Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzeczna rozpustnica...

Jak o tym pomysle to mam az mokro....wchodźcie!!!

Polecane posty

Moj kolega kochal sie ze mną 2 razy. Bałam sie okropnie ze zajdę w ciaze mimo, że mielismy gumkę. Było to jakies 1,5 roku temu. A teraz po tym czasie on ma do mnie straszny popd, że czasm jak mnie dotknie szczególnie jak jestem ubrana wyzywająco to mu odrazu mocno staje...Czasem nawet przy wszytskich zaczyna mi prawić komplementy na temat mojej pupy czy biustu. próbuje dotknąc itp. Ja czuje tez ze mnie ciągnie fizycznie do niego i chciAŁABYM to powtórzyc ale się boje.... boje z on to rozgada (tak zrobił za 1-szym razem ale cóz dalej mni ciagnie do niego) ze zajde w ciąże i nie wiem czego jeszcze. nie jestem jescze pełnoletnia mam 16 lat... Prosze o wypowiedzi na poziomie...Pozdrawiam

Gość lol lol lol

TAK mam 16 lat ale do setki!hehehe

widze że nikt mi nie poradzi :(

on jeszcze nie dorósł by być mężczyzna dlatego oglasza wszem i wobec ze przelecial ciebie czuje sie tym dowartosciwany w oczach kolegow i musisz to zrozumieć On fantazjuje o seksie z toba i go to rajcuje a ciebie podnieca Naprawde jestes jeszcze w okresie dojrzewania seksualnego i nie spiesz sie z rozpoczeciem stosunkow seksualnych, bo tylko sie bardziej rozbudzisz i bedzie ci brakowalo a nie masz stalego partera ktory cie kocha i chce z toba byc

Gość z tym BRAVO GIRL ...
mnie rozwaliliscie :D