Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolaaaaaaaaaaa

Dziewczyny do czego macie słabośc u meżczyzn??

Polecane posty

Gość Lolaaaaaaaaaaa

Ja rozpływam się jak widze ścieżke miłośći= cudowny najseksowniejszy zarost od pepka w dół......poprostu odlot..

Gość prosiaczek...
Lolaaaa ---------------> a fuuuuuuuuu..:o jato lubię ciepłe, suche męskie dłonie.....😭

Gość włatca znafca
mam ścieżkę nie mam suchych rąk))))))

Gość lolkam
dla mnie faceci w okularach są sexi!

Gość prosiaczek...
Desia-->🖐️

Gość Nutria LBN
Ja tak samo...od pępka w dól...mmm...mozna sie rozmarzyc...wczoraj widziałam tą sciezke... :P no i oczywiscie oczy,takie z głębią,tajemnicą i nutką zadziornosci...takie kurwiki :D

Gość włatca znafca
deska:D i mam okulary:P

Gość włatca znafca
ale ani pępek ani ścieżka nie może być w babolach z koszulki:P prawda????:classic_cool:

Gość mi tez sie podoba ten zarost
ale taki cieniutki, wydepilowany po bokach, ze tylko taka krecha rowniutka mniammmmmm, mądrosc oczywiscie i spokoj.

Gość suczaaaa
a ja lubię jak potrafi dobrze uderzyć głową o ścianę :) moją albo jego :classic_cool:

Gość prosiaczek...
a do tych dloni i idealu to mozna by jeszcze tylko dodać, żeby pachniał proszkiem do prania i miętową gumą do zucia 😭...no i zeby nie mial żony...:o

a ja lubię: ładne męskie zadbane dłonie, takie sexowne ;) mocno zarysowaną szczękę... ładny głos, spokojny, opanowany i własnie ogólnie takie opanowanie, spokój, mądrość ale ... musze też czuć ten wewnętrzne zbzikowanie, dzikość, szaleństwo które ujawnia sie przy bliższym poznaniu :D wiecie chyba o czym mówie. Taki jest mój kochany, z pozoru spokojny sztywniaczek ale pod ta maską - niesamowity wariat i dziki zboczek :D właśnie za to go kocham...

Gość Nutria LBN
Ja mam ogolnie słabosc do facetow z brązowymi oczami...szczegolnie do jednego...

Gość włatca znafca
może być Persil??? niestety nie mam całej linii zapachowej:classic_cool:

ooooo i zapach!! też ważny - i niekoniecznie drogich perfum, tylko naturalny. Lubie kiedy ja jeszcze śpię , on zbiera się do pracy i wychodzi z łązienki taki czyściutki, pachnący, świeżo ogolony i całuje mnie na dzień dobry :) a ja rozczochrana, zaspana, wijąca się w pościeli :D ale on mówi że właśnie lubi mój taki wygląd... pobałaganiony

Gość prosiaczek...
wlatca--->jestem tak wyglodniala, że może być nawet Persil :D🖐️ ...a w ogóle to ja mam słabość do tego, żeby jakiś na mnie zwrócił uwagę w końcu...:o ps.żart;)

Gość kalinkaaaaa
mój mnie urzekł tym ,że potrafił zgnieść zwieraczem puszkę :classic_cool:

Gość prosiaczek...
Brunetka...-->ech...:(dziko Ci zazdroszczę....:o ja to tylko ogladam kolezanke z pracy co z szefem prawi sobie nawzajem slodkie slowka i od niej maja zalezec moje nadgodziny...:o

Gość tangram
Do ścieżki miłości mam słabość :) Do mocnego, zdecydowanego, ale i czułego charakteru, do inteligencji i cynicznego poczucia humoru :classic_cool: Oraz do nagich, wypielęgnowanych stóp w japonkach, to najbardziej męski widok, jaki mogę sobie wyobrazić :classic_cool:

Gość włatca znafca
i winterfresz w paszczy ale niestety palę:o może przerzucę sie na mentole:classic_cool:

Gość nieśmiała albo dzika
mój urzekł mnie tym że ze stolca potrafi robić ozdoby choinkowe :-)

Gość aaa_ja
uwielbiam oczywiscie gladkie dlonie, nie znosze szorstkiego dotyku, oczy i szerokie silne ramiona, w ktorych czuje sie bezpiecznie :)

Gość prosiaczek...
..a zadnego wychodzacego z laznieki faceta to niewidzialam odkad z lazienki wychodzil mój tata gdy jeszcze zyl....:o

Gość Nutria LBN
Ooo i ten zapach,koniecznie naturalny...chociaz czasem prefumy tez nie są złe...ja najbardziej reaguje na zapach,jak przejdzie obok mnie jakis facet na ulicy ktory ładnie pachnie,ale tak sobą,nie prefumami to chocby był nie wiem jak szpetny to zwroce na niego uwage...

Gość Nutria LBN
Dzisiaj moj facet wyjechał zostawiajac mnie po gorącej nocy i co ja teraz robie?namietnie wącham koszulke przesiaknietą jego zapachem...taki moj mały odchył od normy:P

Ja również kocham scieżke miłośći....gęsty zarost mmmmmmm i głosssss:):):) totalny odlot:):):)

Gość Halna
a co dziewczyny powiecie na temat bujnie porośniętej klaty i brzucha....