Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona wlascicielka

chory piesek..pomocy

Polecane posty

Gość brazowooka
słuchaj mój piesek miał takie same objawy jak zachorowal na bolerioze od kleszcza, jedz z nim jak najszybciej do weterynarza poki czas, moja psinka meczyla sie tak okolo 5 dni nio i zdechla:(((((((((((( weterynarz niestety nie pomogl poszukaj koniecznie czy nie ma kleszcza

Gość brazowooka
moj piesek nie chcial nic jesc, wody tez prawie nic nie pil, a jak wypila to zaraz wymiotowala i nawet nie miala sily sie podniesc, poprostu opadala sil z kazda godzina, ach jak sobie wspomne to jest mi strasznie i smuto i zal, ze to sie tak musialo skonczyc, dlatego ratuj swojego pieska poki czas

moj teraz nie ma kleszcza bo staram sie mu to sprawdzac codziennie wieczoram ale nie raz juz mial niestey;/ bede przy nim czuwac caly czas nie mam wyjscia:(( teraz wlasnie zasnal i mam nadzieje ze troche odpocznie JAK KTOS ZNA POGOTOWIE LUB CZYNNEGO WETERYNARZA O TEJ PORZE W TYCHACH, KATOWICACH TO PROSZE NAPISZCIE NR

Gość nie masz większych problemów
nie masz większych problemów niż ten głupi pies? w niektóych rejonach świata jedzą te zwierzory! zdycha ci? to go uśpij, żeby się bidok nie męczył!!! tyle możesz mu pomóc...

Gość brazowooka
jestes nieczula/y, lepiej zamknij paszcze i sie nie wypowiadaj jak nie masz nic sensownego do dodania

Gość dzwon
Klonowa 9; 41-100 Siemianowice Śląskie (032) 228-72-24 poniedziałek-niedziela: 00:00-24:00

dziekuje!!!!

Gość dzwon
nie ma sprawy

ten nr nie odpowiadal ale na szczescie znalazlam innego weta okazlao sie ze to zadna z tych strasznych chorob o ktroych mowilismy. pieska zaatakowal wirus dostal 3 zastrzyki z antybiotykiem i teraz bedzie je pzrze kilka dni dostawal kamien spadl mi z serca dzieki za pomoc!!

Gość skrytaana
szybkiego powrotu do zdrowia dla pieska