Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polskiarab

Polka - Arab

Polecane posty

Gość polskiarab

Z moich obserwacji wynika, ze 99% meskiej populacji Turcji traktuje przyjezdzajace dziewczyny chrzescijanskie jak zwykle dziwki (sory za epitet) , latwe i zawsze chetne na niezowobiazujaca zabawe (czytaj seks). Na kobiety patrza jak na mieso, w klubach przepuszczaja frontalny atak na kazda calym arsenalem swoich plytkich, obrazajacych ludzka inteligencje metod "wyrywania" na ktore w Europie dziewczyny reagowalyby tylko pustym smiechem. Przy tym dotyczy to nie tylko tych wyzwolonych, zeuropeizowanych Turkow w Stambule i na wybrzezu egejskim ale rowniez tych konserwatywnych, dbajacych o "czystosc" swoich siostr, matek, corek. I jedni i drudzy traktuja Europejki jak zwykle mieso, bez najmniejszego szacunku nie tyle w naszym rozumieniu tego slowa- zwyczajnie patrza na nie z nieukrywana pogarda.

Gość Touch my dick
Napisz do Bravo. Tam Cię zrozumieją.

to prawda. Poza tym jezeli jestes blondynka-jestes ugotowana. Wiedze jak wygladaja dyskoteki na polnocy? tanczy polka, nagle kolo niej turek, za moment drugi, trzeci w tle.....wianek turkow:P no i ja wyprowadzaja, dziewczyna ginie bez sladu. w autobusach gapia sie namolnie i bezczelnie, jak na mieso walsnie. Jednym slowem jesli jestes polka chrzescijanka i blondynka to.......ufarbuj sie zanim wyjezdzasz gdzies gdzie mozesz spotkax Turka.

Masz problem dziewczyno! Bylam kilka razy w Turcji i jestem blondynką, moja koleżanka też. Uwierz mi, ze jesli stanowczo powiesz NIE i do tego rzucisz odpowiednie spojrzenie to nie ma szans żeby Turek z dyskoteki z nażelowanymi włosami do Ciebie zagadał. Jeśli traktuje się ich z góry to dadzą sobie na luz. I jeszcze jedno - większość tych nażelowanych i pracujących w turystyce oraz tych na dyskotekach to jednak Kurdowie a nie Turcy. Żeby ich poznać trzeba być tam conajmniej dwa razy. PO pytaj następnym razem bo do pochodzenia kurdyjsiego się przyznają a prawdziwych Turków w kurortach jest niewielu. Poza tym jeśli dziewczyny gustują w takich małych konusach, którzy mają zaledwie 50 kg wagi to ich sprawa. I to nie tylko Polki są takie. Gdybyś była tam kilka razy to zauważyłabyś, że prym od lat wiodą tam Szwedki, które w swoim kraju nawet piwa dobrze wypic nie mogą po 22 a tam jak pojadą to jak wystrzelone z procy bawią się na całego (dosłownie). Po co sobie głowę zaprzątac nie swoim życiem? Mało to człowiek ma swoich?

I jeszcze jedno NAJWAŻNIEJSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TUREK TO NIE ARAB!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRochę geografii i historii polecam

Gość po cholere
jeździć do Turcji? ja tam nie trawie arabów, murzynów, może jestem ksenofobem, ale nic na to nie poradze.

Gość polskiarab
Paris, ale z jakiego powodu to oburzenie? Przed wprowadzeniem alfabetu łacińskiego Turcy posługiwali się językiem arabskim :) wystarczy trochę historii i już wszystko jasne :) Może źle zatytułowałam powinno być chrześcijanin - muzułmanin a w Turcji zapewne byłam więcej razy niż ty droga Pariss :)

Jak słysze, że Turek to Arab to mnie nosi. A Ty byłaś tam tyle razy i dalej powtarzasz takie farmazony. A to co było przed wprowadzeniem alfabetu mnie nie interesuje. Mamy 2007 rok i tego sie trzymajmy.

Gość polskiarab
poznałaś dogłębnie kulturę?

To prawda, Turek to nie aRab. A że muslim? No i co z tego, Indonezja też jest muslimska, a aRabami tyż nie som.

a powiedz mi co ma kultura to Twojego głupiego postu? Po co to napisałaś? Sama jesteś Polką czyli zaliczasz się do tych przez Ciebie zaobserwowanych? Po co Tobie ten temat? Tego nie rozumiem...

Gość gfhgdhd
Turcy mowili zawsze po turecku, gdyby gadali po arabsku, byliby arabami. W 1928 przestano uzywac ALFABETU arabskiego, do zapisywania tureckich slow, a zastapiono go lacina. jak sobie wyobrazasz, ze tak z dnia na dzien zaczeli gadac w innym jezyku? chyba jednak naprawde przyda ci sie troche historii i geografii...

Gość popica
MOZE TU KTOS SIE ODEZWIE KTO WIE COS NA TEMAT IRANU./?

Gość jedni widza tak samo drugich
i co z tego, ze turki czy inni tak sie na kobiety zachodu patrza ? ze je podrywaja i ze te kobiety wskakuja im do lozka ??? was boli to, ze oni je bzykaja czy to ze te kobiety nie maja zachamowan i robia ze swoim zyciem to co chca ? a jezeli chca akurat sie zabawic w tym momencie z turkiem czy arabem to jest ich sprawa ... myslisz, ze te dziewczyny rozpamietuja ich ? taki turas czy arab jest na jedno - dwa bzykania i tyle, po to sie jedzie samemu lub z kumpelami w takie kurorty zeby przezyc 'przygode', poipjac kolorowe drinki w upale i przy basenie, a wnocy tanczyc w klubie i bzyknac sie jakims ciemnym chlopcem.... ci faceci sa tak samo zwyklym kawalkiem miesa jak te kobiety dla nich :P

Gość mnie to razi
Tzn taki zarywający i puszczający się turek, ale przez to w jaki sposów oni traktują kobiety.

Gość FULICA
SA PRZYSTOJNI I TYLE..

Gość do dziewczyn
Wszystkim Polkom rozważającym wspólną przyszłość z mężczyznami będącymi wyznawcami Islamu, dedykuję ten oto krótki, aczkolwiek mocny materiał ku waszej przestrodze. Obejrzyjcie go sobie bardzo uważnie. Film jest w języku angielskim (wierzę jednak, że sobie poradzicie) i został zrealizowany w roku 2004 przez Theo van Gogha (będącego prawnukiem brata malarza Vincenta van Gogha) we współpracy z Ayaan Hirsi Ali, dziś niderlandzką feministką, niegdyś głęboko wierzącą muzułmanką, którą możecie oglądać w roli bohaterki materiału. Film trwa zaledwie 10 minut. http://www.youtube.com/watch?v=8a-BGqkC7CE&f eature=related W dwa miesiące po premierze filmu Theo van Gogh został brutalnie zamordowany w drodze do pracy na oczach przechodniów na jednej z ulic Amsterdamu. Oprawca marokańskiego pochodzenia postrzelił go 8 razy, podciął mu gardło niemal odcinając głowę, po czym wbił mu w tors dwa noże, przytwierdziwszy do jednego z nich 5-stronicowy tekst grożący zachodniemu rządowi i ogłaszający wyrok śmierci na m.in. Ayaan Hirsi Ali. Theo zginął na miejscu już w momencie postrzału. Od chwili wydarzeń mających wówczas miejsce Hirsi Ali pozostaje w ukryciu z obawy o swoje życie. Zatrzymany Marokańczyk w czasie rozprawy nie okazał żadnej skruchy i zapowiedział, że zrobiłby to po raz kolejny, zasłaniając się argumentem, że „w walce wierzących z niewiernymi przemoc jest dozwolona przez proroka Mahometa” i samemu podając się za męczennika. Tacy oni są drogie panie, ci wasi egzotyczni mężczyźni. To są dzicy, nieokrzesani ludzie, załatwiający sprawy i rozwiązujący problemy siłą. Także prośba do was, poświęćcie chwilę i przeanalizujcie sobie dokładnie ten krótki film i załączony do niego komentarz, zanim zdecydujecie się powiedzieć sobie sakramentalne „Tak” i wydać na świat potomstwo.

Gość titinqa
Są nachalni to prawda, ale odpowiednie zachowanie- ignorowanie i brak odpowiedzi na zaczepki działa. Teraz jadę do Egiptu(w ostatniej chwili zarezerwowana wycieczka z esky.pl) słyszałam,że tam jest podobnie, albo i gorzej. Na szczęście jadę ze znajomymi, takze plci męskiej- to najskuteczniejszy odstraszacz;)

Gość hamtun
po 1 turcja nie arab po 2 idz do tunezja n p i zobacz polki girls i kto nie zna historia lepie nie gada taki gupote

Gość arabka
turek arab heheheh a to ciekawostka heheheh A te wszystkie smieszne dyskotekowe historie, ktore wypisujecie to rodem z kurortow turystycznych albo europejskich dyskotek dla ubogich heheh bo w prawdziwym arabskim swiecie uwiezcie mi, ze tego nie zaobserwujecie Dla scislosci ja w krajach arabskich juz sporo czasu, mam tu prace, dom, zycie wiec naprawde zaciekawionym tematem opowiem wiecej niz sami mozecie tu wyfantazjowac hahahah