Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roxy Foxy

Czy Zachować niewinność do ślubu?

Polecane posty

Gość Karolinkamalinka
Ej dziewczyny a co wy takie dzisiaj nerwowe.Piątek jest trzeba szalec a nie w necie zwac.

Gość kyu
tak pewnie,kupuj kota w worku...a potem okaże sie że do siebie nie pasujecie i nici z wszystkiego...udany sex to 60% sukcesu w małżeństwie

arnes sa takie kobiety, ale jak widac nie wszystkie. Nie oceniaj kobiet po tym topiku. To naprawde jakas porabana sytuacja.

Gość Karolinkamalinka
Nie wiem co o tym sądzić?

arnes, to zle myslales... panuje takie glupie przekonanie ze kobieta bedzie zalowac, a co facet to juz nie? to kobieta moze byc z ilomas partnerami ale ma to zrobic dopiero po slubie bo co? bo inaczej bedzie zalowac? a jak kocha to czego ma zalowac? niczego w swiecie nie mozemy byc pewni wiec nie gadaj mi tu bzdur ze zalowac zreszta jak sie jest w zwiasku to sie nie zaklada z gory ze sie zwiazek sie rozpadnie

Gość arnes
kyu nie chodzi mi o kupowanie kota w worku tylko o to, żeby to była właściwa osoba. Czy przed ślubem czy po to już mało ważne.

jak sie jest w kims zakochanym i jest sie z ta osoba jakis czas to na pewno sie mysli ze to wlasnie ta jedyna wiec dlaczego niby kobiety maja sie powstrzymywac od seksu? tak jak napisalam, nikt nie wychodzi z zaloezenia ze zwiazek sie rozpadnie wiec poczekam z seksem na kogos innego, i tak wlasnie mozna czekac w nieskonczonosc :D

Gość Karolinkamalinka
Wreszcie męskie słowa , i słuszne na dodatek. I do super mądrej fajnej madchen: pisze sie związek a nie zwiąsek. Tylko mi nie wmawiaj ze to literówka.

Gość arnes
fajna madchen jeśli nie żałuje, że zrobiła to z kimś innym przed, to dla tego ukochanego to jest przykre. Nie chodzi o to, ze to jest najważniejsze bo przecież nie mogła wtedy wiedzieć, ale mogłaby z tego powodu mieć chociaż lekki żal. Tak dla przyzwoitości.

karolinkamalinka-tak tylko raz napisalam i to literowka, w kolejnym poscie nie ma bledu wiec o co ci chodzi? az tak cie to boli? co ty taka doskonala jestes?

ze co? ze ma miec lekki zal? ty chyba sobie zartujesz! ale jesli idziemy taki tropem to facet tez ma za kazdym razem zalowac!! kolejny raz powtarzam ze skad kobieta ma wiedziec ze bedzie miala kogos nastepnego? i ten zal o ktorym mowisz jest glupi bo na pewno zadna kobieta nie zaluje tego co bylo dobre;/

Gość Karolinkamalinka
z doskonałoscia lub nie to ma mało wspólnego.

dobra odwal sie ode mnie, widac ze nic nie wnosisz do topiku to idz sobie.. a tak poza tym arnes, fajnie traktujesz kobiety, traktujesz je tylko jakos narzedzie do seksu i to co robila ma zalowac... glupi chyba jestes

Gość arnes
Tak rzeczywiście, ten żal jest bardzo głupi. Bo przecież wyjątkowa głupia i naiwna jest wiara w to, że można być od początku do końca tylko z jedną osobą. Wyjątkowy kretynizm z mojej strony. Czasami się nie układa, czasami nie można trafić od razu na odpowiedniaosobę. I nie jest to wcale powód do zadowolenia, nie ma siec cieszyc z tego, że nie wyszło za pierwszym razem. Bo powinno. Tak zawsze powinno być - całe życie z jedną ukochaną osobą.

Gość Karolinkamalinka
Za to ty wnosisz !!!!Cały czas raczysz nas swoimi wypocinami chociaz juz nikt z toba nie gada. To ty sie wynos.Chociaz nie wiesz lepiej siedź tu do rana chociaz topik podtrzymasz dla Roxy!

mysle, ze ja Cie rozumiem arnes wydaje mi sie, ze dla Ciebie wiele znaczy, by byc tym ukochanym, wyjatkowym, w jakis sposob jedynym. Tego potrzebujesz i nie daj sobie wmowic, ze to nienormalne.

karolinkamalinka - moje wypociny?! takie jest moje zdanie a ty zdania w ogole nie masz... poza tym nie musisz czytac tego co pisze, jesli widzisz moje bledy to twoj problem bo ty musisz na nie patrzec, nie ja

Gość Karolinkamalinka
Mam swoje zdanie a jest ono takie jak zdanie roxy. Z toba poprostu nie mam o czym debatowac czy to nie oczywiste?

Gość arnes
wirtualnie ,tak chciałbym czuć sie wyjątkowym i myśle, że większosć osób chciałaby tak właśnie się czuć. A że tak nie jest, cóż, proza życia.

Gość Karolinkamalinka
chociaz raz sie zgadzamy wirtualnie

Gość Karolinkamalinka
a jednak nie az tak bardzo jak ty AHHH

Gość Karolinkamalinka
Idź sobie bo to topik roxy a ja mam upowaznienie.

Gość Karolinkamalinka
wiem jak to rozwiązac ja sobie pójde. mam juz cos lepszego do roboty . sajonara

roxy - nie dosc ze ci sie w glowie poprzewracalo to ci jeszcze chyba mozg wyparowal... zgode to tego zeby mnie wywalic - ale groznie brzmi:D:D