Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aska_21

Dzisiaj kochalam sie z 5 facetami

Polecane posty

Gość Aska_21

Tak jakos wyszlo. Pilam z kolegami wodeczke na imprezie i póżniej mialam najlepszy seks w moim krotkim zyciu :) Na koniec wszyscy wytrysneli mi w usta :) Pychota, mniam, mniam Pozdrawiam Czy ktoras z Was miala kiedys taką przygodę?

Gość no i..........................
????????????????????????????????????????????????????????? co nas to obchodzi??????????????????????????

Gość mlody18
zachowalas sie jak dzi*** zgodze sie z przed mowca ;d nikogo to nie obchodzi ;p

Gość śpiąca lola
powinno się akceptować każdego jakim jest ,ale jakośnie oge sie przemoc.

Gość śpiąca lola
nie moge :o

Gość sylvia111
hahah ja normalnie nie mogę uwierzyć, że ludzie kompletnie nie wyczuwają prowokacji. Kompromitują się brakiem inteligencji. Asiu ja miałam kiedyś 7 ;-)

Gość mlody18
powiedzmy tak jezeli bylaby to prowokacja... ech w sumie po co ja sie kluce uwazam to za kurewskie zachowanie i nie mamy o czym debatowac

Gość sylvia111
Mlody18 ale na takie scenki w necie to lubimy sobie popatrzec, nie? ;-)

Gość mlody18
nie ;) wiesz jestem w takim wieku ze wystarcza mi moja kobieta ;d a nie 5 ^^ bez urazy

Gość sylvia111
Grzeczny z Ciebie chłopak w takim bądź razie i tak trzymać

Gość no i dobrze najważniejsze
być szczęśliwym

Gość Aska_21
To nie jest zadna prowokacja!!! Stalo sie i powiem Wam ze nie zaluje. NAprawde. Mialam fantastyczny orgazm. Nie zrobilam tego za pieniadze, tylko dla przyjemnosci. Nie jestem dziwką!!!! A temat zalozylam bo jestem ciekawa czy ktoras z forumowiczek tez miala taka przygode?

No jak po wódeczce to nic dziwnego że z jednego zrobiło się nagle pięciu. Ja zawsze myślałem że widzi się podwójnie. Widać za słabo drinkuje :-(

Współczuje Twojemu przyszłemu mężowi. Biedny całe życie będzie uświadamiany że żyje z najgrzeczniejszą kobietą na ziemi, chyba że znajdziesz sobie kolesia któremu to nie będzie przeszkadzało. Ale uwierz mi takich tolerancyjnych mężczyzn jest jak na lekarstwo. A jak kiedyś Twoja 15 letnia córka spyta Cie o to z iloma partnerami byłaś to co jej odpowiesz? Okłamiesz ją i powiesz że byłaś święta? Pozdrawiam Cie

Gość jakos glupio by mi bylo
pytac mamy ilu miala partnerow seksualnych, tym bardziej ze jest bardzo religijna i pewnie nie zdaje sobie sprawy ze juz od ilku dobrych lat uprawiam sex:)

Destroy... już nie przesadzaj. Odnoszę wrażenie że pod płaszczykiem czystości urywasz swoje frustracje związane z mizerią swojego życia erotycznego.

Gość popieram poprzednika
nowy w miescie - tez tak sadze jak czytam jego opinie, jakis zakompleksiony chyba jestes

Ok niech bedzie że dziecko nie zapyta. Chciałabys żyć w takim zakłamaniu?? I przed dziećmi i mężem udawać świętą. Dla mnie to jest zatracenie poczucia własnej wartości. Matka i żona powinna być autorytetem. Jaki facet będzie chciał mieć taką kobietę za matkę jego dzieci. Naprawde szanujmy swoje ciało ze szczyptą moralności.

Widze że nie można sie normalnie wypowiedziec na forum bo odrazu przypinają Ci metkę. No cóż- jedni lubią czekoladę a inni zapach śmierdzących nóg. :D

Gość ty chyba zapach
smierdzacych nog

Destroy... przecież człowiek nie stoi w miejscu. Inaczej pojmuje świat seksu mają 20 lat a inaczej mając 30 czy 40 itd. To że ktoś w wieku 20 lat szalał na całego bo hormony go roznosiły to ma czuć się teraz winny kiedy dojrzał lub może inaczej zmieniły się jego potrzeby. Ma się winić za przeszłość, było minęło. Autorytet na pewno nie zależy od ilości partnerów. Tylko od cech charakteru, doświadczenia, radzeniu sobie w trudnych sytuacjach.

Gość kokojumbo
Dziwka z Ciebie!!!Po wódce byś pewnie każdemu dała...

A mnie sie wydaje że przez swoją wypowiedź próbujesz usprawiedliwić siebie ze swojego amoralnego życia. Zresztą każdy rysuje po swojemu. :)

Gość nie lubiee
Destroya

Destroy... nie mam z tego tytułu żadnych wyrzutów sumienia. Więc nie czuję potrzeby usprawiedliwiania się ani przed sobą ani przed kobietą. Mam świadomość że każdy prowadził tam jakieś życie erotyczne. Bardziej lub mniej \"rozwiązłe\". Ale jakie to ma znaczenie, kiedy związek wspaniale się układa.