Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Ale mam kaca.

Polecane posty

Gość lakukaracza
łączę się w bólu.zalepiam dziurę kacową w zoładku czym sie da.a tu jeszcze dzis ognisko ao 4 rano musze jechac 300 km(jako pasazer na szczescie)

Gość znowu..................
??????????????????????????????????????????????/

Gość lakukaracza
kawa z cytryna - nawet nie mow mi takich rzezcy bo zaraz bede w kiblu gadala z lwami!

Ja p...dolę, jakie wy macie rozwinięte słownictwo kacowe. Widać że nie wylewacie za kołnierz. Pamiętacie w ogóle coś z wczoraj? bo pewnie dałyście się obmacywać jakimś oblechom, a kto wie - może i d..py:classic_cool:

mnie boli glowa :-O to pewnie wczorajsze swieze powietrze w parku mi zaszkodzilo

Gość lakukaracza
airinveins- powalilo cie? to jak sie kobieta napije piwka ze znajomymi oznacza,ze daje d...y? chyba,ze bazujesz na swoim doswiadczeniu... po prostu wal sie na ryj

Każdy facet jak się napije staje się oblechem, choć po niektórych tego nie widać. Np po mnie:classic_cool: lakukaracza - sama się wal.

Gość lakukaracza
air... cos tam - piszezsz kazdy facet , ale ty nie. jasne. nie wiem jak twoi kumple,ale moi nie przekraczaja granic. zwlaszcza ,ze mamy ok 30 lat i mężów/żony

Gość na kaca
dobra praca:P

Gość lakukaracza
albo powietrze z materaca

lakukaracza, ty tępa krowo - pozwolisz, że tak Cię nazwę - nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, więc zamknij się. 🖐️

Gość na kaca
wszystko się opłaca, aby nie było kaca:P

Gość lakukaracza
air... daj spokoj z tymi pieszczotami. szkoda gadac, ni edosc,ze czlowiek ma kaca, to jeszcze na wlasne zyczenie wdaje sie w idiotyczna dyskusje z kretynami. stupid me.ale jak juz w to weszlam to brne dalej.

Dlaczego przesadziłem? Uważam, że brak zdolności rozumienia słowa pisanego to choroba edukacyjna XXI wieku. A najgorsze, że takie ćwoki potem parzą się z podobnymi sobie i mnożą, dając przyrost ciemnoty w postępie geometrycznym...