Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolaaaaaaaaaaa

Dziewczyny do czego macie słabośc u meżczyzn??

Polecane posty

Gość prosiaczek...
ja nie mam kiślu... ja sikam po nogach jak widzę takiego i te dlonie... sami wiecie:classic_cool:

Brunetka - ty z tym kiblem to tez walnelas jak golab na parapet :p

Gość prosiaczek...
a teraz wróćmy do świata realnego... pobudka! 😭koniec marzeń sennych.... ;)

z łązienką kochany! z łazienką Tak! lubie kiedy on wychodzi po kąpieli, wysztywtowany taki, ubrany juz nawet i nachyla się nade mną - śpiochem w pościeli.......jego stan i mój stan ---mój ulubiony stan!! :D

Pod względem finansowym i tak nie ma co liczyć na faceta. Tysiąc razy bardziej wolałabym zarabiać dużo, niż mieć faceta, który dużo zarabia:P Poza tym źle bym się czuła, jakby on miał więcej kasy niż ja:) Zresztą strasznie biadolicie... A Wy na pewno zwracacie uwagę tylko na inteligencję i duuuuuuuuże poczucie humoru:P

Gość prosiaczek...
Brunetka----> co do nachylania się nade mną rano to robil to tylko mój pies bokser, jak chciał rano siusiu... ale to bylo wiele lat temu, jak jeszcze żył... ech..:o

Gość prosiaczek...
oj Desia to forsowanie nie jest takie złe...w końcu... ;)

Gość weewewew
ja mam slabosc do mezczyzn ktorzy potrafia zachowac spokoj, do meskich pieknych oczu, do wloskow odpowiednio oszczyzonych, dloni i ladnego usmiechu ... :)

donra, jeszcze jedno lubie też kiedy facet ma ładne gęste włosy, żadne przerzedzanie, żadnych zakoli, łysień tylko fajna bujna czupryna (na głowie! ) Nie mylić oczywiście z długowłosymi sierściuchami!! wlosy mają być krótko obcięte, szyja wygolona jeśli trezba mam ten odchył po moim ojcu - on ma bujny fryz :D i chyba tak mi zostało ;)

Gość prosiaczek...
ja naprawdę proponuję powrócić do rzeczywistości.....dziewczyny...:o

Gość prosiaczek...
przestańmy opowiadać sobie to, czego doświaqdczyłśmy TYLKO (powtarzam tylko i jedynie) w snach... 😭

Widzisz, w świecie wirtualnym mężczyźni wyglądaja tak: http://models.com/model_culture/50topmalemodels/images/chad2.jpg a w rzeczywistości tak: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bb/Central_Obesity_008.jpg/250px-Central_Obesity_008.jpg Więc sama widzisz- do jakiej rzeczywistosci chcesz wracać?:P

Gość prosiaczek...
..i dlatego oglądam się jedynie za kobietami....:classic_cool:🖐️

Gość prosiaczek...
..a gdy chcę zobaczyć kogoś naprawdę łądnego i fajnego to przeglądam się w szybach wystawowych .....

A ja uwielbiam silne i umięśnione męskie plecy i wyrzeźbioną klatke piersiową i jeszcze ramiona że jak przytuli to wymiękam ach.... :-)

Gość prosiaczek...
a skąd Ty wiesz, że silne i umięśnione ma plecy, klatkę i ramiona? ..to zludzenie, zapewniam Cię:(🖐️

Gość prosiaczek...
Desia, masz rację, ja też lecę...trzeba sobie podtuningować paznokcie... i zacząć się robić na wieczór...żebym mogła w tych wystawach..wiecie... ;) 🖐️

Prosiaczek bo mój chłop chodzi na siłownie i zapewniam że ma silne ramiona, czasami trace oddech jak mnie przytuli :-P