Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Mam 20 lat i jestem niewyżyta seksualnie.

Polecane posty

Gość gość
"a jestem normalny Trochę smutna jest sytuacja polek. Z jednej strony macie mega ochotę za seks, ale z drugiej strony jesteście nauczone, aby to w sobie tłumić choćby nie wiadomo co i żyć w abstynencji seksualnej. Kobiety w innych krajach nie krępują się ani nie tłumią w sobie swoich naturalnych potrzeb seksualnych i jakoś nic złego się im nie dzieje. Odpowiedzcie mi na jedno pytanie: Co zyskujecie tym, że tłumicie w sobie popęd? Czy uważacie, że uprawiając z kimś seks (niekoniecznie z miłości, bo miłość do tego nie jest potrzebna) tracicie na wartości? Jako to jest? " ----------koles-wiesz co-ja akurat mieszkam w takim"innym kraju".I wiesz co ci powiem?Nie chrzan dyrdymalow.Polacy sa narodem wyjatkowo zdemoralizowanym.Mowie ci to nie po ciosie obuchem z tvn-u tylko z wlasnego doswiadczenia.Te tzw.przez takich cymbalow"inne kraje"w ogole nie istnieja.Jest to synonim urzywany przez okreslone srodowiska ktore chca zniszczyc polske.Gdy sie zniszczy narod moralnie-to juz jest KONIEC-rozumiesz biedny tvn-owski podrozniku z "innych krajow"?

Gość gość
" bububu Ja wiem że każdy żyje swoim zyciem i nie powinno się oglądać na innych ludzi, ale jakoś się tak utarło w tej naszej kulturze że facet ma wysokie libido no bo to facet, a kobieta raczej woli takie przytulanki i czułości...." ....nic takiego sie nie utarlo.Moze tobie sie tam cos utarlo.Po prostu ty tak myslisz.Ja jakos nie widze czegos obowiazujacego w stosunku do obu plci w tym wzgledzie...

Gość gość
Starocie wygrzebujecie...

Gość gość
Mala jak bys jeszcze czesciej d..py dawala to napewno bys sie wyzywala

Gość spragniona 69
przyznam otawarcie jestem spragniona cały czas seksu..myślę o nim rano, w południe... , w nocy mam sny erotyczne, gdzie budzę się w szczytowych momentach zlana potem z miłym pulsowaniem między nogami...teraz też jestem podniecona i mokra..mam stałego partnera ale on często niestety wyjężdża...nie popieram zdrady ale w wibrator chyba zainwestuję....

Gość Tomek.,.
spragniona, skad jestes ?? moze udaloby sie fajnie pogadac o sexie :)))

Gość gość
tomek mnie nie chodzi o gadanie

Gość gość
mnie sie (tak wiem mnie sie to sie papier ;)) wydaje, ze nie mozesz do konca wiedziec czy jestes niewyzyta jak nie zostalas jeszcze porzadnie wybzykana. jak bedziesz glodna i bedziesz chodzic tylko obok wystaw sklepow spozywczych to bedzies coraz bardziej i bardziej glodna - nie bedzie to oznaczalo, ze jestes nienazarta tylko ze jestes wciaz glodna, bo nie jesz regularnie. wiadomo, ze odpowiedni partner szczegonie na start calej przygody z uniesieniami cielesnymi to wazny aspekt, ale z deklaracjami o niewyzytosci bym sie wsytrzymal :) jestem z partnerka z ktora oboje jestesmy porabani na tym punkcie, ale wcale sie nie uwazamy za niewyzytych :) po prostu lubimy sie duzo bawic :)

Gość gość
A najbardziej żałosne jest to, że dokładnie rok temu czytałam ten temat, czytam dzisiaj znowu po roku i nic się nie zmieniło :O...

Gość Eroxi
Katherine, jak masz chęć, to bardzo chętnie Cię zerżnę :) rozchyl wargi... mniamu... mniam!

Gość gość
jak tak was czytam to uświadamiam sobie że mam faceta na medal,wcześniej tak nie myślałam bo non stop miał ochotę na sex i ma nadal mimo że ma37lat,myślałam że to nie normalne,że jest jakiś zboczony czy coś,ja też mam swoje potrzeby ale nie tak wielkie jak on i po przeczytaniu stwierdzam że super mieć takiego faceta który zaspokaja mnie na maxa a że jeszcze mu mało to biorę to za plus teraz po waszych wypowiedziach,czytałam też że faceci po trzydziestge nie mogą za wiele,to z kądu mojego ta witalność w tym wieku?4razy dziennie by dał radę i to nie byle jak,wasi faceci też tak mają czy trafił mi się ewenement?

Gość pier
jestem z ok włocławka jesteś chętna na spotkanie

Gość gość
Założycielko tego forum najlepiej strzel sobie z palca może ci wszystkie seksualne emocje ci przejdą

Gość gość
Jestem z krakowa i mam ochotę na mokra muszelkę która chętna na małe pykanie mam średniego fajfusa