Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocolate cream

Co zrobić żeby nos wydawał się mniejszy??

Polecane posty

Gość cocolate cream

Mam duży nos. Co mogłabym zrobić żeby wydawał się mniejszy? Albo ( chyba w snach ) żeby BYŁ mniejszy?? Błagam pomużcie mi!! I z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich którzy to czytają i mi odpisuje!! Buźaczki!!!

Gość scisle tajne
wklej swoja fotke to ci powiem czy jest naprawde taki duzy

tez mam ten problem :/ ale jeśli podkreślisz oczy mocnym makijażem to odwraca uwage od nosa.plus puder brązujący na policzki i odrobine na czubek nosa Ja jeszcze daje bladą beżowo-różową szminke ale to opcjonalne.

Gość a co jak ktos
ma taki okrągły nochal?

Gość pięknynosek777
Polecam korekte noska u chirurga plastycznego. Ja jestem po zabiegu. Zapłaciłam 7000zł ale było warto. Kiedyś byłam zakompleksiona bo mój nos był długi i brzydki a dziś zastanawiam się dlaczego wcześniej nie zdecydowałam się na zabieg. Było warto. Zabieg wykonałam w szczecinskiej prywatnej klinice Artplastica. Operował mnie doktor Maciej Pastucha któremu do końca życia będę wdzięczna za uczynienie z mojego brzydkiego nochala takiego cudeńka.

Gość witch23
hello ja tez rozwazam operacje, boje sie jedynie dluta, widzialam w tv jak wygladaja takie operacje... ale warto. moglabys wkleic fotke swojego naska przed i po operacji?? pozdrawiam :) ps: gratuluje odwagi!!!! :D

Gość cocolate cream
Było by fajnie gdybyś wkleiła te zdjęcia. Ale ja raczej nie będe robić operacji bo niemam jeszcze 18 lat :(. Skorzystam z tych rad i bardzo dziękuje!!!!

Gość nie lubie swojego nosa
ale nie zrobie operacji