Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the powerpuff girl

ile ważą modelki przy 164 cm wzrosty?

Polecane posty

Gość em.
'180cm to żyrafa a nie kobieta' myślę, że to niesprawiedliwy osąd. mam 178 cm wzrostu ważę 55 kg. ma przestać czuć się kobietą? uważajcie na komentarze, które tutaj zostawiacie. Owszem, wypowiedz osoby która ma 1.8 m i dyskryminuje w bardzo dziecinny, niesmaczny sposób niskie, szczupłe dziewczyny zasługiwała na równie niemiły odzew, ale pomyślcie proszę o innych wysokich dziewczynach, które zepchchnięte zostały do worka pt. 'słonice oczekujące na zmianę płci'.

Gość 25 kg maksymalnie D

Gość bebeee
up

po pierwsze: wydaje mi się ze \"kurduplem\" można nazwać kogoś kto ma mniej niż 1,55cm a nie 1,65 ( średni kobiecy wzrost w Anglii to własnie 1,64cm)...po drugie: skoro już jesteśmy tymi kurduplami to dlaczego nie miałybyśmy sięgnąć po coś co wynaleziono własnie dla niższych osób; szpilki?!?! no i moje po trzecie może niektórych \"zwalić z nóg \" bo ja mam 21 lat, 1,64cm i ważę okrąglutkie 60kg (no, może już 59kg) i uprzedzam, ze nie wyglądam jak \"słonica\" czy co tam sobie jeszcze wymyślicie a wręcz przeciwnie; mam czym zakręcić chłopakowi w głowie;) pozdróweczka

Gość taka jedna.......
no sorry, mam 184cm wzrostu, ważę 58 kilo i jestem bardzo seksowna, noszę szpilki minimum 5 cm odkąd skończyłam 15 lat, w tym roku będę miała 17 lat i kocham swoją wagę i wzrost, wszyscy wołają na mnie modelka, laska i ja to kocham, nie chcę przytyć , bo po co???? dla tyłka w rozmiarze XXL i cycków w rozmiarze D????? dla brzucha???? nie, sorry ale wysokie i szczupłe dziewczyny są najbardziej sexy, ale nie mam też nic do niskich, drobnych dziewczyn lub trochę grubszych

Gość koza20
BMI to bzdura, bo uwzględnia tylko wzrost i wagę, a w ogóle nie bierze pod uwagę typu sylwetki, ilości mięśni i procentu tkanki tłuszczowej, tego jak ktoś jest zbudowany. dwie osoby o identycznej wadze i wzroście mogą się różnic jak dzień od nocy- jedna może mieć umięśnioną sylwetkę bez grama tłuszczu, a druga być obrośnięta sadłem jak prosię. to a propos tych, którym sie wydaje,że mogą wymyślać od anorektyczek na podstawie tego kretyńskiego kalkulatora bmi. tak naprawdę to o kant dupy to mozna potłuc. co z tego że bmi pokazuj,że jestem bardzo szczupła jak mam opone na brzuchu i tyłek mi się z gaci wylewa strasznie mnie to wkurza jak ktoś traktuje to całe bmi jak wyrocznię

Gość missile
modelki ważą napewno za mało, ale jak dla mnie dziewczyna przy tym wzroście wyglada świetnie przy wadze do 49 kg. Niestety mi troszke brakuje...ale zycze powodzenia wszystkim dziewczynom tych wymiarów, żeby kiedyś dostały sie przed obiektyw

Gość widelecz
dziewczyny, czy Was pogięło? naprawdę Waszym zdaniem większość osób przy wzroście 164 waży mniej niż 50 kilo? nie dajcie się zwariować. Sama przy 166 ważę 49kg, ale nie uważam, że to normalna waga- jeśli niska waga jest kwestią genów to oczywiście wszystko ok; i tak nie da się na to zbyt wiele poradzić, ale żeby specjalnie się tak odchudzać to zdecydowana przesada. NORMALNA waga dla tego wzrostu jest powyżej 50 kg.

Gość Zielarka
Mam 14 lat, 167cm wzrostu, długie i opalone nogi, ważę 46 kg. I co z tego? Aby utrzymać moją wagę, muszę odmawiać sobie bardzo wielu rzeczy i liczyć kalorie. Niestety nie wszyscy szczupłą sylwetkę mają odziedziczoną w genach...

Gość LAUGHTERKAD
oj dzieci liczycie kalorie jak głupie..wystrarczy dupe ruszyc na chwile,nie doamwiac siebioe nicczego, zycie jets piekne! ;))

Gość aneczka99
Dlatego pytam sie, ile powinno sie ważyc przy tej wadze, z ciekawości. wtf???

Gość wysoka183
ja mam 1.83 i ważę 65 kg nie jestem gruba ani chuda do kości i nie narzekam na brak powodzenia:):) Nie śmiejcie się z wysokich ani niskich dziewczyn to nie nasza wina takie geny i już!!!

Gość nie anorektyczka
potwierdzam to kwestja tez genow... ja mam 167cm waze 39kg... urodzilam dwojke dzieci (kazde ponad 3kg) jak rzy dzieciach raz jem regularnie raz nie bo po prostu sie nie da.. ale jest godzina 00.30 a ja siedze nad kawalkiem kielbasy i kanapka z maslem... pije piwo choc nie powinnam... wywale teraz jakies 400 kalorii.. srednio diete z duza wartoscia bialka moge wyliczyc na 2000 spokojnie... a i tak nie tyje... wage utrzymuje od ponad 15 lat.. acha dodam ze mam 32 skonczone... chcialabym przytyc jednak mimo wysilkow lekarzy sie nie dalo... wiec nie wszystkie modelki sa anorektyczkami... nie wszystkie tak wysokie wazace ponizej 40kg maja jadlowstret psychiczny. znam wiele osob ktore nie umieja przytyc... najwazniejsze czuc sie ze soba dobrze czy wazych 60 czy 40... kochaj siebie... inni tez cie pokachaja....

Gość DO nie anorektyczki
o kurde, to zaskoczyłaś mnie, bo najchudsza dziewczyna jaką znam jest jednak taka, która waży 38 kg przy 164 cm wzrostu, ale ma 25 i nie ma dzieci w takim razie Ty jesteś najchudszą, o jakiej słyszałam,a raczej czytaaąm, bo nie widziałam;) pozdr

Gość a jaa mam
164cm i waze 56kg , mam kosci drobne po mamie a jednak tluszczyk sie troche trzyma :D nie jest zle nie przeszkadza mi to bo jestem zgrabna ale mimo wszystko chcialabym wazyc 50 :D

Gość oboze
nie anorektyczka, to nie mozliwe by wysoka dziewczyna powiedzmy powyzej 170 cm wazyla naturalnie 40 kg :O :O

Gość adabp1994
jestem amatorką ale troche modeluje do zdjęć. mam właśnie tyle wzrostu (164cm) i waże 43kg. przy czym mam strasznie długie nogi. i chciałabym mieć z 10cm wzrostu więcej:) czekam aż nabiore bardziej kobiecych krztałtów bo straszna chudzina ze mnie:) średnio mi się to podoba;p zresztą same możecie ocenić http://www.maxmodels.pl/index.php?t=pokaz_foto&u=2089064

Gość Ciachoooo -p
56 kg chyba :P

http://obssesivedieting.blox.pl/resource/wh4m.png :D Śmieszy mnie przechwalanie się np. 15 czy 25 latki, że je i nie tyje. większość z nich będzie miało duuże problemy po NATURALNYM spowolnieniu metabolizmu, co występuje kilkakrotnie w czasie ludzkiego życia. Tej pierwszej, to jeszcze biust nawet nie skończył rosnąc...

Gość iwonkka22
hgjkghjdh właśnie tyle wzrostu mają modelki,a nie jakies tam kurduple.

Gość lola12
ja waze 56 kg przy wzroscie 169. ; / chyba za duzo jak myslicie. :O

Gość do ady...
Serio ważusz 43 kg? Dałabym Ci conajmniej 10 kilo więcej :) Jestem twojego wzrostu i przy niemal identycznych wymiarach (86-58-85) ważę 55 kg. Niesamowite, jak ludzie są różni :) PS: Ładna dziewczyna z Ciebie :) Życzę sukcesów :D

Gość mak1234
Waga u modelek nie jest ważna, wiec trudno stwierdzić ile ważą. Nie wiem czy kogoś nie zorientowanego zainteresuje, ale modelki muszą być b.ładne lub charakterystyczne, mieć powyżej 170 cm, ich wymiary nie mogą przekroczyć pewniej granicy,a waga jest nie istotna. Biodra i biust nie mogą być szersze niż 90 cm. Brzuch oczywiście ma być płaski, ale co do wymiarów talii to nie ma jednego wyznacznika.Czasem modelki nawet nie mają jej zaznaczonej, ale mają przy ty nadal zgrabne, szczupłe/chude nogi - taki żywy "wieszak", co widać podoba projektantom. Mimo to najzgrabniejszy modelkom najlepiej się powodzi, choć są wyjątki jak Sasha Pivovarowa. Czasem oglądam Fashiontv i taka średnia wymiarów przeciętnej modelki chodzącej po wybiegu to 82/65/84. chociaż są też np. 84/58/89 (Candice Swanepoel),86/61/89(Lara Stone). Tym kształtniejszym np. Bar Refaeli 90/59/90 zostaje głównie pozowanie do magazynów ( tu ważna jest fotogeniczność oraz plastyczność twarzy ) i katalogów. Mając większy biust, ale pozostałe wymiary w "normie modelowej" można reklamować bieliznę i mieć sesje do gazet jak FHM, Maxim czy akty. Można też zostać modelką plus zie (czyli taką powyżej rozmiaru 36), tylko proporcje w figurze muszą być zachowane. Można występować w reklamach i tu wzrost już takiego znaczenia nie ma, ale jeśli chodzi o reklamę telewizyjna przydadzą się umiejętności aktorskie.W tym obszarze można działać na własna rękę, choc łatwiej współpracować z agencja modelek.

Gość adabp94
nie no poprawka. chyba mam 166. dziękii;]

Ja mam 164, jestem troche umiesniona, moja idealna waga to 62 (ponizej wygladam za szczuplo) Zastanawiam sie jak mozecie wygladac, bo moja kolezanka wazy 45 przy 150 cm i wyglada ciut za szczuplo... choc w sumie modelki sa zazwyczaj chude, nie szczuple i nie sa umiesnione, wiec w sumie by pasowalo a jaki rozmiar nosicie? Tez macie taki problem z ubraniami, ze sa za wielkie w paskie albo za krotkie?

Gość tyłeczek
te niby kurduole fajnie wygladaja w szpilkach.a te nibt zyrafy nie komentuje he

Gość Kolololowa
BershkaArka A ja mam 180 cm wzrostu i waze 67 kg i powiem wam ze nienawidze malych chudych szmat takich jak wy! Niedosc ze male to jeszcze niedozywone., ludzi ktorzy wyglądają jak dzieci traktuje jak smieci... Boze jak facet moze w wasz wogole widziec kobiete?? Faceci ktorz leca na takie cos to chyba pedofile, to załosne... Głupia czy co?