Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolaaaaaaaaaaa

Dziewczyny do czego macie słabośc u meżczyzn??

Polecane posty

Gość kwiaka01
ja moge zeswirowac dla faceta ktory fajnie pachnie...sciezek nie lubie, ble... paznokcie wypielegnowane-OK ale bez przesady.i lubie favetow ktorzy wiedza czego chca....

a ja marze o kobiecie inteligetnej, czulej, stabilnej emocjinalnie (rzadkosc), szczuplej z jedrnym i nie malym biustem, nie rozbeltanej po poprzednikach pochwie! moze miec tez duzy posag, to nie przeszkadza :)

Gość Asa999
Ja stwierdzam ze nie ma normalnych mezczyzn w tym kraju a moze i nawet na swiecie.. Moze sie trafi 1 na milion i to nie!!!!!!

jakby ci tak hormony dawały do wiwatu to też byś dostawał szału o bele co;) ja uwielbiam zapach świeżo wyprasowanej koszuli w sumie to nie potrzebuje do tego faceta:classic_cool:

asa mozesz przeciez zostac lesba albo masturbantka, co ci szkodzi. feministek jest od zaje.ania!

Gość Asa999
Jaka feministka czy lezba pojebalo cie?! No ale wszyscy mezczyzni maja nie ten tego w glowie...

Gość takajednao
ja mam slabosc do zarostu, takiego malegoo... do sciezki rowniez, do dloni,dojrzalych meskich dloni.. glos,oczy.. i strasznie podoba mi sie jak facet ma kat zuchwowy taki kwadratowz..mocno zarzsowany. wklejam foto jakby ktos nie wiedzial o co chodzi http://portalwiedzy.onet.pl/58858,1,,,zuchwa,haslo.html. ten kąt zuchwowy to chyba moja najwieksza slabosc.. A tak pozatym to mam takie dziwne zboczenie.. kreca mnie faceci z walizkami, tacy idacy szybkim krokiem do pracy.. z walizka.. nie wiem czemu ale jakos wzbudzaja we mnie pozytywne emocje

Gość PiSuar
poodle sie za Ciebie kiedys jak nie zapomne :)

Gość tak naprawde
a ja lubie jak facet tak sie usmiecha kacikiem ust