Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnA30

Kto mieszka za granica i jest samotny?

Polecane posty

Czesc! Ja mam 3 ale w weekend przerwa, zaczynam pisanie znow od poniedzialku, jeeee, sloneczko swieci ide na spacer buzka!!!!

Chcialam napisac ze mam 3 strony mojej racy :D i ze wreszcie robie wolne :D no nic jeszcze chyba nie wstalam :D

hejka! jak tam u was weekendzik minal? kilka razy probowalam sie wpisac ale cos u mnie z polaczeniem nie tak. poszlam na zakupy i wydalam prawie wszystko :D ale... wreszcie nabylam sukienke na wesele! jest krwistoczerwona, z ponaszywanymi klejnocikami i u dolu fru-fru no piekna! jeszcze buty, torebeczka i bizuteria! ale z tym to nie bedzie problemu jest tego tutaj pelno! lokki- trzymam kciuki za pisanie pracy magisterskiej! samotna- napisz cos do nas! susel- jak tam piesek? kerima- kupilas juz cos? margot-jak tam zycie w nowym miescie? jakos dawno sie nie wpisujesz!

Uuaaa jakies chorobsko mnie dopadlo, mowic nie moge, nos zapchany do granicniemozliwosci :/ najgorsze ze tak zapchany ze zaczynam miec jakies zmiany cisnien w uszach ... strasznie sie czuje. A jeszcze niedlugo @ to mnie juz zupelnie rozwali, bo zawsze jestem oslabiona. Mam nadzieje ze Was jesien nie dopadla :/ desperate - super, masz moze jakies zdjecie tej kiecki? Pozdrawiam goraco!

Hej! Co tu tak pusto? Ja ciagle siedze opatulona w koc i choruje. Przynajmniej mam czas myslec o prezentach w sumie do obmyslenia zostaly mi tylko 2, do kupienia 4 ale przynajmniej juz troche zaplanowane :D co myslicie o takim urzadzanku masujacym plecy jako prezent dla jego rodzicow?

Gość susel
czesc nio wlasnie cio tak pusto:(i jak tam lokki sie czujesz?? a u mnie po staremu praca dom i wkolko;p czekam na moja przyjaciolke teraz za ponad 2tyg bedzie:) samotna co tam u ciebie?znalazlas juz sukienke?

czesc dziewczyny! no chcialabym wkleic ale nie wiem jak? gdzie moge jakies zdjecia zamiescic? powiedzcie bo ze mnie troche tepak komputerowy :D lokki- jak tam? mam nadzieje ze chorobsko puszcza! susel- jak twoj psiak? ale sie zimno zrobilo!!!!z dnia na dzien!!!! trzeba bylo kocyk wyjac -pod samym przescieradlem sie juz nie da :( brrrr! nie lubie jak jest zimno- zmarzluch ze mnie od razu czuje chlod w \"kosciach\"! :P przejadlam sie na kolacje i siedze coby przetrawic(u mnie po polnocy) nie moge z pelnym brzuchem usnac!

Czesc-a u mnie remonty i malowanie domku!! Juz mam tego dosc, ale na szczescie jutro wszystko bedzie skonczone, a wieczorem kroi sie imprezka urodzinowa wspomnianego kolegi. Zdecydowalismy zakupic mu butelke dobrego trunku, w stylu tequilla:) Desperite- darmowa stronka do zamieszczania zdjec: www.fotosik.pl, moze w koncu zobaczymy te kiecke! Lokki- mam nadzieje ze juz chorobsko Cie opuscilo:) Nie daj sie mu!!narzedzie do masazu to tez super prezent, szczegolnie takie rolki do masazu stop, albo nawet urzadzenie do kapieli stop. Susel- to za dwa tygodnie bedziesz zupelnie uradowana, w koncu poimprezujesz sobie( jesli nawet mialaby to byc lampka winka z psiapola to juz cos!) Ide sprzatac, buziaki!

Gość bryyy
ej tam desperate czytam i czytam i nadziwic sie nie moge jaka tempota przemawia przez twoje opiski - popiski!!!

Gość bryyy
gdzie taki egzemlarz mozna nabyc??? wspominasz o frankfurcie czy masz na mysli - oder??? bo tam duzo takich mundrych!!!

Czesc! Wlasnie wstalam.. jakos cala plamana dzis.... Ktos z samego rana dzwonil do naszych drzwi, nie chcialo mi sie sprwadzic kto i od razu zasnelam - i mi sie przysnilo ze dzwonil jakis nawiedzony ksiadz co roznosil po kilka biblii na raz :) Zreszta dzis same dziwne sny, wczesniej snilo mi sie ze pracowalam w elektrowni atomowej i byl jakis wybuch i mi noge urwalo... nie wiem czemu ale prawie codziennie mam jakies koszmary :/ Kerima - mam nadzieje ze juz konczysz bo remonty sa straszne... Desperate - jk Wam zimno to sobie saune zalozcie :P susel - i co z psiurkiem? wyleczony? bryyy - nie podoba sie to nie czytaj, nikt Cie nie zmusza

Gość bryyy
radze dokladnie czytac koran!!!

a ja radze Ci bryy zajac sie swoimi sprawami a nie wlazic z butami w cudze zycie

Gość bryyy
naiwnosc bez granic! ale tak sie dzieje - jak tempy - tempenu - opowiada!!!

Gość bryyy
jakie to cudze zycie??? wystawiac sie opiskami - popiskami w internecie!!! ciekawe czy ten arab - kuwejczyk - o tym wie???? co ta perla polska z frankfurtu .....................wypisuje!!!

Dobra wiec jestesmy bezdennie glupie, ok spoko. Tylko czemu sie znizasz do naszego poziomu i tu piszesz? Masz jakies problemy emocjonalne? Czujesz sie niedowartosciowana? Kazdy zyje swoim zyciem zacznij i Ty....

Wiesz co.... jestem ciekawa czemu akurat sie do niej przyczepiles/las, czyzby jakas sfrustrowana znajoma :P

Gość bryyy
nie ona! tylko on! a zagladamy z kumplem bo mamy dobry ubaw

dobra czyli sfrustrowany znajomy :P czyzby z naszej-klasy :P ? a zagladaj sobie tylko topiku nie rozwalaj i sie nie wtracaj...

Lokki- szkoda takim typom cokolwiek pisac, niestety jest pelno podobnych frustratow na swiecie, ale oczywiscie my sie nie przejmujemy:)! U mnie remoncik dobiega konca-na szczescie! Wlasnie pieke rybke w piekarniku, w sosie czosnkowym z dodatkiem sosu sojowego, cytrynki, sosu z ostryg, sosu chilli , paryki mielonej ostrej ,odrobina cukru i soku z cytrynki. Mniammm Ciesze sie bo juz weekend za pasem!

Gość bryyy
w anglii i nie tylko - polskie naiwne dziewczyny - zamieniaja Pub na Puf - zobacz w slowinku!!!!!!!!

mmmm az mi slina cieknie Kerima... mialam ochote kupic kiedys sos ostrygowy - czy to nie smierdzi? i do czego uzywasz poza rybami? A ja siedze i sobie marze... o wiosnie.... bo zamierzam wreszcie kupic motor i siedze teraz cale dnie na youtube i sobie ogladam filmiki.... ach.... az mnie skreca zeby wkoncu sama usiasc za kiera :D moj ze strachu pewnie zzielenieje ale jego wina wiec niech sie boi :D

Gość bryyy
ej desperate.........ktora w kolejnosci........zona jestes swojego hihihi szejka???????????

Lokki- ten sos dobrze smakuje ze wszystkimi owocami morza. Nie smierdzi, raczej nadaje potrawom ladny zapach. Zawsze mieszam z sosem sojowym. Tez mam w planie zakup motocykla:) bede szalec na zakretach:) !

no to bedziemy szalec razem :D ja mam juz jedno moto upatrzone, tylko... jeszcze troche musze dozbierac, a mojego musze wyslac na kurs instruktorski zeby mogl mnie potem sam uczyc, bo ja dziekuje za jazdy po finsku :D ale kurcze tak od 2 lat mnie ciagnie i ciagnie i w koncu zdecydowalam, od wiosny ER-5 bedzie moje :P No to moze sie skusze na ten sos... zobaczymy, tylko ze my nie jemy owocow morza a ryby raz na miesiac wiec... nie wiem na ile sie przyda ale jestem ciekawa :)