Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnA30

Kto mieszka za granica i jest samotny?

Polecane posty

Gość susel
a co u ciebie lokki?szukasz pracy??

no szukam ale ofert zadnych nie ma, w tym tygodniu bede wysylac 2 aplikacje... zobaczymy jak pojdzie, a jak nie bedzie odzewu do po swietach pisze do bylego szefa co on mi radzi... w akcie desperacji poprosze go o polroczna prace... ale to bedzie 400km od mojego miska :( nie wiem czy wytrzymalabym tak dlugo.... no nic... najgorsze tylko ze ofert pracy nie ma zupelnie.... musze po prostu wysylac i miec nadzieje ze gdzies tam ktos jakies miejsce znajdzie :( no i niestety malo jest miejsc gdzie sie moge zglosic... no nic same uroki zycia... na razie swieta blisko wiec staram sie nie stresowac, zobaczymy po swietach...

Gość susel
czesc a jak tam u ciebie jezyk??tutuaj tez jest ciezko z praca szczegulnie jak nieumiesz jezyka:(ja juz marze zeby w polsce mieszkac teraz to juz wogle niechce nam sie tutuaj siedziec:(

Ogolnie jezyk trzeba znac zeby dostac jakakolwiek prace ale na szczescie nie w moim przypadku, wiec akurat to ze nie mowie po finsku nie jest zadna przeszkoda w szukaniu pracy, czasem nawet zaleta. Na minus jest to ze nie moge wziac jakiejkolwiek pracy bo tak to bym sobie w jakims barze podorabiala, pozostaje mi praca w zawodzie Nie dziwie Ci sie ze chcesz wracac... w takim wypadku tez bym chciala wrocic. Mysle ze lepiej zebyscie sie na wyjazd przygotowali, bo obojetnie jaka sytuacja z tesciowa to dobrze bedzie gdy Twoj facet bedzie blisko niej :( Bardzo mocno trzymam za Was kciuki!!!!!!!!!! Czy moge sie zapytac gdzie ona ma jeszcze te przerzuty oprocz trzustki?

Gość susel
ona niema jeszcze na trzuszce jak bedzie tam miala glownego raka to umrze:(a te 4przezyty to niewiem dokladnie gdzie ma niechcialam sie juz dopytywac i tak jest ciezko,i jak to sie okaze to ciezko bedzie niewiem co zrobimy jak to wszystko bedzie:(

Gość bryyy
czesc Lokki, czes dziewczyny widze ze opisujecie trudne zyciowe sytauacji....tez uwazam ze jest to niesprawiedliwe jak cierpia ludzie nam bliscy....kazdemu kto przechodzi taki czas....rozumie i wspolczuje. Mialem praktyke za granica....jak dopadla mnie wiadomosc o nieuleczalnej chorobie mojej....matki. Nie moglem sie koncentrowac na tym co robilem....chcialem szybko wracac do kraju....zeby byc blisko....zeby byc na miejscu. Wam sie tylko wydaje.... ze my faceci jestesmy straszenie mocni....w takich sytuacjach. Nieprawda tez chcialo sie wyc....zadawalem sobie pytanie ....dlaczego?.....komu co zrobila ze takie chorobsko ja dopadlo. pozdrawiam wszystkich....

Gość susel
czesc wam:)bryy bardzo mi przykro z powodu twojej mamy:(no niestety zycie jest bardzo niesprawiedliwe.jestem w nadzieji ze uda sie moja tesciowa wyleczyc:(bo nam innego pozostalo tylko wierzyc:)

Gość bryyy
serwus susel dzieki....za wyrozumialosc....jestem przekonany, ze nie nalezy tracic nadzieji....a wierzyc nalezy...to pomaga nie tylko bliskim....choremu w szczegolnosci. Sciskam mocno kciuki....walczyc nalezy bez wzgledu na to.... co mowia lekarze! czasami bliskie osoby moga dokonac duzo wiecej niz sami lekarze...odezwij sie jak bedziesz cos wiecej wiedziala....pozdrawiam

Suselku-tez trzymam kciuki!! Musicie byc silni jako rodzina i wierzyc w cud, bo cuda sie przeciez zdarzaja!! Pozdrawiam serdecznie

Gość bryyy
czesc dziewczyny dzisiaj mamy Mikolaja....zycze wam samych milych mikolajkowych podarunkow....pozdrawiam

Gość susel
czesc wam::)bryyu dzieki za zyczonka:)ja tez wam zycze wszystkiego naj naj;p::) a u mnie po staremu czekam na przzyjaciolke to bede mogla z kims pogadac wkoncu po polsku:D juz niemoge sluchac tego szwedzkiego hehe tesciowa moja wyszla juz do domu ze szpiitala narazie czuje sie dobrze bo ma silne leki nic niewie ze jet chora mam nadzieje ze sie okaze wszystko odwrotnie co muwili lekarze:)podrawiam

Jak tam dziewczyny ? Mikolaj Was odwiedzil? Czy moze czekacie na gwiazdkowe prezenty tak jak ja?:)

Gość bryyy
witajcie dziewczyny jak tam wasze mikolajkowe prezenciki?? zadowolone jestescie?? moja dziewczyna byla zaskoczona....ze pamietalem o jej ulubionych prefumach....pozdrawiam i czekam na wiadomosci

Gość susel
czesc wam:)ja wlasnie z pracki wrocilam i padam normalnie juz ostatniu wekend i w piatem moja przyjaciolka przyjezdza humorek mi sie poprawi:)a co do mikolaja to do mnie nie dojechac sniegu nie ma hehe mam nadzieje ze na wigilie dojedzie::)

Gość susel
samotna zyjesz??dlugo cie niewidzialam:(jak tam przygotowania do slubu?wszystko gotowe?? desperate gdzie sie podziewasZ??

Gość susel
czesc wam:)co tak pusto??jak tam niedziele mija??

Czesc wszystkim! Dziekuje Wam za Mikolajkowe zyczenia - my nie obchodzimy mikolajek z wiadomych wzgledow :P Ciezko Finowi tlumaczyc czemu Mikolaj przychodzi az 2 razy :D Poza tym nic sie ciekawego nie dzieje - siedze w domu i po prostu czuje ze niedlugo zaczne sie lamac - nie mam sily pisac tej cholernej magisterki a moj chlopak powiedzial ze poki nie skoncze to mi nie da pracowac :( ale ja musze, bez pracy jestem jak ryba bez wody :( nie potrafie sie wziac w garsc... czuje sie taka... bezwartosciowa Mimo ze za tydzien jedziemy odwiedzic jego rodzicow a za 2 lecimy do Polski jakos nie czuje atmosfery swiat. Nawet dzisiejsze swiateczne wypieki mi nie pomogly... nie wiem dla mnie caly czas jest listopad albo i pazdziernik i nie moge zaakceptowac ze za chwile swieta :) W piatek bylam na policji - pobierali mi odciski palcow :P musze byc teraz grzeczna bo jak cos przeskrobie to od razu beda wiedzieli kto to :D Czuje sie jak maly kryminalista Pozdrawiam Was serdecznie, trzymajcie sie cieplutko!!!

Gość bryyy
czesc dla wszystkich dziesiejszy niedzielny wieczor ja mam wolny ....natomiast moja dziewczyna pracuje. Z przyjemnoscia czytam ze zaplanowane macie wyjazdy do Polski....w tym roku zostajemy z dziewczyna na miejscu swieta spedzac bedziemy w gronie kilku znajomych....ktorzy chetnie chieliby poznac nasza polska tradycjna wigilie....za to odpowiada moja dziewczyna....ja wystepowac bede w roli....dostawcy, ale i ta praca jest jakims wkladem zaliczajacym sie ....do milej atmosfery swiatecznej. Mysle ze sie jeszcze zobaczymy nim wyruszycie w podroze....zycze milego niedzielnego wieczoru....pozdrawiam

Gość susel
czesc wam:)ja wlasnie szykuje sie do pracki;p ale fajnie ostatni tydzien pracy:):)w przyszly wtorek juz do domku;p brryy to fajnie ze macie znajomych tam z ktorymi mozeciee spedzic swieta bo w szwecji to by nikt sie chyba nieskusil na polska wigilie hehe.milego dnia:)

Gość Major Skin Head

Gość bryyy
czesc dziewczyny co sie dzieje?? dlaczego jest tak pusto??....wiem ze jestescie przed swiatecznymi porzadkami....ale choc na chwilke nie wskoczycie na topik....szkoda. Myslalem ze sobie pogadam z bratnia dusza.... pozdrawiam

Gość susel
czesc wam:)nio wlasnie co tam u nas pusto?niema z kim popisac:(ja jeszcze nie zaczelam swiatecznych porzadkow w polsce sie dopiero zaczne bo w tym roku robimy pierwsza wiigile u siebie w mieszkanku:)w piatek juz przyjacioka przylatuje to musze troche tutuaj ogarnac.juz sie niemoge doczekac urlopu ciagle tylko praca i praca musze zaczac grac w totka moze wygram i niebede musiala pracowac heheh albo przynajmniej bede mogla mieszkac w polsce heh

Czesc Wam Susel- eh, fajnie by bylo wygrac w totolotka:) Na co bys przeznaczyla wygrane pieniadze? A u mnie zamiast przygotowan swiatecznych trwaja przygotowania do wycieczki w gory-zeby odetchnac na pare dni od miasta. Pozdrawiam!:)

Gość bryyy
czesc dziewczyny gdzie sie podzialy nasze dziewczyny?? kilka razy zagladalem na strone dzisiejszego dnia....bo sie obawialem ze juz wyruszylyscie w podroze....zgloscie sie....chcialem z wami porozmawiac....przed wielkim szalenstwem swiatecznym..... jestem....

Gość susel
czesc wam u mnie trwaja porzadki ale przed jutrzejszym przyjazdem przyjaciolki:):)juz padam normalnie caly dzien sprzatam:(wieczorkiem jedziemy na sztokholm sie troche odstresowac:):)

Gość susel
kerima ja jak bym wygrala w totolotka to napewno bym zaczela od przeprowadzki do polski heheh wybudowaniem domku i kupno jakiegos fajnego autka:)a reszta to napewno jakis interesik w polsce hotelik te sprawy;p ale teraz sie rozmarzylam jeszcze w to uwierze i zaczne grac w totka:D

Czesc! My czasem gramy w totka :P w ta sobote 3 miliony euro wiec trzymajcie za nas kciuki :P jak sie uda to pieniazki inwestujemy ale pierwszy rok objezdzamy swiat naookolo :D Zaczyna se robic swiatecznie, dzis na weekend jade do tesciow - prezenty przygotowane, pudelko ze swiatecznymi wypiekami tez :) Wczoraj majstrowalam troche z nudow i zrobilam piernikowy wieniec na drzwi, tak mi sie podoba ze po powrocie robie nastepny :D a za 9 dni do Polski!!! A jak tam Wasze przygotowania? Pieczecie, sprzatacie czy leniuchujecie :P ? Do zobaczenia w poniedzialek i milego weekendu!!!!!!!!

Gość susel
czesc wam:)co slychachowac??do mnie juz doleciala przyjaciolka w piatek bylysmy na imprezce w sztokholmie mieszkam tutuaj 2lata i pierwszy raz bylam tutuaj na dystkotece musze przyznac ze jest naprawde fajnie:)jutro troche pozwiedzamy i we wtorek plyniemy do domku:):)

Gość bryyy
czesc dla wszystkich widze ze zrobilo sie pustawo! Swieta tuz, tuz...szalenstwo przygotowan...porzadkowanie...i tak bez konca. Dla wszystkich ktorzy wybieraja sie do Polski...bo tam beda spedzac Boze Narodzenie....zycze milych i spokojnych Swiat, a Nowy Rok niech przyniesie wiele milych niespodzianek ( moze byc wygrana w totka ) pozdrawiam