Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O JEJKUUUUUU

O JEJKUUUUUUUUUUUUUUU

Polecane posty

Gość O JEJKUUUUUU

moja znajoma urodzila w nocy chlopaka 5 kg!!!! musieli robic cesarke!!!!! w ciazy wygladala jak bomba na moje przytyla z 25 kg !!!!!!!!

Gość bzyk80
Nie wyobrazam sobie przytyc tyle w ciazy. Przeciez to dla dziecka tez nie jest dobrze, jak mama je jak swinia i sie tak upasie. ja przytylam przez cala ciaze jakies 8 kilo.

ja nie jadłam jak swinia i nie upasłam sie celowo a przed ciazą wazylam 46 kg, a po ciazy jakies 2 miechy 52 wiec uwazam ze to dla mnie wyszło na dobre a ty zastanow sie co wypisujesz dziecino z drugiej strony tak mało przytyc w ciazy ,, hmmm chyba sie oszczedzalas a nie mylałas o dziecku

Gość do bzyk80
a skąd wiesz, że przedmówczyni "żarła jak świnia"? może nie oceniaj innych tylko ze swojej wąskiej perspektywy, tylko poczytaj troche o ciąży i przyczynach przybierania na wadze, a potem udzielaj się na forum, ok? osobiście wolałabym przytyć 25 kg lub więcej, niż być taką chamką jak ty

Gość bzyk80
Gabi to nie bylo zlosliwe, poprostu nie wyobrazam sobie jakbym miala przytyc 25 kilo.sam lekarz powiedzial mi ze powinno sie przytyc tak do 14 kilo i to maks. powinno sie przytyc tyle co waza wody plus dzidzius. no i ze 3 kilogramy wiecej do tego dodac i tyle. reszta jest wynikiem zlego i zachlannego jedzenia. ja jadlam normalnie, ale nie poddawalam sie kazdej zachciance. i myslalm bardzo o dziecku tym bardziej ze byla to ciaza zagrozona

Gość bzyk80
do do bzyk80 nie powiedziałam "zarla ja swinia".nie przypisuj mi tego czego nie powiedzailam

Gość bububu
ja przytylam w pierwszej 20, w drugiej 23kg i tez jakos specjalnie sie nie paslam:O taki widac moj urok. dzieci tez do malych nie nalezaly, cora 3860, syn 3960. jadlam normalnie...

Gość bzyk80
gabi nie , nie pisalam zlosliwie poprostu czasem jak widze kobiety pochlanie wszystko tonami , to wiem ze dobrze ani sobie ani dziecku tym nie robi

ale moze pochłaniają bo mają na to ochote :) :) jesli tak to nie widze w tym nic złego :)