Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pytaj..

krem na rozszerzone naczynka

Polecane posty

Gość nie pytaj..

mam je na twarzy, skóra jest bardzo wrażliwa i pojawiają się stany zapalne - jaki krem polecacie - myślę o avene, pharmaceris

Gość gosiaaak
mam rowniez rozszerzone naczynka! a pod nosem podobnie jak ty stan zapalny,lusczy mi sie lekko skora tam i nie moge mocno jej trzec bo od razu boli ;/ nie da sie niestety nic z tym zrobic ;/ a, no i oczywiscie jest tam czerwona...a na naczynka, coz, nie polecam ci iwostinu bo to jest kompletny chłam! sama mam go od paru miesiecy i efektow nie ma. natomiast dermatolog z renomowanej prywatnej kliniki poradzila mi krem general topics - synchrorose fast (cena okolo 60zl ;/) powiedziala,iz po nim sa najszybsze efekty. ja osobiscie zamerzam wyprobowac jesazcze kremów farmony, bo maja dosyc ciekawą ofertę i ich ustatystyki zdumiewaja(w pozytywnym sensie)

Gość nie pytaj..
coś tam o tym general czytałam na wizażu.. kurczę, nie chcę wyrzucać kasy w błoto, dodam,że mam wrazliwa, ale łojotokowa skórę.. :-O

Gość ważne dla mnie
ja używam Ivostin na dzień: emulsja normalizująca do cery trądzikowej na noc krem na naczyńka czy na rumień

Gość buszuująca w zbożu.....
jak ten krem z Iwostinu?

Gość ela75
Ja stosowałam też ten krem iwostinu z fioletowym paskiem i nie byłam zadowolona. Wydaje mi się, że nie było żadnej różnicy, ale to moja subiektywna opinia. Natomiast muszę wam polecić olejek Andre Zagozda Laboratory, który doskonale poradził sobie z naczynkami. Nie jest to zwykły kosmetyk, tylko kosmeceutyk. Można go dostać tylko w wybranych punktach - w Poznaniu w Derma Solutions.

Gość kasia kasia
wg mnie nie ma skutecznych kremów jedynie laser! ale wiadomo trzeba kupić i smarować ja używam Biodermy lub Plante system nie podrażniają