Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 deja vu ...tak tak...!!! Airinveins ...przespij sie i wroc jak bedziesz oblechem moze wtedy Cie zrozumiemy bo narazie lipa...Starasz sie i nic nie wychodzi:OTakie tempe z nas krowy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakukaracza Napisano Sierpień 19, 2007 zostawmy.ale musicie przyznac,ze ma facet problem. na samym poczatku tych przepychanek nie sadzilam,ze gosc ma az tak zryty beret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Airinveins 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Nie jestem gejem. Jestem 100% hetero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deja vu 0 Napisano Sierpień 19, 2007 lakukaracza, no widzisz... wyszło szydło z worka :P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakukaracza Napisano Sierpień 19, 2007 wiadomo,ze nie jestes gejem.a szkoda bo jakbys byl to by nie bylo problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 lakukaracza ...tak na poczatku pojechal potem troche wyszedl na prosta a potem znowu skrecil nie tam gdzie powinien i sie pograzyl:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 ...dobra ja chwilowo opuszczam towarzystwo bo moj pies chyba chcepopelnic samobojstwo patrzac na to co tu sie dzieje wyjde z nim na dwor niech sie przewietrzy moze mu glupie mysli wywietrza z głowki i Ci Airinveins tez tak radze zrobic...do pisania...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Airinveins 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Tak, właśnie widzę, że są problemy z komunikacją. To wasza wina. Wiecie dlaczego? Bo jak facet rozmawia z kobietą (mówię o konwersacji na pewnym poziomie, nie o udającym mowę chrząkaniu), to wygląda na to, że ona słucha i podąża za sensem, a tak naprawdę czeka aż usłyszy coś, po czym poczuje się dobrze, jakiś komplement itp. Dlatego rozmowa z kobietą nie może przekraczać powiedzmy 5 min interwału, po któryum koniecznie należy wstawić coś, na czym upasie się jej próżność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś z daleka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Jest taka piosenka \"Kto się budził z głową jak czajnik z językiem natomiast jak kołek kto miał wątpliwości czy jest w swej sypialni czy w kotle z kipiącym rosołem kto przeżył przebudzeń tych smaczek że ledwo odnalazł łazienkę kto nie mógł w lusterko bez zgrozy popatrzeć zanuci dziś z nami piosenkę Bossa-nova, bossa-nova ODWYKOWA usta milczą, dusza wyje, pęka głowa i pulsują ni to nutki nie to słowa to-m się, kurtka, usmarował to-m się, kurtka, usmarował to-m się, kurtka, usmarował bossa-nova...\". Tak się dziwacznie składa, że ja nie znoszę alkoholi. I też żyję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deja vu 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Do napisania Brunetko :);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakukaracza Napisano Sierpień 19, 2007 air... no tak,rzeczywiscie polaskotales moja proznosc ta krową. ja tez spadam, nic tu po mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Airinveins ...mi osobiscie chodzi o ta \"krowe\" a Twoje poglady to tylko i wylacznie Twoje poglady i o nich nie mialam zamiaru dyskutowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 deja vu do pisania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość airgejku wyszlo Napisano Sierpień 19, 2007 to ile wiesz o kobietach - NIC ! Wiec po co tu przyszles poklocic sie i powyzywac wszystkie kobiety za to ze zadna cie nie zechciala i nie zechce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Airinveins 0 Napisano Sierpień 19, 2007 He he he O mnie się nie martwcie - dziękuję, dam sobie radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Wiesz, mów co chcesz, ale moja inwigilacja nie ma nawet takich aspiracji, żeby sięgać do cudzych myśli:O A skąd Ty wies,z o czym myśli w takiej chwili normalna, zdrowa kobieta?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra dobra dobra Napisano Sierpień 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakukaracza Napisano Sierpień 19, 2007 kac minął.pora się zbierać na ognisko. air... - pewnie wg ciebie dam sie zmacac pierwszemu lepszemu, który podając mi keczup bedzie rozbierał mnie wzrokiem , hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach