Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolaaaaaaaaaaa

Dziewczyny do czego macie słabośc u meżczyzn??

Polecane posty

Ja uwielbiam kiedy mężczyzna o siebie dba, chodzi na silownie i nie wisi na nim cielsko... efekt jojo jest obleśny ale przy tym nie jest koksiarzem!! Nienawidze tego! Ogolnie lubie meska pupe :D Lubię gdy nie ma chudych nog :) Nie musi byc wysoki opalony i brunet... musi miec po prostu to cos... aa no i nie lubie zarostu w fazie kiedy koli !!!!! Ochyda!! Lubie gdy albo jest troszke juz wiekszy albo calkiem gladziutka buzia to miodzio... no i ten meeeski zapach !!

Gość zbieracz desków
jasne:classic_cool:

Gość włatca znafca
chyba w nadgarstkach od pisania na kafe:P

Gość włatca znafca
uprawiasz jakiś sport:P :classic_cool:

Gość co masz pod ręką
oczy

Gość włatca znafca
a ja w szachy w stanie nieważkości:classic_cool:

Gość włatca znafca
ale najpierw wylecz nadgarstki:D

Gość włatca znafca
to będe Ciebie musiał unieruchomić:classic_cool:

Gość prosiaczek...
jestem już..🖐️ nawet moja fryzjerka nie ma dla mnie czasu 😭 .....co do ściezki to ja faceta rozebranego widzialam 100lat temu, wiec nie wiem o jakichścieżkach tu się mówi.... ;)

Gość prosiaczek...
zreszta taka sciezkę to ja sama mam gdzie trzeba to mi u faceta nie potrzebna...!

jestem zaszokowany , zawsze myslalem ze najlepsze atrybuty znajduja se w Jego portfelu i Jego spodniach ... a tutaj popatrz popatrz sylwetka,zapachem,lapkami, intelektem punktowacv mozna nono niedocenialem WAS .... przepraszam :-(

Gość włatca znafca
a ja 5 min temu:classic_cool: nic specjalnego:P przynajmniej sam siebie nie pociągam:D

Gość prosiaczek...
poza tym mnie to kręci troska o mnie oraz-tak jak deskę - mądrość o niewzruszony spokój (bez wypominania mi moje niestabilności emocjonalnej, bo o niej to ja sama wiem i nie trzeba mi juz przypominać)

Gość włatca znafca
widziałem nagiego mężczyznę:classic_cool:

Znafca ogląda swoją ścieżkę;) No ja tez jestem niezrównoważona, dlatego facet powinien być trochę normalniejszy. I nie przejmowac się moimi odchyłami. Tak, że jak juz poświruję, żebym zawsze mogła do niego wrócić i nie przejmowac się, że jak mi znowu odwali, to będzie nieciekawie:classic_cool: A mając na myśli świrowanie nie mówię tutaj o świrowaniu z kimś, ani o zajmowaniu się innymi facetami. Tak na marginesie;)

Gość włatca znafca
ja się niczym nie przejmuję poza moją ścieżką:classic_cool:

Gość włatca znafca
oj deska widze ,że weszłaś w tryb roboczy:classic_cool: nie świruj..pograj w bierki:P albo szachy:D

Gość Czy to Twoje
świrowanie wiąże się z dużym spustoszeniem materialnym? Inne straty trudno ocenić.

Lubelak-tak mi sie wydawalo to z tym portfelem ale to to chyba gra role w momencie gdy szukaja faceta na dluzsza mete tj przyszlego meza potem sie takim chwala ze stoi mocno na nogach,jest dobrze ustawonyi ze czuja sie przy nim tak bezpiecznie jak przy zadnym innym :D a to o czym tutaj pisza to tacy na widok ktorych maja odrazu kisiel w stringach ;-)