Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona duszyczka43536

Nie mam sily by zyc

Polecane posty

Pomozcie,ja juz nie mam sil,jestem bardzo mloda osoba a wszystko mi sie wali i nie udaje,nie mam oparcia ani w rodzinie ani nie mam przyjaciol ,najchetniej bym sie zabila :(

Gość nie masturbuj się
aż tak często🖐️

Gość kupbiletlotniczy
na pewno w rodzinie jest ktos kto cie wyslucha, tylko otworz sie

jak nie masz sily juz zyc, to zyj z rozpedu ;) piszesz, ze jestes mloda, wiec cale, piekne zycie przed Toba. Nie ma porazek - sa doswiadczenia :) wiec sie nie zalamuj, bo to najprostrze, tylko glowa do gory i walcz ;)

eh ale to wszystko jest bezsensu,nic mnie tu nie trzyma,nic doslownie.:(

Gość a grawitacja

Gość kupbiletlotniczy
niemozliwe, na pewno cos takiego jest, co cie trzyma, tylko sie zastanow dobrze co

Gość wszyscy jesteśmy wariatami
żyj z przyzwyczajenia:o

Gość idz do kibla i sie otwórz

ukulele 🖐️ staram sie jak moge ;) zauwazylas, ze dzis strasznie duzo takich egzystencjalnych tematow :O jakas epidemia chyba ;)

u mnie na pewno się humorek poprawi bo jadę nad morze:D,pa,trzymaj się i do zobaczenia na być może weselszym topiku;)

co się dzieje ze tak coraz wiecej mlodych ludzi nie ma siły by zyc najlepsze lata naszego zycia szkoda spedzic je na uzalaniu dolowaniu smutaniu sie kiedys bardzo czesto sie smucilam itd. ale doszlam do wnuiosku ze nie warto samemu wpedzac sie w taki stan

Gość do buteleczka
WON z 3dwhite.pl!

ukulele -> to duzo slonka zycze, bo w tym roku nas nie rozpieszcza i do uslyszenia 🖐️ buteleczka20 -> dobrze godocie towazyszko :)

Gość bella vel bellzebub
Zycie daje ci w kosc!? Nic nowego. Dokopie ci jeszcze nie raz. Ale nie poddawaj sie, nie dawaj mu satysfakcji. WALCZ!!

buteleczko20,bo jak nie mialas nawarstwionych/dużych problemow,to nie rozumiesz i niezrozumiesz bolu tych osob.Ja autorke doskonale rozumiem bo sama mam takie stany. :O

a wiesz ze ja ostatnimi dniami tez nie mam juz sily, i co mam zrobic za bardzo kocham życie zeby miec jakies glupie mysli mecze sie, raz jest super raz do bani

Mi brakuje sily,nie mam przyjaciol,jestem typem samotnika a raczej jestem aspoleczna,z rodzina jest roznie,czuje sie strasznie samotna,nie mam chlopaka,z rodzicami nie moge pogadac,pozatym kolejne wakacje w domu,jestem zmeczona i nie mam sil by zyc.nigdzie nie wyjade,eh :(:(

Gość ccccccccccc
za młoda jesteś , żeby tak sie użalać

Zagubiona napisz na mojego maila czasami jak bedzie Ci sie nudzic, odpisze pogadamy nie zalamuj sie nie jestes sama w swojej samotnosci

Gość IIIIIlonka
Nie uzalezniaj swojego szczescia od innych! Naucz sie byc szczesliwa sama ze soba, a wtedy zobaczysz, ze nikt Ci do szczescia nie jest potrzebny: ani znajomi, przyjaciele, czy rodzina. Wtedy bedziesz szczesliwa niezaleznie od okolicznosci zewnetrznych. Nie jest to latwe, ale jak to osiagniesz, to nic Cie nie zlamie. Moze teraz nie masz celu, by zyc - nie widzisz celu - ale on istnieje. I predzej czy pozniej go odkryjesz. Ja tez wciaz szukam. Powodzenia.

Gość waldek z konina
to moze anal?