeń, dyskretne uwodzenie ... rodzące się pytania: do czego on zmierza? itp. a nie ... podobasz mi się! - to game over ... Nikt nie ceni tego, co ma na zawołanie, cenniejsze jest to ciężko zdobyte...