Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnA30

Kto mieszka za granica i jest samotny?

Polecane posty

ojej szczeniaczek jaka rasa?jak sie wabi? ja mialam kicie ale po tym jak sie okocila(przyjmowalam porod) miesiac i sie zmyla. male oddalam teraz tylko ptaszek zostal-kanarek

Gość 31samotna
czesc dziewczyny...co u was? jak minal dzionek ?

no to gratuluje!!! pranie prasowanie sprzatanie(dom pietrowy) gotowanie i od poczatku :P dlatego mysle zeby gdzies pojsc troche do pracy bo mi sie nudzi. moja rodzina rozbita po swiecie najblizej mam mame w dubaju pracuje

Gość susel
ja mam bokserka ma 8miesieczny i jest przesliczny;p kochany jak mam zly dzien to on mnie zawsze pocieszy przytula sie wtedy do mnie;p

Gość susel
aa i wabi sie dolarek;p

Gość susel
a ja dzisiaj praca i praca:D

Gość 31samotna
susel, mialam kiedys kota dolara !

no to smiesznie u mnie w rodzinie zwierzaki zawsze mialy dziwne imiona: mamba, tequila, chickita, pinezka,makumba itd ten moj kanarek to ukochany ptaszek mezusia ja za tym ptactwem nie przepadam moj go ochrzcil sindbad

Gość 31samotna
housewife....to tez ciezka praca

Gość 31samotna
wiecie, ja to mam dylemat, nie mam okresu juz dwa i pol miecha, mam stracha malego

Gość susel
bardziej pasuje do niego maly chuliganek bo czesto psoci dzisiaj wylal cala farbe i sie w niej wypackal:D u mnie natomiast psy to same klejnoty rubin szafir diament w polsce mam 3owczarki niemieckie itez 2 koletki cesarz i fika;lp kocham zwierzaki:)

Gość 31samotna
dobranoc....

Gość susel
ok to dobranoc:)

Gość 31samotna
ja tez juz ide spac, ciao Susel

Gość susel
a o dzidzie sie niestrasz przypadkiem?ja biore tabletki mam nadzueje ze neizajde:)

Gość susel
ok to dobranic ja tez zaraz spadam

Ja meiszkałąm... I byłam samotna... We Francji zresztą (w Paryżu w pizduuu Polakow, ale jakos nie bardzo mialam ochote sie z nimi zapryzjaźniać...). I dlatego wróciałam - i już nigdy więcej samotna nie będę;)

Gość susel
czesc madziek:)to masz dobrze ja tez juz bym z checia wrocila ale jak narazie to niemozliwe mieszkam w szwecji ogulnie a ty ile bylas w paryzu?

Gość SamotnA30
No zapiekanka zjedzona. Zbyt dobra wyszla - nawet sie nie spodziewalam - i obzarlam sie jak... nie napisze co! Kurcze, a jutro to chyba same owoce i warzywa bede jesc :-(

Gość SamotnA30
Lece spac, bo mnie jakos zmoglo po tym jedzeniu :-P

ojej ale sie usmialam wejdzcie na topik: jakie oblesne rzeczy robia wasi faceci. (na dyskusji ogolnej) probowalam tu ten link przeniesc ale jakos nie idzie. kobiety i technologia :P

Mieszkałam dokładnie na paryskich przedmieściach, prawie półtora roku. Wyjechałam jako au pair, bo nie miałąm za bardzo pomysłu na życie no i baaardzo chciałam nauczyć się języka. Pomysłu nadal nie znalazłam :P Język opanowałam nieźle, i to największy plus tego wyjazdu. Natomiast zawsze byłam przeciwniczką wyjazdów zagranicznych - np w modnych keirunkach: London, Dublin... Nie ogólnie, tylko wyłącznie w moim przypadku. Zawsze mówiłam, że to nei dla mnie. A jednak zdecydowałam się. No i ten czas we Francji utweirdził mnie tylko, że miałam rację...to nei dla mnie! Właśnie ta samotność (mimo obecności wokół mnie wieelu ludzi) i tęsknota - zabijały mnie! Szkoda, że nei znałam tego topiku będąc tam ;)

Gość prawie zolty
a ja mieszkam na Tajwanie. I zamist chinskiego sie uczyc to babskie forum czytam :P to chyba z samotnosci :)

Gość SamotnA30
Prawie zolty - ale Cie wywialo, taki kawal od kraju :-D Dlugo juz tam jestes? Ja tam nie chce wracac do Polski i jakos sobie nie wyobrazam zycia tam. Plusy zycia tutaj sa wieksza niz minusy :-) Zreszta ja to jestem taka powsinoga :-P Dlugo na jednym miejscu nie usiedze, he he.

Gość susel
czesc dziewczyny:)jestescie??jak dzionek minal??

Gość SamotnA30
U mnie dzis byly generalne porzadki. Wszystko lsni. A teraz siedze nad ksiazkami i ucze sie jezyka. Nawet poogladalam dzis pare filmow po francusku :-P

Gość susel
hej a do szkoly niechodzisz??ja dzisiaj bylam w szkole troche sie poobijalam i dzien zlecial:)jutro to samo;p