Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no czemu nie mam

czemu nie mam faceta mimo ze jestem

Polecane posty

Gość no czemu nie mam

jestem normalna dziewczyną ładna zgrabną inteligentną przy kasie i wogłoe jestem zaje fajna ale nie mam chłopoka i jest mi smutno z tego powodu no czemu nie mam

Gość może nie jesteś
taka zajefajna jak ci się zdaje.

Gość a_dusia
nie masz bo - jesteś samowystarczalna? :O

Gość no czemu nie mam
no włsnie nie starsznie chce miec chłopoka

Gość zoskaaaaa
napisala "wogłoe" :o

Gość a_dusia
jeżeli nie strasznie to jak?

Gość patrze subiektywnie
ale się lekko przeceniasz:o

Gość polinezjask
bo jakbyś nie zauważyła faceci boją sie takich lasek, wiekszosc ładnych lasek jest samych bo albo mają za wysokie mniemanie o sobie a tym samym oczekują za wiele od faceta albo faceci sie ich boja

Gość patrze subiektywnie
i ten Twój opis "zalatuje" taką prostotą,że aż strach się bać:o

Gość no czemu nie mam
ale ja nie gryze jestem sobie cicha myszka tyle ze sie cenie wysoko i tyle

Gość polinezjask
no i właśnie to ze sie cenisz za wysoko---> ot całe rozwiązanie problemu:)

Gość no czemu nie mam
to co ma sie pusz... na prawo i lewo wdety mnie ktos doceni dobre sobie nigry W ZYCIU!!!!!!

Gość żeby sie zacząć
puszczać musisz poznać jakiegoś faceta.wtedy możesz określić,czy masz "zasady"🖐️

\"przy kasie\" - tą własną \"zaletę\" wyrzóć. To wy, kobiety, patrzycie na kasę u płci przeciwnej. Dla nas facetów o wieeeele ważniejsza jest uroda. I bardzo ważny też jest charakter. A kasa ? - yo cecha u kobiety nieistotna.

Gość wyrzóć
błożesz ty moj

Gość pewnie nie masz chłopaka bo
jestem normalna dziewczyną - czyli nudną i nijaką ładna - w swoim mniemaniu zgrabną - tak się to teraz nazywa. ciekawe inteligentną - wiesz dzisiaj mgr to nie wyczyn szczególnie marketingu przy kasie - czymś się trzeba chwalić i wogłoe jestem zaje fajna - wszyscy tak mówią a rzeczywistość skrzeczy

Gość no czemu nie mam
z wielkim zapałem delektujac sie mlekiem kakaowym z tubki zakupionym w biedronce za 1.19zł pisze tego posta :classic_cool:

Gość
A ja mysle autorko,ze jestes fajna dziewczyna.Chcialbym cie pocieszyc.Nie przejmuj sie.Znajdziesz kogos i bedziesz szczesliwa.Zobaczysz.Naprawde wierze ze tak bedzie.Tesknisz.A wiesz,ze gdzies tam,jest ktos,jakis chlopak ktory podobnie jak ty -tez teskni?Wszystko bedzie dobrze i nie lam sie.

czesc yagon Nie poznaje ciebie. Piszesz jak Andrzej z Biłgoraja (on ma często telenowelowe teksty). Zaskakujesz mnie bo nie jesteś typem człowieka naiwnego. Moim zdaniem autorka może być kolejnym przypadkiem kobiety ponoszącej konsekwencje własnej wybredności, wyolbrzymionych oczekiwań, nieproporcjonalnych do własnej \"poprzeczki\" atrakcyjności. Oczywiście nie mam tu pewności na 100 proc. Przytoczyłem jedynie jeden z możliwych wariantów.

Gość
Czesc facet rocznik78-dawno mnie tu nie bylo.Nie znam osoby,ale jakos smutno mi sie zrobilo z powodu jej samotnosci.Chce pocieszyc.

no cóż bywa i tak.. a moze dla równowagi w przyrodzie ona ma być sama i takie jest jej przeznaczeni...? --- ja tam np: nie wiem czy poprzeczkę za wysoko ustawiłam, wiem jedno że nie potrafie być z kimś dla samego bycia z kimś, albo będę sama, albo spotkam kogoś z kim będe chciała byc a on ze mną... od co..

Gość facet.rocznlka1978
tak bardzo mam na andrzeja ochote

Gość mar-his
-rozglądaj się za normalnymi facetami, a Ty szukasz księcia! normalny Cię napewno zauważy i poderwie, i zjecie razem kolacje; tylko musi być pewien warunek, że Ty jesteś też normalna? Pozdrawiam

yagon Też jestem empatyczny. To normalne. Ale czasami niemiłe słowa to realizm życiowy, który ludziom pomaga zejśc na ziemię. A to jest konieczne do osiągnięcia szczęscia w życiu. ps: ja sam nie raz poniosłem konsekwencje wybredności. Komercyjna kultura masowa kreuje wyolbrzymione gusta. Niektórzy temu zbyt dosłownie ulegają i tego nie wiedzą. Autorka powinna przemyśleć temat własnych oczekiwań. być moze tu jest problem deko \"moze dla równowagi w przyrodzie ona ma być sama i takie jest jej przeznaczeni...?\" - Naszej natury nie oszukasz. Dlatego twój tekst jest mega-ABSURDALNY !

eh zakładając że życie to bajka a powiedzmy druga połówka to książe... to księcia do wlasnej bajki szukać moze.. :D bo dla każdej bajki księżniczka ma ksiecia

ja dziś bije absurdalnoscią dlatego cieszę się niezmiernie że ten tekst mi tak absurdalnie wyszedł :D:D:D