jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 19, 2007 :O Zaraz umrę, w najlepszym przypadku odpadnie mi głowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deja vu 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Cześć deska ;) Ja kaca nie mam, ale i tak czuję się podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakukaracza Napisano Sierpień 19, 2007 łączę się w bólu.zalepiam dziurę kacową w zoładku czym sie da.a tu jeszcze dzis ognisko ao 4 rano musze jechac 300 km(jako pasazer na szczescie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 19, 2007 a mnie strasznie glowa boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deja vu 0 Napisano Sierpień 19, 2007 No mnie też łeb pęka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Airinveins 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Zjedz se ruskich pierogów ze skwarami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 na kaca podobno dobra jest kawa z cytryna aaaa i jajecznica bo wczasie picia zabijamy bialko a jajecznica ma w sobie duzo bialka:)POLECAM!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znowu.................. Napisano Sierpień 19, 2007 ??????????????????????????????????????????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deja vu 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Tak, kawa z cytryną w ogóle jest dobra na ból głowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakukaracza Napisano Sierpień 19, 2007 kawa z cytryna - nawet nie mow mi takich rzezcy bo zaraz bede w kiblu gadala z lwami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deja vu 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Kawa z cytryną nie jest taka zła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Airinveins 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Ja p...dolę, jakie wy macie rozwinięte słownictwo kacowe. Widać że nie wylewacie za kołnierz. Pamiętacie w ogóle coś z wczoraj? bo pewnie dałyście się obmacywać jakimś oblechom, a kto wie - może i d..py Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Jak to- znowu?:D Nie chcę jajecznicy. Kawę właśnie piję. Kac jest mały, bo przy dużym bym się nie podniosła z wyrka, ale musze się ogarnąć szybko:( A tak mi się nie chce:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Sierpień 19, 2007 nie zazdroszcze kaca, brrr. najlepiej lezec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 ...wiem ze to nie ładnie brzmi ale warto sie przemoc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greca 0 Napisano Sierpień 19, 2007 mnie boli glowa :-O to pewnie wczorajsze swieze powietrze w parku mi zaszkodzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Sory, ale ja po prostu mam przepitą wątrobę i nawet kilka kielichów czy tam szklanek wódki powoduje u mnie kaca:P Pamiętam wszystko doskonale. I nie piję z ludźmi, którzy sa oblechami:O Nikt mnie nie obmacywał ani nic innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakukaracza Napisano Sierpień 19, 2007 airinveins- powalilo cie? to jak sie kobieta napije piwka ze znajomymi oznacza,ze daje d...y? chyba,ze bazujesz na swoim doswiadczeniu... po prostu wal sie na ryj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deja vu 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Ja mam chyba pomroczność jasną :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Airinveins 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Każdy facet jak się napije staje się oblechem, choć po niektórych tego nie widać. Np po mnie lakukaracza - sama się wal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakukaracza Napisano Sierpień 19, 2007 air... cos tam - piszezsz kazdy facet , ale ty nie. jasne. nie wiem jak twoi kumple,ale moi nie przekraczaja granic. zwlaszcza ,ze mamy ok 30 lat i mężów/żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na kaca Napisano Sierpień 19, 2007 dobra praca:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakukaracza Napisano Sierpień 19, 2007 albo powietrze z materaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Airinveins 0 Napisano Sierpień 19, 2007 lakukaracza, ty tępa krowo - pozwolisz, że tak Cię nazwę - nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, więc zamknij się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na kaca Napisano Sierpień 19, 2007 wszystko się opłaca, aby nie było kaca:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Airinveins teraz to chyba przesadziłeś:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deja vu 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Brunetko, takich jak Airinveins pozostaje tylko ignorować... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakukaracza Napisano Sierpień 19, 2007 air... daj spokoj z tymi pieszczotami. szkoda gadac, ni edosc,ze czlowiek ma kaca, to jeszcze na wlasne zyczenie wdaje sie w idiotyczna dyskusje z kretynami. stupid me.ale jak juz w to weszlam to brne dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Airinveins 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Dlaczego przesadziłem? Uważam, że brak zdolności rozumienia słowa pisanego to choroba edukacyjna XXI wieku. A najgorsze, że takie ćwoki potem parzą się z podobnymi sobie i mnożą, dając przyrost ciemnoty w postępie geometrycznym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 deja vu :) Ja tak nie umie nie lubie jak sie kogokolwiek obraza...nie mozna kulturalnie pogadac tylko zaczynaja sie jakies przepychanki...echhhh..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach