Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnA30

Kto mieszka za granica i jest samotny?

Polecane posty

Gość SamotnA30
No wlasnie - daj znac. Mam nadzieje, ze uda Ci sie nabrac do tego wszystkiego dystansu. Zmykam spac. Dobranoc Madzik0, dobranoc Dziewczynki. Slodkich snow Wam zycze.

czesc dziewczyny! milo, ze topic sie rozwija i jest nas coraz wiecej :) alexx- wspolczuje ci bardzo, dziewczyny maja racje, musisz sie od niego odciac. poszukaj prostych prac i powoli stan na wlasne nogi. jezeli potrzebujesz, zeby ci cos przetlumaczyc, powiedz, chetnie pomoge, mieszkalam w niemczech 8 lat i skonczylam tam szkole. nie wiem co sie ostatnio mojemu stalo- zrobil sie straszna \"przylepa\" :D zawsze lubil sie tulic itp ale ostatnio caly czas ze mna- a to na plaze w nocy, a to na spacerek- kocham tego lobuza :)

Gość aneczkaZwyspy
ja mieszkam w irlandii, na poczatku zachwyt, ale im dluzej tu jestem tym mniej mi sie podoba...pozatym jest mi ciezko bo sypie sie moj zwiazek w ktorym pokladalam duze nadzieje:(

hej, czesc! a co jest do kitu w irlandii? jeszcze z nikogo nie poznalam, co tam mieszka :) czy to prawda,ze irlandczycy sa skapi? :P a co do twojego lubego- no coz w zwiazkach tak bywa raz na wozie raz pod wozem. a cos sie konkretnego stalo?

Czesc wszystkim!!! Alexx - gdzie jestes? Mam nadzieje ze u Ciebie troszke lepiej? aneczkaZwyspy - choc do nas, przytulimy Cie :) kiedys mialam emigrowac do Irlandii ale rzucilo mnie zupelnie w innym kierunku :) madzik0 - zapomnialam sie wczoraj spytac z ktorego Jersey jestes bo to kilka ich sie po swiecie rozsialo :) desperate - moj tez sie ostatnio strasznie przymila moze ta plec meska cos wspolnie kombinuje :P w kazdym badz razie pamietam ze kiedys pytalas sie cos smiesznego - zebysmy cos zarzucily no to moze to: http://www.youtube.com/watch?v=gXFgzW3x8Z4 Trzymajcie sie !

Gość a ja znowu gofry wtryniam

Uuuuuuuuuuuaaaaa syrop rozany!!!! Tu nawet dzemu rozanego nie maja ;( tragedia w tej Finlandii, za to szczyca sie slonymi cukierkami FUJ... zazdroszcze Ci desperate!

slone cukierki ??? :O bleee!!! tu to ciuciu maja dobre niektore ciasta to az szkoda napoczac bo wygladaja jak z obrazka. no zalogowalam sie w wielkim zarciu(pod desperate housewife) tylko musze jakies przepisy wkleic :) te koty sa swietne :D

desperate - jak bedziesz miala czas kiedys to wrzuc do galerii na WZ jakies zdjecia :) bedzie ciekawie poogladac :) bede czekac na przepisy i wyprobowywac :) Te slone cukieki nazywaja sie SALMIAKKI i nie dosc ze sa slone to dodaja do nich sodku amonu czy czegos podobnego.... notabene to jeden z naturalnych skladnikow moczu wiec wyobraz sobie jak to musi smakowac..... tragedia. Ale za to maja pyszne nalewki :)

mm ja kiedys robilam cos podobnego ale po prostu zawiniete w ciast francuskie ale niestety juz nie robie bo moj luby jak widzi cos zielonego w jedzeniu to ucieka :( w ogole nie chce jesc cebuli, grzybow, kapusty, burakow, ogolnie warzywa sa be.... takie duze dziecko mam w domu, moze wyprobuje kiedys ten z wolowina :) mysle ze bedzie bardzo dobre. A zamiast cebuli - hehe sa w Polsce takie kostki knorra o smaku cebulowym i to dodaje to potraw, bo on zawsze ze mna robi zakupy i cebuli nie da kupic, a tak co jakis czas wezme pare paczek z Polski i dodam zamiast cebuli a ten moj gluptas nawet nie czuje ze je potrawe z aromatem cebulki :D Dziewczyny macie w domu tez takie duze dzieci :D ?

chyba kazdy mezczyzna ma cos z dziecka :D moj uwielbia cebule i czosnek-jak ja- ale oczywiscie jak to jemy to razem :) on to kocha warzywa i wszystko co zdrowotne- coli nie pije!!! ale jak jest chory to jak dzidzius- pomoc mu sie rozebrac przykryc kolderka podac jesciu i piciu :D

Czesc dziewczynki! :) Jak Wam minal dzien? Wczoraj gadalam z alexx24 do pozna. Ale dzisiaj nie mialam od niej zadnych wiesci. Nie widze jej wlaczonej na skypie. Mam nadzieje, ze wszystko jest ok. :) aneczjaZwyspy - witaj 🖐️ Spedzilam w Irlandii 5 miesiecy. To piekny kraj, ale zyc tam bym nie mogla... Ciagle deszcz, deszcz i deszcz... :) lokki - znam te finskie cukierki! :D Moja znajoma Finka opowiadala mi jak czestowala swoich znajomych tymi cukierkami to potem znajdowala je po calym mieszkaniu :D A to przyklejone do stolu... a to do doniczki... Jak dla mnie byly nie najgorsze ;);) Moj luby tez jest jak duze dziecko... :D Wszystko musze kroic w miniaturowa kostke, zeby nie wydlubywal ;) Ogolnie nie lubi warzyw... jak chyba wiekszosc facetow :P Te kosteczki Knorr sa faktycznie bardzo fajne! Przywiozlam sobie ostatnio caly zapas. We Francji maja podobne... tylko wieksze i z mniejsza iloscia soli. Tez bardzo dobre. :) :) desperate - znowu mi narobilas apetytu! Gofry z syropem rozanym... Mmmm... Pozdrawiam :)

Gość aurinko to ja
hej Lokki, tu aurinko!!! :)

Gość aurinko to ja
jakby nie patrzec to w polowie nia jestem hihihiih mieszkasz w Helsinkach? to kawalek ode mnie.. ja jestem z Turku, wiec... teoretycznie jestesmy wrogami.. :) :)

Hehe bylam tam w zeszly weekend, jak przystalo na wroga obsikalam wasz zamek :P (tzn w publicznej toalecie sikalam ale i tak sie liczy :P) zaraz musze konczyc bo jutro wstaje o 6tej :/ ale jestem codziennie prawie caly dzien w okolicach komputera :) Od dawna jestes w FIn? Co CIe tu przygnalo? SamotnA30 - kurcze jak ja drobniutko pokroje warzywa to Moj juz w ogole nie zje bo musi widzec so tam wpakowalam, normalnie polowa przepisow mi odpada przez niego a druga polowe musze modyfikowac... Nie chce myslec co bedzie jak sie dorobimy dzidzi- - bede miec dwoch niejadkow :D

Gość aurinko to ja
jestem tutaj prawie rok a przygnala mnie milosc.. typowe.. tez lece, jutro mam urodzinki i robie ciasto. moj szykuje mi jaks niespodzianke, mysli, ze ja o niczym nie wiem, no ale myli sie. hihiiihiihi obsikalas nasz zamek??? o TY! :) bede wpadac. ciesze sie, ze Cie poznalam.caluski i dobranoc papapap

Witam wszystkich! No chwilka spokoju. Ale to byl zwariowany dzien, a jutro bedzie jeszcze wiecej do zrobienia. W czwartek mam wizyte \"wielkiego bossa\" w zwiazku z tym huk roboty ; )

Gość SamotnA30
Czesc Babeczki. Widze, ze temat kulinarny nadal kwitnie - dobrze, ze nie jestem na diecie, he he he :-D Zakwalifikowali mnie do grupy dla zaawansowanych :-O Chyba dobrze strzelalam na tescie. Nie wiem, czy sie cieszyc, czy plakac. To jest skok od razu na gleboka wode. Puszczali nam normalne wiadomosci z radia, przerabialismy artykuly o polityce, a jutro maja byc artykuly prasowe z gazet codziennych. Dodam, ze polowy wogole nie rozumialam :-( I to tej wiekszej polowy. Zalamka. Siedze juz pare godzin, zeby odrobic zadanie - napisac recenzje z biezacych wydarzen na swiecie i z audycji radiowej. HELP!!! Co ja - kura domowa od paru miesiecy - moge wiedziec o francuskiej polityce? Cofnelam sie chyba w rozwoju :-(