Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj tak

GDYBYSCIE JEDLI WSZYSCY TRZY POSILKI DZIENNIE NIE BYLIBYSCIE GRUBI..

Polecane posty

Gość oj tak

ja jadam tylko 3 razy dziennie i nic pozatym i nie tyje wiem ze to niemozliwe jestc tylko saniadanie ..obiad i kolacje a miedzy tym nic ale ja daje rade

Gość upppsss
ja jem 3 i jestem chuda, ale kochany trzeba też napisać jakie 3 : bo trzy małe to co innego niż 3 duże i tłuste ;-)

Gość no i co...
oj tak--->a co cię to obchodzi ile razy dziennie ktoś je...i co cię to obchodzi czy ktoś jest gruby czy chudy...

Gość dajcie se juz
spokoj z tymi dietami. wystarczy ze ktoras zalozy topik o dietach i juz sie wszystkie bulwersuja

Gość oj tak
ale mi chodzi o to byscie jedli trzy normalne posilki . przyklad sniadanie 3 kromki chleba z serem zóltym obiad .10 leniwych pierogów kolacja budyń talerz pelny. jak tak malo bedziecie jesc to schudniecie

Gość oj tak
ale mi chodzi o to byscie jedli trzy normalne posilki . przyklad sniadanie 3 kromki chleba z serem zóltym obiad .10 leniwych pierogów kolacja budyń talerz pelny. jak tak malo bedziecie jesc to schudniecie

Gość taaaakkk
to oj tak sobie jedz od tak i odczep się od innych , dietetyku od pięciu boleści

Gość no a kogo to obchodzi
co wpierdalasz. spadaj do dzialu diety, tam bedziesz rozchwytywana

Ja czasami przez caly dzien poza sniadaniem nie jem nic,bo nie mam apetytu,i z reguly malo jem,i co z tego? Mam problemy ginekologiczne,i biore rozne lekarstwa od ktorych tyje,i nie ma na to rady,wiec nie pisz takiuhc rzeczy. Fakt,ze jest masa ludzi,ktorzy sa grubi bo duzo jedza,ale jest tez duzo osob ktore tyja z powodu choroby.

Gość ja jem dwa posilki
i chuda nie jestem... Nie ma zadnego zwiazku

Gość gąbką a potem myję buzię
jesz dwa posiłki i 15 przegryzek:P

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale bzdury..... dzisiaj też sobie tak pomyślałam o ludziach przy kości, że lato się zbliża i wielka katorga dla nich. i tak szkoda mi \"grubych\", ale cóż... większość z nich wpieprza mnóstwo tłuszczu i cukru i ma za swoje! a swoją drogą te 3 posiłki przykładowe powyżej to jakaś masakra... hahhaaha

Gość ja jem dwa posilki
jem dwa i nic pomiedzy... Tak wychodzi, bo taka praca i tak wyszlo ;) I nie jestem szkapa niestety :P

Gość ja jem dwa posilki
do tego nie jem slodyczy :P Nie lubie ;) Najlepszym slodkim jest dla mnie sledz :D Albo schaboszczak ;)

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak ktoś odczuwa głód, to zamiast się zapychać kaloriami, może po warzywa i owoce sięgnąć. grunt to częste przegryzanie, ale nie chipsów batonów ciasteczek itp