Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania_30

Kosmetyki dla noworodkow-OILATUM.

Polecane posty

Gość hania_30

Ktore kosmetyki z tej firmy polecacie. Czy jestescie zadowolone?

Gość jgagagagaga
na początku używalam oilatum, bo dzidzia miala bardzo suchą skórę, a potem bubchena.

Ja uzywałam w pierwszych tygodniach oliwki do kąpieli, bardzo dobrze nawilżyło skóre, która szczególnie łuszczyła sie na stópkach:) Polecam!

Gość hania_30
a uzywalyscie kremu do buzi-czy on dziala ochronnie na zime? czy jakas inna serje polecacie?

Gość hania_30
tez zastanawialam sie nad nivea, ale chcialabym skompletowc kosmetyki z jedenj serii. czy nivea nie uczula noworodkow?

Gość jgagagagaga
Ja mam wszystko Bubchena.

Gość jgagagagaga
a oliwki do kąpieli używam do tej pory, tylko oliwkę wlewam razem z plynem do kąpieli do wanienki

Gość hania_30
dziewczyny dziekuje zarade i czekam na nastepne opinie. sprawdze sobie linie bubchena,bo juz kilka osob mi to polecalo. cciazko zdecydowac co bedzie dobre dla dzieciaczka...

Gość jgagagagaga
Haniu, od razu po urodzeniu wszyscy polecają Oilatum, dopiero potem warto zmienić na coś innego. oilatum w większosci sklada sie z plynnej parafiny (jeśli dobrze pamiętam) i super natluszcza, a do tego jest bardzo wydajne. choc cena moze odstraszac. A szamponu oilatum używam do tej pory, wszystko inne mam z Bubchena.

Gość hania_30
jgagagaa, no widzisz-tego nie wiedzialam. jednak dobrze czasem sie poradzic zyczliwych kolezanek na forum:)w takim razie na poczatku zakupie oilatum: oliwke do kapieli(czy moze emulsje do kapieli-czym one sie roznia?), krem i nie wiem czy oni maja mydelko i szampon dla dzieci?

Gość hania_30
jgagaga, moje malenstwo urodzi sie w listopadzie-potrzebuje dobry krem ochronny na zime-oilatum czy bubchen polecilabys?

Gość jgagagagaga
Haniu, ja mialam emulsję do kąpieli. Oilatum ma tez mydelko, i tak jak pisalam ich szamponu używam nadal.

Gość hania_30
dzieki. a ktos mowil mi ze po oliwce oilatum dziecko brzydko pachniao i zmienil ja na inna. czy to prawda?

Gość jgagagagaga
Haniu, ja miałam tylko emulsje oilatum, takze nie powiem ci nic o oliwce

Gość jgagagagaga
A co do kremu na zime to oba sa dobre i oilatum i bubchen

Gość hania_30
jgagga, dzieki za wsparcie! dobrze,ze jestes -bo jakos nikt nie chce odpowiadac na moje pytania:)dziekuje!

haniu- ja też używałam oilatum- teraz poprostu przeszłam na oillan- to polski odpowiednik oilatum tylko 2x tańszy- sklad identyczny i efekt też więc polecam z ochronnych używałam przy starszym nivea