Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aska_21

Dzisiaj kochalam sie z 5 facetami

Polecane posty

Chodzi o sam stosunek do człowieka. Powiedzmy że któregoś dnia stanie przed Tobą ktoś taki jak Aska i obok dziewczyna która prowadzi normalne spokojne życie.Jesteście na tym samym etapie znajomości. Do kogo podejdziesz z większym dystansem. Pomyśl i odpowiedz. Gdybyś nie wiedział o całym incydencie to podejrzewam że nie miało by to dla Ciebie większego znaczenia. Podejrzewam że inaczej w przypadku kiedy wiesz o nich wszystko. To jest tak samo jak wybieranie klozetu. Nigdy nie wejdziesz do pierwszego bo wiesz ze do niego wszyscy srają. Przepraszam ale taki jest nasze kurewskie życie. A teraz zbluzgajcie mnie!

Destroy... Jak bardzo chce mi się srać to nie zwracam uwagi czy to pierwszy czy ostatni klop. Ładuję się do pierwszego wolnego. ;-) No ale to są potrzeby czysto fizjologiczne. Nie mające nic wspólnego z doborem sobie partnerów/ek. Nikt nie ma na czole napisane z iloma spał/ała. Wygląd zewnętrzny i zachowanie może coś sugerować ale i to przecież może okazać się zmyłką, zasłoną. Zresztą wszystko i tak później wychodzi w praniu. Grzebanie sobie w przeszłości może doprowadzić do tego że spieprzy się przyszłość. Nie wiem co jest gorsze dziewczyna, która za młodu się wyszalała i teraz chce spokoju, czy spokojna cnotka, która jak tylko trafiła na odpowiedni fundament, nadrabia stracony czas.

Gość mac_
Destroy. Zakladamy, ze te kobiety wygladaja identycznie, maja te same cechy(no nie dokladnie ale bardzo podobne) charakteru? Jak tak wybralbym ta ktora byla z tymi 5 facetami na raz. Dla czego? Bo wiem, ze nie nudizlbym sie z nia w sferze erotycznej. Proste. Druga bylaby niewiadoma.

nowy bambusie weź nie przynudzaj, sam to możesz wyrażać swoje zdanie ale komuś to nie pozwlasz ??? jełop z ciebie konkretny :)

Gość z tego co wiem...
destroy to twoja laska juz miala kogos przed toba w lozku, wiec to chyba z tego wynikaja twoje problemy lepiej sie wez za nia a nie tu bedziesz wyzywac wszystkich a sam masz lafirynde

To się wypowiedz ty psi wymazie. Kto ci broni. Ty zawsze masz dużo do powiedzenia tylko zawsze nie na temat. Więc turlaj się łosu i nie zaczepiaj mnie więcej gnojku.

a sczurołap i vatoman sie zdenerwował???? trcimy panowanie spermojadzie???? ahahhaahahhaah a gdzie pan \"ja wiem wszystko najlepiej\", co??? jesteś tylko małą dziwką :classic_cool:

Wcale się nie dziwię że stać cię tylko na chamówę. Skoro nie trafia do ciebie jedno proste zdanie a co dopiero zdanie złożone. Nie umiesz czytać nie zaczepiaj mnie kundelku. Bo z tego co widzę masz straszną ochotę po ujeżdżać moją nogawkę u spodni.

Gość drynda
juken znowu smiecisz forum?

stać mnie na taką mała popiskującą dziwkę jak ty , tyle że gówna nie tykam:) tak wogle to powiedz mi kto cie spłodził a napewno cie pomszcze kałowchłonie :):P

Czy naprawdę myślisz że ta piana, która toczy ci się z pyska robi na mnie wrażenie. Nie za bardzo przeceniasz swoje umiejętności błaźnie. Poćwicz lepiej stosunek analny ze swoim ulubionym wyciorem. Bo się zaczynasz powtarzać zaśliniona mordko.

powtarzasz sie scierwo , widać żeś ograniczony, a teraz udaj sie na czyszczenie spoconej bryndzy swojego łysiejącego sąsiada Romana. Tylko po wszystkim umuj ząbki żeby Ci nie jebało z mordyjak ostanio :)

W kółko te same teksty. Jesteś tak przewidywalny jak to że po nocy jest dzień. Może raz zaskoczyłbyś czym naprawdę dobrym a nie od roku nauczyłeś się tylko szczekać i tak ci zostało. No ale czegóż to można wymagać od wściekłego psa jak nie ujadania. Jak dla mnie możesz sobie szczekać do woli byle nie pod moim oknem bo wtedy- buda i łańcuch.

masz coś ze zwiarzątkami ??? kiedyś szczury teraz psy??? drugi zoofil na kaffe!!!

Widać dawno jakiś czarny przyjaciel nie przeczyścił ci anusa a same wyciory już nie wystarczają. Rozumiem skąd u ciebie taka złość i determinacja. Jak nic nie poczujesz w dupie to chodzisz jak struty i wywalasz swoje frustracje na kafeterii a że ostatnio rzadko cię tu widać czyli jakoś przyjaciół do zaspakajania twoich potrzeb analnych nie brakowało.

Gość lubelak.
juken zewrzyj poślady bo nie błyszczysz :o....nowy jedzie cie w kakalca az huczy :classic_cool:

No chyba nie myślisz że będę ciebie traktował jak człowieka. Bo do tego trzeba mieć więcej szarych komórek niż ty obecnie posiadasz. I coś sobą reprezentować i przede wszystkim nie być dzikusem.

matko powtórzenie za powtórzeniem :/ malutki masz zasub słowny:) skończyłeś wogóle gimnazjum??? no tak jak ktoś przegrywa na kaffe 12 h dziennie to spoko tak??? znajdz se kobiete i prace młocie :)

z tego co tam dukasz aż widać że masz jakieś komleksiki i co całkiem spore:) chciałeś błysnąć ale nie wyszło i pozostał tylko wał z kołdry :)

no dalej odkryj sie przedemną :) wiem już że jestes przygłupem i masz słabość do zwierzaków , co dalej??

No już nie udawaj że ci tak zależy na mojej przyszłości. Nie musisz się o mnie martwić. Pomyśl lepiej o swoje. Troskliwy jukenku błehehehehe

żależy mi na twojej przyszłości??? buahahahhahaahhaah fajnie se wydumałeś ale to tylko twoja mitomania :) ja tylko stwierdzam fakty cepie :)

Odkryj się przedemną??? Nie rozśmieszaj mnie proszę aż taki z ciebie psycholog, znawca życia. Miałeś ty chociaż raz kobietę w życiu?? Czy tylko te kody binarne o których z takim uwielbieniem się rozpisujesz.

nie muszę sie tobie spowiadać , wystarczyło sledzić uważnie kaffe a byś wiedział , no tak zapomiałem do tego trzeba umieć CZYTAĆ nie slabizować :) mniem że tyś jest kozak co zaliczył 150 lasek , tak?? ale chyba przebywanie obok kobiety sie nie liczy , no chyba że podnieca cie fakt że oddychasz tym samym powietrzem co ona???

\"Przepraszam zapomniałem najpierw wyciory, później czarni przyjaciele a później plastikowa dama\" to tak przebiega twój normalny dzień???? a gdzie wpiszesz czas na kaffe??? :P

Nie wiem dlaczego ale odnoszę wrażenie że piszę sam ze sobą :O Przecież ty przepisujesz co ja napisałem. Może dodasz coś od siebie w końcu. Jakiś nowy wątek. No tak ale to trzeba umieć robić. Myśleć kreatywnie co tobie bynajmniej nie grozi. Jak nie sprawdzone i oklepane teksty to zrzyna z kogoś. Jesteś żałosny i tyle ci powiem na zakończenie tej farsy bo nie chce mi się już z tobą gadać.

wieć to jest ostateczny dowód na to że nie umiesz czytać i jesteś pacanem 200%. ale mi sie chce ciebie poniewieać suko i bede to robił gdy tylko znajde czas na kaffe :) a teraz przestań już skomleć i w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j na ulice zarabiać na życie ruchadało:P:classic_cool: